O adama mahkeme çocuk bile vermez. Nikah yapacak parası yokmuş daha adamın. Oldu olacak balayını falan da arkadaşına ayarlatsın. Çocuğunun hastane masraflarını falan da karşılatsın. Ama bak boşanma davası açarsa avukatı mutlaka arkadaşına tutturtsun. Yoksa arkadaşını tam olarak kullanmış olmaz. Almanyaya da iç güveysi gider düğünü evi falan kızın ailesi ayarlar.
düşünüyorum da ben de gider o pisliğin hayatını mahvederdım herhalde. o öfke dinmez gibi..
Kızın yerinde olsam, bırak nikah basmayı kılımı kıpırdatmam. Allah belasını zaten veriyo, bana ne derim.
O da gider de, eski sevgilisinin hayatını mahvetmeye mi gider bilmiyorum. Düğünü bozup kendine çevirmeye mi uğraşacak ne yapacak anlayamadım ben. .
Kızın içinde geri döndürmek arzusuyla karışık duygular var sanırım. O yüzden bu öfke ve taa buralara gelmek isteği.
Kız ancak o çocuğun rahme düşmesini engellemeliydi. Ki bu kızın değil adamın yapacağı isti vakti zamanında. Ama tabi korunmak için parası yokmuş. Kızdan isteyememiş de olabilir. Düğünü bassa ne diyecek? Millet kıza acıyan gözlerle bakacak. Alan razi satan razi sana ne oluyo kızım diyecekler. Bizim kiz hamile olsaydi o zaman basabilirdi düğünü tabi. Evlenmeye mani olabilecek bi mazereti olurdu.O da gider de, eski sevgilisinin hayatını mahvetmeye mi gider bilmiyorum. Düğünü bozup kendine çevirmeye mi uğraşacak ne yapacak anlayamadım ben. .
Kız ancak o çocuğun rahme düşmesini engellemeliydi. Ki bu kızın değil adamın yapacağı isti vakti zamanında. Ama tabi korunmak için parası yokmuş. Kızdan isteyememiş de olabilir. Düğünü bassa ne diyecek? Millet kıza acıyan gözlerle bakacak. Alan razi satan razi sana ne oluyo kızım diyecekler. Bizim kiz hamile olsaydi o zaman basabilirdi düğünü tabi. Evlenmeye mani olabilecek bi mazereti olurdu.
Haklisiniz arkadasim cok kullandirtti kendini. Ne hali varsa görsün diyecegine nikahi engellemekten bahsediyor. Öyle birsey yaparsa cok daha kötü olacak. Insallah akli basina gelirde o deliligi yapmaz..
Bende bukadar yüzsüzünü görmemistim resmen evlenmek icin eski sevgilisinden yardim dileniyor. Ve sakin baskasiyla evlenme 1 sene sonra dönecem sana diyor.. Arkadasim suan mantikli düsünemiyor. Aldatildigi kizla evlenecek oldugunu kabullenemiyor. Zamaninda o kiz arkadasima iftira atmisti. O da simdi nikahi basip engel olacakmis. Yoksa bir ömür pisman olacakmis..
Sen de elinden geleni yapmışsın. Sonuna kadar yanında dur. İlla da 'gideceğim' derse sadece izlemekle yetin. Çünkü bir insan bir şeyi yapmak isterse yapıyor. Kimse engel olamaz. Ben de erkek arkadaşım 'başkası var' der demez soluğu havaalanında almıştım. Ne alakaysa. İnsan yapıyor işte böyle aptallıklar. .
Ben zaten sonuna kadar yanindayim. Ama daha kötü olmasindan korkuyorum. Kendisini o duruma düsürüp pisman olmasini istemiyorum. Ama haklisin bir insan yapmak istedigini yapar. Kim ne derse desin engel olamaz. Yinede hayirlisi olsun herseyin. Insallah daha beter olmaz..
Bu arkdasiniz aldatilmis farkinda degilmi??
Bi sene sonra geri donse ne yazar.
Tovbe tovbe.
Bi oglan yabancimi dmistiniz basta yada benmi yanlis okudum.