Evlenmelerine engel olacağını sanmıyorum. Kız hamileymiş, gider hem kendini hem o yüzsüz, karaktersiz adamı rezil eder. Ben sanmıyorum o kızla zorla evlendiğini. Bence hiç bulaşmasın Allah'ından bulsun.
Aminnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenmelerine engel olacağını sanmıyorum. Kız hamileymiş, gider hem kendini hem o yüzsüz, karaktersiz adamı rezil eder. Ben sanmıyorum o kızla zorla evlendiğini. Bence hiç bulaşmasın Allah'ından bulsun.
Aminnn
Yok hayir yabanci degil. Aldatildi hemde defalarca. Insan hani baskasina gelince catir catir konusur ama kendinde mantigini kullanamaz ya aynen öyle arkadasim..
Biraz zaman geçsin eminim arkadaşın sakinleşecektir. Belkide kızın hamile olduğu bile yalandır o mu söylemiş bunu?
Gitsin gorsun gununu ya.
Siz ne yapsaniz bos.
Geri hayatim boyunca pisman olurum yapmasm diyormus.
Yapsin aklina eseni napalim.
Peki aile ne yapar bu durumda?
Eger ogrenirseler neler olur?
Eger öyle birsey olursa babasi birdaha eve almaz arkadasimi evlatliktan rededer. Cünkü cok seyler yasandi o pislik yüzünden. Daha yeni düzeltmislerdi arayi..
Belkide yalandir. Bilemiyorum. Hersey beklenir onlardan. Eski sevgili söylemis kizin hamile oldugunu 3 aylikmis hatta..
Allah Allah ya.
Bu kizjn gozune perde inmis resmen.
Ablasi abisi yokmu hic? Saydigi birisi.
Sozunden korktugu yada ciddiye aldigi?
Kendini evlenmek zorundaymış gibi göstermek için söyledi belki de, ne biçim insanlar var ya. Elbet bulacak Allah'ından. Ben neler yaşadım ohooo bir bilse arkadaşın. Benim dert ortağım muzurtilki bilir yaşadıklarımı. :) Bende çok şey yapabilirdim, ama inan intikam alma düşüncesi ona da zarar verir. Kötülük yapmasına gerek yok. Onun yapacağı en güzel şey susmak ve havale etmek. Biraz sakinleşsin konuşursun.
Yok cok inattir kendisi kafasina birsey koyunca kimseyi dinlemez. Gercektende gözüne perde inmis gibi.. O öfke o hirs kendisine zarar verecek sonunda
Belli oluyor ki bu adam arkadaşını sadece kullanmış işi bitip canı başkasını çekince de fırlatıp atmış. Şimdi de saçma sapan yalanlarla yüzsüzlüğün dibine vurarak aynı şeyi yapma çabasında. Bu saatten sonra, ne ölüsünün ne dirisinin arkadaşına faydası dokunmaz, maddi-manevi zararı dokunur. "-Birazcık kendi onurunu ve annenin sağlığını düşünüyorsan o rezille muhattap olup kendi hayatına zarar vermezsin, eden bulur zaten" de.Gece gece uyku tutmuyor resmen. Arkadasim icin ne yapabilirim diye düsünüp duruyorum ama elimden hic birsey gelmiyor..
Cok yakin arkadasim. Hatta dostum dedigim bir insan. Iyi günlerimiz kötü günlerimiz toplamda 9 senemiz hep beraber gecti. Hep birbirimize destek olduk. Ama o suan öyle bir halde ki ne desem ne yapsam bilmiyorum..
Neredeyse 1 sene olacakti eski sevgilisinden ayrilali. Cok zor günler gecirdi. Yalvardi yakardi bitmemesi icin ama sevgilisi kararliydi. "Ben sana asik degilim hic bir zamanda olamam. Senin daha fazla zamanini calmak istemiyorum" diyip bir cirpida kesip atmisti herseyi. Tabi bunu diyen insan arkadasimin 4 senesini caldi. 4 senede anlayamamis asik olmadigini beyfendi sonradan anlamisti. O 4 sene bir sürü olaylar oldu. Arkadasim almanyada sevgilisi ise istanbulda yasiyordu. Defalarca yanina gitti. Ailesiyle arasi bozuldu arkadasimin. Annesi rahatsizdi dahada agirlasti durumu. Hem maddi hem manevi her sekilde kullanildi. Kendisi yemez icmez ona yedirirdi..
Her neyse 4 sene sonunda ayrildilar; araya baska bir kiz girdigi icin. Arkadasim kendini toparladi derken daha bir kac gün önce mesaj yazmis facebookdan "sana ne yasattiysam cok daha kötülerini yasiyorum ne olur hakkini helal et" diye. Bu mesaj üzerine biraz yazisiyorlar ve eski sevgilisi arkadasima ben senin degerini anladim seni seviyorum falan diyor. Ve daha sonrada para istiyor. Cok kötü durumdayim ne olur yardim et diye yalvariyor resmen. Ve daha sonrada ortaya cikiyor ki bu eski sevgili arkadasimi aldattigi kizi hamile birakmis. Evlenmek zorundaymis ve bunun icin para lazimmis. Ve bunuda benim arkadasimdan istiyor inanabiliyormusunuz..
