Akadasimi nasil durdururum?

Ne üzülüyor ya? Açsın telefonu alay etsin, oh allahından buldun mu karşında saf mı var senin soytarı? çocuğu yaparken bana mı sordun desin kapatsın. Ne öfkeleniyor, herif kendi başını yemiş zaten. Sen de bu şekilde ezik göstererek öfkesini dindirip komikleştirebilirsin bence mevzuyu:)))

Inan o sekilde de denedim. Suan öfkesi biraz dinmis gibi Allahtan. Benim evli adamla isim olmaz demis en son. Ama o pislik yüzsüz sacma sapan seyler söylüyor benim bile sinirlerim bozuldu. Neymis arkadasim türkiyeyr tatile gittiginde o pislik bebegiyle arkadasimin yanina gidecekmis. Onu görmek istiyormus. Bir insan nasil böyle denegsiz yüzsüz olabiliyor anlamiyorum..

Gece gece uyku tutmuyor resmen. Arkadasim icin ne yapabilirim diye düsünüp duruyorum ama elimden hic birsey gelmiyor..

Cok yakin arkadasim. Hatta dostum dedigim bir insan. Iyi günlerimiz kötü günlerimiz toplamda 9 senemiz hep beraber gecti. Hep birbirimize destek olduk. Ama o suan öyle bir halde ki ne desem ne yapsam bilmiyorum..

Neredeyse 1 sene olacakti eski sevgilisinden ayrilali. Cok zor günler gecirdi. Yalvardi yakardi bitmemesi icin ama sevgilisi kararliydi. "Ben sana asik degilim hic bir zamanda olamam. Senin daha fazla zamanini calmak istemiyorum" diyip bir cirpida kesip atmisti herseyi. Tabi bunu diyen insan arkadasimin 4 senesini caldi. 4 senede anlayamamis asik olmadigini beyfendi sonradan anlamisti. O 4 sene bir sürü olaylar oldu. Arkadasim almanyada sevgilisi ise istanbulda yasiyordu. Defalarca yanina gitti. Ailesiyle arasi bozuldu arkadasimin. Annesi rahatsizdi dahada agirlasti durumu. Hem maddi hem manevi her sekilde kullanildi. Kendisi yemez icmez ona yedirirdi..

Her neyse 4 sene sonunda ayrildilar; araya baska bir kiz girdigi icin. Arkadasim kendini toparladi derken daha bir kac gün önce mesaj yazmis facebookdan "sana ne yasattiysam cok daha kötülerini yasiyorum ne olur hakkini helal et" diye. Bu mesaj üzerine biraz yazisiyorlar ve eski sevgilisi arkadasima ben senin degerini anladim seni seviyorum falan diyor. Ve daha sonrada para istiyor. Cok kötü durumdayim ne olur yardim et diye yalvariyor resmen. Ve daha sonrada ortaya cikiyor ki bu eski sevgili arkadasimi aldattigi kizi hamile birakmis. Evlenmek zorundaymis ve bunun icin para lazimmis. Ve bunuda benim arkadasimdan istiyor inanabiliyormusunuz..

Bunlari ögrenen arkadasim suan cok kötü halde. Nasil benden böyle birsey ister diyor. Ve öyle bir öfkeli ki "istanbula gidip onlarin nikahini basicam" diyor. Gözü karadir yapar. Daha ailesiyle arasi yeni düzeldi. Böyle birsey yaparsa cok kötü olacak hersey. Ne desem dinlemiyor; anlamiyorsun beni diyip kiziyor. Ne yapsan ne etsem; nasil durdursam arkadasimi? Annesine desem diyorum olmaz kadin zaten cok kötü bir durumda daha beter olur.. Babasina desem kizi döver..

Anlayamiyorum nasil böyle bir serefsizlik yapabilir bir insan ya. Tam unuttu derken kendini böyle bir sekilde hatirlatti.. Onlarin evlenmesine izin vermem diyen arkadasimi ben nasil durdururum :KK43:

Ne kadar yüzsüz, adi, rezil, pislik bi adammis!!! Yasi kac bu serefsiz adamin??

Son düzenleme:
çok konuşanı az dinleyeceksin, arkadaşınız çok bile dinlemiş. her şey onda bitiyor.
siz arkadaşlık görevinizi yapıp, uyarmışsınız gerisi kendi bileceği. hiç enerjinizi tüketmeyin.

Adamin yaptiklari tartismasiz serefsizlik ama kiz arkadasinizda kasiniyor dogrusu... Allaha havale etsin, numarasini falan degistirsin, zaten farkli ülkelerdeler, yasasin artik herkes hakettigi hayati... Böyle giderse adam kandirir arkadasinizi vallah... Niye bunu kendisine yapiyor hicmi onuru yok...:KK14:

Adamin yaptiklari tartismasiz serefsizlik ama kiz arkadasinizda kasiniyor dogrusu... Allaha havale etsin, numarasini falan degistirsin, zaten farkli ülkelerdeler, yasasin artik herkes hakettigi hayati... Böyle giderse adam kandirir arkadasinizi vallah... Niye bunu kendisine yapiyor hicmi onuru yok...:KK14:

Evet kasiniyor arkadasimda biraz.. Engellicem diye söz verdi bakalim insallah birdaha muhatap olmazlar..

X