AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Haydi hanımlar bastırın Şaka maka burası savaş alanına dönecek gibi geliyor Ben kaçar

Haydi hanımlar bastırın Şaka maka burası savaş alanına dönecek gibi geliyor Ben kaçar
Aynen öyle olacak, tamda istedikleri gibi, kozlarını paylaşacaklar daha ne olsun, bundan iyisi Şam'da Kayısı

Şimdi okuyanlar yeavv yönetim bizim fikirlerimizle siyaset bölümünün var olduğunu anladı, tamam ceza yok diyerek ayak yapıyor diyebilir
Yerleri silerken bu öngörüm parlayıverdi tepemde o düşünceye cıksss diyorum, sitenin en Güzide vazgeçilmez yeri burası değil, hatta gayette vazgeçilebilir bir bölüm, olsa da olur olmasa da olur.
Da, işte sıkıntı yönetimde değil, onu bir kavrasınlar, kendileri bağıracak bölümü Kapatın ya da cezalar geri gelsin diye
Tecrübeliyiz, cezalar sıfırlanıpta burada cezayı kaldırdığımızda görmüştük 1 hafta sonraki hallerini.

Değil mi Saraylim, öyle altta okumakla olmuyor

Neyse ben yine yerleri silmeye devam edeyim, hep müdürlük olmuyor, birazda ev kadınlığı yapmak lazım

Banlarimin cogu polemiktendi.Gerci onun sayisi bile az'da hakaret,kufur cok sık kullanmam ama oyle bir denmis ki sanki bu burdaki yorumcularin kimligiymis gibi.Ne bileyim sasirdim son 8-9 sayfayi okuyunca.

Evet bende yazilanlara sasiriyorum. Öyle yorumlar var ki, sanki burda herkes mahale agzi ile konusuyor, her 3 laf'in ikisi hakaretmis gibi. Ve madem yönetim böyle kural koyuyor, niye küçümsenerek lanse ediliyor? Yani "bu iste sizin suçunuz, bak göreceksiniz, bir hafta sonra yalvaracaksiniz bize tekrar ban olsun diye..."

Eh madem öyle, kurali degistirmeyin. Bu ne ya lütüf gibi? Gerçekten hiç yakistiramadim sana Mune abla. Burda çogu insan yasini basini almis insanlar. Yazdiklarinda çoçuk muamelesini görüyorum. Gerçekten hiç güzel olmamis.

Ve evet çogu banlar polemikten. Hatta polemik bile olmuyordu, sirf o konuyu normal bir sekilde bile sadece 1 kisi ile konustugunda adi polemik olup ban aliniyordu. Bundan dolayi hatta sadece bu bölümde degil, çesitli bölümlerde konusma güzel gittigi halde ban'dan dolayi korkup birakiyordum.

K kararsiz_2013

Durumun buraya kadar gelmesinde dahil oldugum diyalogtan patlak verdi diye mi bu kadar alindim uzerime bilmiyorum;gereksiz belki de ama bu ban kalkma durumu hos degil ve sanki buna sebep bu olay olmus gibi oldu.Bu konuya daha yazmayayim kendimde mesuliyet hissediyorum nedense.

Ben hangi olay'in üzerine bu karar alindi bilmiyorum fakat bu karar'in üzerine konusma seklini hos bulmuyorum. Senin mesajini okuduktan sonra 40'inci sayfaya kadar geri gittim ve görüyorum ki Kazen ve Mune kurallar uzerine gayet muhaebet ediyorlar. Bu'da pek profesyonel degil. Hayir yani eger kural degistirmek istiyorsaniz ve birbirine danisacaksaniz özel mesaj atarsiniz birbirlerine. Eger üyelerden bikmissaniz kapatin bu bölümü.

Ve eger üyelerden ciddi ciddi öneriler almak istiyorsaniz bunun konulari var. Önerileri incelersiniz ve ona göre cevap verirsiniz. Bu "çok sikicisiniz yeaaa, amaan kural kalksin be yaaa" muhabeti hiç profesyonelce degil ve gerçektin sikti.

bence diğer üye sebep oldu, ordan patladı olay, yoksa normalde ben burda pek küfür görmüyorum inceden laf sokma bolda küfür hakaret o kadar da değil, bence laf sokmak, polemik, geyik, konu dışı ban sebebi olmasın ama küfür ve net hakaret lafları ban sebebi olsun

Son düzenleme:
Mune Kazen Gezi zamanı bu yolu denediniz, hep beraber gördük neler olduğunu. Gezi miydi, yine bir seçim zamanı mıydı hatırlamıyorum gerçi.

Siyaset bölümünde diyaloglar kişisele dönmediği sürece tartışma yaşanması doğaldır, adı üstünde siyaset.
Polemik cezası daha çok kişisel kavgalara döndüğünde verilebilir. Hakaret her zaman ki gibi her yerde yasak..Yani sadece kurallar uygulansa sorun kalır mı bilmiyorum.

Ya en ufak bir olayda cezaya gidiliyor ya her şey serbest bırakılıyor, bi orta yol lazım, böyle uçlar çözüm olmaz ki burası için hiç bir zaman :)

Hatun akp face sayfalarından abuk sabuk bir alıntı yapmış, cevap gelince de afkur demiş yahu, şaka gibi :))

Chelzy ver mahkemeye yavrum, gözünün yaşına bakma hakaret edenin..Böyle ulu orta iftira atmamayı, hakaret etmemeyi öğrenirler.

Chess diğer üye kim ki ?

Tek bi şey sorucam benim beyin pert de bu günlerde simdi hani 3-4 mesaj üst üste alıntılayıp azıcık tartisinca banlanıyorduk ya o yok mu artık sahiden?

Çünkü ben bütün banlarimi bu sebeple yedim.

evet, yok kadiş.. yiğitler çıkacak meydana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…