Akadasimi nasil durdururum?

Aynen bu dediklerini yaptiracak kadar yüzsüz bir adam iste. Adam bile denmez ya neyse..

Çocuğunu alıp arkadaşınamı dönecekmiş!! Böyle şeyde duymadım hiç, dengesizlikte yeni modamı bu.. Arkadaşın hırslanmakta sonuna kadar haklı ama nikah basmak hoş olmaz, haklı ama olmaz, onu haksız bulurlar adama hiç birşey olmaz..

Arkadaşını sevseydi ayrılmazdı, o kadın hamile olmazdı. Belki de arkadaşınla evlenip çocuk bekliyo olurlardı. Çocuk hem herkesi kullaniyo etrafindaki, sonra evliliğe zorlayan kızın abileri oluyo. Oldu...

Allah onu bildigi gibi yapsin. Kac insanin hayatini mahvetti. Kullandi kullandi kenara atti. Simdiden yüzsüz yüzsüz para istiyor. Diyecek birsey bulamiyorum. Bu insanlara ne oluyor böyle anlamiyorum. Allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin ve böylelerinden korusun..

düşünüyorum da ben de gider o pisliğin hayatını mahvederdım herhalde. o öfke dinmez gibi..

O da gider de, eski sevgilisinin hayatını mahvetmeye mi gider bilmiyorum. Düğünü bozup kendine çevirmeye mi uğraşacak ne yapacak anlayamadım ben. .

Kızın yerinde olsam, bırak nikah basmayı kılımı kıpırdatmam. Allah belasını zaten veriyo, bana ne derim.

Kızın içinde geri döndürmek arzusuyla karışık duygular var sanırım. O yüzden bu öfke ve taa buralara gelmek isteği.

Arkadasin x in çocugunada, karisinada bakar x onu kullanmis akillanmadimi bu kiz , öģle birisinden zarar görmüs , uzak dursun ,kizda akil yokmus x resmen kullaniyor

O da gider de, eski sevgilisinin hayatını mahvetmeye mi gider bilmiyorum. Düğünü bozup kendine çevirmeye mi uğraşacak ne yapacak anlayamadım ben. .
Kız ancak o çocuğun rahme düşmesini engellemeliydi. Ki bu kızın değil adamın yapacağı isti vakti zamanında. Ama tabi korunmak için parası yokmuş. Kızdan isteyememiş de olabilir. Düğünü bassa ne diyecek? Millet kıza acıyan gözlerle bakacak. Alan razi satan razi sana ne oluyo kızım diyecekler. Bizim kiz hamile olsaydi o zaman basabilirdi düğünü tabi. Evlenmeye mani olabilecek bi mazereti olurdu.

Haklisiniz arkadasim cok kullandirtti kendini. Ne hali varsa görsün diyecegine nikahi engellemekten bahsediyor. Öyle birsey yaparsa cok daha kötü olacak. Insallah akli basina gelirde o deliligi yapmaz..

Aynen ben de anlamadım amacını. . Dediğin gibi alan razı veren razı.
Hem ne yani prezervatif parasını da bizim kız mı yollasaydı diyorsun ???????? Enemmmm !?!?

Son düzenleme:
Haklisiniz arkadasim cok kullandirtti kendini. Ne hali varsa görsün diyecegine nikahi engellemekten bahsediyor. Öyle birsey yaparsa cok daha kötü olacak. Insallah akli basina gelirde o deliligi yapmaz..

Sen de elinden geleni yapmışsın. Sonuna kadar yanında dur. İlla da 'gideceğim' derse sadece izlemekle yetin. Çünkü bir insan bir şeyi yapmak isterse yapıyor. Kimse engel olamaz. Ben de erkek arkadaşım 'başkası var' der demez soluğu havaalanında almıştım. Ne alakaysa. İnsan yapıyor işte böyle aptallıklar. .

Bu arkdasiniz aldatilmis farkinda degilmi??
Bi sene sonra geri donse ne yazar.
Tovbe tovbe.
Bi oglan yabancimi dmistiniz basta yada benmi yanlis okudum.

Evlenmelerine engel olacağını sanmıyorum. Kız hamileymiş, gider hem kendini hem o yüzsüz, karaktersiz adamı rezil eder. Ben sanmıyorum o kızla zorla evlendiğini. Bence hiç bulaşmasın Allah'ından bulsun.

Ben zaten sonuna kadar yanindayim. Ama daha kötü olmasindan korkuyorum. Kendisini o duruma düsürüp pisman olmasini istemiyorum. Ama haklisin bir insan yapmak istedigini yapar. Kim ne derse desin engel olamaz. Yinede hayirlisi olsun herseyin. Insallah daha beter olmaz..

Umarım. .

Bu arkdasiniz aldatilmis farkinda degilmi??
Bi sene sonra geri donse ne yazar.
Tovbe tovbe.
Bi oglan yabancimi dmistiniz basta yada benmi yanlis okudum.

Yok hayir yabanci degil. Aldatildi hemde defalarca. Insan hani baskasina gelince catir catir konusur ama kendinde mantigini kullanamaz ya aynen öyle arkadasim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…