- 12 Temmuz 2006
- 56.701
- 217.591
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi cimcimegfb
Yok o yasak kalmaya devam etsin, sonuçta dini Değerler hassas.eee o zaman dini yorum ve konuda mı serbest![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o yasak kalmaya devam etsin, sonuçta dini Değerler hassas.eee o zaman dini yorum ve konuda mı serbest![]()
Aynen öyle olacak, tamda istedikleri gibi, kozlarını paylaşacaklar daha ne olsun, bundan iyisi Şam'da KayısıHaydi hanımlar bastırınŞaka maka burası savaş alanına dönecek gibi geliyor
Ben kaçar
![]()
Banlarimin cogu polemiktendi.Gerci onun sayisi bile az'da hakaret,kufur cok sık kullanmam ama oyle bir denmis ki sanki bu burdaki yorumcularin kimligiymis gibi.Ne bileyim sasirdim son 8-9 sayfayi okuyunca.
K kararsiz_2013
Durumun buraya kadar gelmesinde dahil oldugum diyalogtan patlak verdi diye mi bu kadar alindim uzerime bilmiyorum;gereksiz belki de ama bu ban kalkma durumu hos degil ve sanki buna sebep bu olay olmus gibi oldu.Bu konuya daha yazmayayim kendimde mesuliyet hissediyorum nedense.
K kararsiz_2013
Durumun buraya kadar gelmesinde dahil oldugum diyalogtan patlak verdi diye mi bu kadar alindim uzerime bilmiyorum;gereksiz belki de ama bu ban kalkma durumu hos degil ve sanki buna sebep bu olay olmus gibi oldu.Bu konuya daha yazmayayim kendimde mesuliyet hissediyorum nedense.
Chess diğer üye kim ki ?bence diğer üye sebep oldu, ordan patladı olay, yoksa normalde ben burda pek küfür görmüyorum inceden laf sokma bolda küfür hakaret o kadar da değil, bence laf sokmak, polemik, geyik, konu dışı ban sebebi olmasınama küfür ve net hakaret lafları ban sebebi olsun
![]()
dolii mi ne öyle biri galiba.Chess diğer üye kim ki ?
Tek bi şey sorucam benim beyin pert de bu günlerde simdi hani 3-4 mesaj üst üste alıntılayıp azıcık tartisinca banlanıyorduk ya o yok mu artık sahiden?
Çünkü ben bütün banlarimi bu sebeple yedim.
harbiden mi? oleyevet, yok kadiş.. yiğitler çıkacak meydana![]()
harbiden mi? oley
ben artık havada karada ban yemem kızaam![]()
Peki geyikte serbest mi?bence düşman kuvvetleri bu topiğe çekip öyle kavga edelimtüh bileydim az önce öyle yapardım hahahaha
![]()
Peki geyikte serbest mi?
pat diye gitmeyelim :)
sağ ol böbrek taşıaha onu bilmiyorum ben zaten sabıkalıyım sen düşün artık hahahaha![]()
doliydi galiba afkurmak kelimesini kullandı o da havlamak demekmiş, film orda koptuChess diğer üye kim ki ?