Bunlari ögrenen arkadasim suan cok kötü halde. Nasil benden böyle birsey ister diyor. Ve öyle bir öfkeli ki "istanbula gidip onlarin nikahini basicam" diyor. Gözü karadir yapar. Daha ailesiyle arasi yeni düzeldi. Böyle birsey yaparsa cok kötü olacak hersey. Ne desem dinlemiyor; anlamiyorsun beni diyip kiziyor. Ne yapsan ne etsem; nasil durdursam arkadasimi? Annesine desem diyorum olmaz kadin zaten cok kötü bir durumda daha beter olur.. Babasina desem kizi döver..
Anlayamiyorum nasil böyle bir serefsizlik yapabilir bir insan ya. Tam unuttu derken kendini böyle bir sekilde hatirlatti.. Onlarin evlenmesine izin vermem diyen arkadasimi ben nasil durdururum
Tam bir asalak, kan emici. Yüzsüz çok hafif bir paye kalır...herifin para istemesi?! amacini anlayanlar? beni aydinlatin.. yuzsuz!
Bilemedimki simdi.
Bence o adamla irtibata gecin.
Adamda buna haberi oldugunu soylesin herseyden.
Belki o zmn plan bozulur.
Kac yasinda sahi bu basi buyruk arkadasiniz?
arkadasin egriyi dogruyu gorememis ve hala da goremiyo adam 4sene kullanmis yine kullanmanin yolunu ariyo
kimseyi dusunmuyosan hasta anneni dusun de eger nikah falan basarsan duyulursa annen kahrindan olur (Allah korusun) de bbu etkili olur bence
Belli oluyor ki bu adam arkadaşını sadece kullanmış işi bitip canı başkasını çekince de fırlatıp atmış. Şimdi de saçma sapan yalanlarla yüzsüzlüğün dibine vurarak aynı şeyi yapma çabasında. Bu saatten sonra, ne ölüsünün ne dirisinin arkadaşına faydası dokunmaz, maddi-manevi zararı dokunur. "-Birazcık kendi onurunu ve annenin sağlığını düşünüyorsan o rezille muhattap olup kendi hayatına zarar vermezsin, eden bulur zaten" de.
Gece gece uyku tutmuyor resmen. Arkadasim icin ne yapabilirim diye düsünüp duruyorum ama elimden hic birsey gelmiyor..
Cok yakin arkadasim. Hatta dostum dedigim bir insan. Iyi günlerimiz kötü günlerimiz toplamda 9 senemiz hep beraber gecti. Hep birbirimize destek olduk. Ama o suan öyle bir halde ki ne desem ne yapsam bilmiyorum..
Neredeyse 1 sene olacakti eski sevgilisinden ayrilali. Cok zor günler gecirdi. Yalvardi yakardi bitmemesi icin ama sevgilisi kararliydi. "Ben sana asik degilim hic bir zamanda olamam. Senin daha fazla zamanini calmak istemiyorum" diyip bir cirpida kesip atmisti herseyi. Tabi bunu diyen insan arkadasimin 4 senesini caldi. 4 senede anlayamamis asik olmadigini beyfendi sonradan anlamisti. O 4 sene bir sürü olaylar oldu. Arkadasim almanyada sevgilisi ise istanbulda yasiyordu. Defalarca yanina gitti. Ailesiyle arasi bozuldu arkadasimin. Annesi rahatsizdi dahada agirlasti durumu. Hem maddi hem manevi her sekilde kullanildi. Kendisi yemez icmez ona yedirirdi..
Her neyse 4 sene sonunda ayrildilar; araya baska bir kiz girdigi icin. Arkadasim kendini toparladi derken daha bir kac gün önce mesaj yazmis facebookdan "sana ne yasattiysam cok daha kötülerini yasiyorum ne olur hakkini helal et" diye. Bu mesaj üzerine biraz yazisiyorlar ve eski sevgilisi arkadasima ben senin degerini anladim seni seviyorum falan diyor. Ve daha sonrada para istiyor. Cok kötü durumdayim ne olur yardim et diye yalvariyor resmen. Ve daha sonrada ortaya cikiyor ki bu eski sevgili arkadasimi aldattigi kizi hamile birakmis. Evlenmek zorundaymis ve bunun icin para lazimmis. Ve bunuda benim arkadasimdan istiyor inanabiliyormusunuz..
Bunlari ögrenen arkadasim suan cok kötü halde. Nasil benden böyle birsey ister diyor. Ve öyle bir öfkeli ki "istanbula gidip onlarin nikahini basicam" diyor. Gözü karadir yapar. Daha ailesiyle arasi yeni düzeldi. Böyle birsey yaparsa cok kötü olacak hersey. Ne desem dinlemiyor; anlamiyorsun beni diyip kiziyor. Ne yapsan ne etsem; nasil durdursam arkadasimi? Annesine desem diyorum olmaz kadin zaten cok kötü bir durumda daha beter olur.. Babasina desem kizi döver..
Anlayamiyorum nasil böyle bir serefsizlik yapabilir bir insan ya. Tam unuttu derken kendini böyle bir sekilde hatirlatti.. Onlarin evlenmesine izin vermem diyen arkadasimi ben nasil durdururum