biraz sakınlesmesını beklesenız
şu an cok ofkelı
düşünüyorum da ben de gider o pisliğin hayatını mahvederdım herhalde. o öfke dinmez gibi..Yok sakinlesmiyor. Hala yazisiyor konusuyor o pislikle. Engel olacam kafama koydum diyor. Hatta "birlikte nikah basmaya gidicez" diyip duruyor. Tanimasam ciddiye almam ama delidir yapar..
Ne yuzsuz bi erkek bu be.
Arkdasiniza sorun bakalim basip napicakmis.
Gerimi gelicek erkek buna?
hamile kizin karnindaki bebek hokuz pokuzla kayipmi olucakmis.
Nasil bi katki saylarki bu arkadasina.
Düğüne zaman varsa o zamana kadar sakinleşir. O çocuğun amacı ne onu çözenedim ancak. Arkadaşın en kısa zamanda onunla iletişimi tamamen kesmeli. Kızı hâlâ kullanmaya çalışıyo acımasızca. Bundan sonra da çoluk çocuğuyla ilgilensin.
Adam para istemek yerine çok pişmanım ne olur bana geri dön deseydi arkadaşın affedecekmiş anlattığına göre. Bence uyarını yap, kendini rezil etmeye değmeyecek bir adam zaten, o yüzsüzlükle yine gider evlenir olan sana olur, falan de. Sakinleşince vazgeçer diye düşünüyorum.
düşünüyorum da ben de gider o pisliğin hayatını mahvederdım herhalde. o öfke dinmez gibi..
bence arkadasım hıncını almaya calısıyor.. engel olmıycagını bıle bıleAma ortada bir bebek var. Hamile kiz var. Ne olursa olsun. Engel olsa bile eline hicbirsey gecmez. Ki ben engel olabilecegine bile inanmiyorum. Nikahi basmis olsa dahi evlenecekler. Arkadasim bunu görünce cok daha kötü bi bunalima girecek..
Arkadaşına söyle engellesin o yüzsüzü. Konuşup ateşi körüklemeye ne gerek var?
Adamın nikah gününü öğrencek, bilet alıcak, uçağa binecek, taksi bulup nikahın/düğünün olduğu yere gidecek, trafiği malum zaten İstanbul'un, onlarca kişinin içinde bağırıp çağıracak rezil etmeye çalışırken kendi rezil olacak, ayy yazarken yıldım şahsen, parasına, zamanına, ruhunu yormasına yazık. Onlar filmlerde olur ancak ya, boşvermek iyidir.
Hem hamile bırakıp hem zorlamı evleniyor...
Arkadaşınız inanmışmı gerçekten bu değer verme mevzusuna..
Öyle olsa bile...Ölüm kalim meselesiymis. Abileri varmis öldürürlermis onu. Bebeginede kiymak istemiyormus. O dogduktan sonra bosanacakmis güya.. Allahim ne insanlar var daha ne yüzsüzlüklerini görücez..
O adama mahkeme çocuk bile vermez. Nikah yapacak parası yokmuş daha adamın. Oldu olacak balayını falan da arkadaşına ayarlatsın. Çocuğunun hastane masraflarını falan da karşılatsın. Ama bak boşanma davası açarsa avukatı mutlaka arkadaşına tutturtsun. Yoksa arkadaşını tam olarak kullanmış olmaz. Almanyaya da iç güveysi gider düğünü evi falan kızın ailesi ayarlar.Tek nikah olacakmis.. Diyorum engelle yazamasin sende yazma artik iyi degil bu isin sonu ama dinletAynen kullanmaya calisiyor. 1 sene sonra cocugunu alip arkadasima dönecekmis kizi bosayip.. Allah herkese akil fikir versin..
Öyle olsa bile...
Neticede arkadaşını bırakıp başka bir kadınla beraber olabildi...
Nasıl öfke duyuyorki..
Evlenip ne hali varsa görsün demeli.içi yansada..