- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Canım benim sen edemezsin ama edenler var, ama bu bölüm sebebiyle ama başka sebeplerden biz çoook küfür yiyoruz, neler neler söyleniyor, kulağımıza neler geliyor da işte herkes kendini belli eder, sıvadıklarını sanıyorlar sadece.Ben yöneticiye küfür edemem mesela :))
Normalde de üyelere küfür etmemisimdir
Kapanmıyor zaten gülüm, küfür serbest, eden kendini gösterir, siyasilere, kurumlara olmadığı sürece herkes diğerine istediğini desin bundan sonra, biz miymişiz taraflı, biz miymişiz kötü görsünler bakalım.siyaset bölümü kapanacak diye çok korkuyorum çünkü burada tek bir kişiye bile hakaret etmeden yazıyorum kaç yıldır.bir iki seviye bilmez kişi yüzünden bizlerde fikir beyan edemeyecek miyiz?
mune abla kapanmasin lütfen.
Polemikten banlanma ne olacak? Millet daha cok da ondan banlaniyor..Asıl siz bundan sonra görün burada curcunayı, güvendikleriniz nasıl elinizde kalacak
Buyrun yönetimsiz siyaset, ağlamak için gelmeyeceksiniz ama taraflı ve kötüyüz biz
O da yok, sadece Cumhurbaşkanı, Başbakan, siyasi liderler, Atatürk, devlet kurum ve kuruluşları hakkında hakaret, küfür olursa ve bunlar Alıntı söz, tag, görsellerle de olursa işlem yapılacak.Polemikten banlanma ne olacak? Millet daha cok da ondan banlaniyor..
Emin misin? Polemikten banlanmicaz yane..O da yok, sadece Cumhurbaşkanı, Başbakan, siyasi liderler, Atatürk, devlet kurum ve kuruluşları hakkında hakaret, küfür olursa ve bunlar Alıntı söz, tag, görsellerle de olursa işlem yapılacak.
Neden sanmıyorsunuz acaba? He gerçi artık birbirinize rahatça hakaret edebileceksiniz "Siyaset Bölümünde" bu bölüme ve buranın bazı küfür ve hakaret etmeden duramayan, siyaseti hakaret ve Aşağılama sanan Üyeleri için yeni düzenleme geldi, herkes birbirine olan nefretini kusabilecek.
Eee bu Bölümün kalitesi bundan ibaret zira.
Yalnız Cumhurbaşkanı, Başbakan, Atatürk, siyasi parti liderleri, devlet kurumları vs hakaret edilirse 1 hafta banlı kalınacak.
Lafım direkt size değil, sizi alıntıladım ama herkese söylüyorum.
Buyursunlar o muhteşem kalitelerini göstersinler, artık Afkur mu derler, koyun mu derler, makarnacılar mı derler, zeka yoksunu mu derler yoksa daha marjinal ağız dolusu küfürler mi olur ona üyeler kendisi karar versin.
Kapışalım mipolemikten banlanma olmazsa polemikleri okumak zevkli olabilirtabii ben içinde yoksam
Yoookkk kesinlikle banlamam, siyasette istenilen bu değil miydi? Ağzımızı açsak banlanıyoruz, diktatörlük var, yazamayacak mıyız denmiyor muydu?Mune ya çok tatlısınız.
Bize küfür ederlerse , dava açarız, kaliteli kufurlerinizi bekliyoruz vs .
Küfür etmedim hiç ama dokundurma yapmışlığım çoktur malesef .
Artık siyasetten cekildim gbi bişey. Şahsım adına terazim bozuk benim. Tutamıyorum çenemi. Neden riske atayım. En güzeli mümkün olduğunca uzak durabilmek. Ben çenemi açtığım an banlasan daha garanti olur benim için
Ben icinde olsam da farketmez, banlanmadiktan sonra..polemikten banlanma olmazsa polemikleri okumak zevkli olabilirtabii ben içinde yoksam
en güzel karar bu.isteyen istediği şekilde küfürlessin bakalım neler olacak.Kapanmıyor zaten gülüm, küfür serbest, eden kendini gösterir, siyasilere, kurumlara olmadığı sürece herkes diğerine istediğini desin bundan sonra, biz miymişiz taraflı, biz miymişiz kötü görsünler bakalım.
Eee edene edecekler milletinde ağzı durmaz elbet, kaliteyi biz değil üyeler olgunlaştırır, göstersinler hünerlerini...
Halbuki son kiblediğiniz banlanmıştı ama siyaset kriterleri değiştiği için banları kalktı, ne siniri?Ne bu sinir? Direkt bana değilse neden benim mesajimi alintilayarak açıklama gereği duydunuz? Su zamana kadar partiye, seçmenine, özellikle bir isme ve de üyeye üyeliğimden bu yana tek bir hakaret, küfür etmemiş ve bir kez dahi ceza almamis biri olarak acikca söylemem gerekirse üzüldüm. Neyse...
Su zamana kadar kibledigim 3 mesaj olmuştur. İçinde agir hakaret olduğu halde ne hikmetse ceza almadilar. Bu yüzden artik "sanmiyorum."
Kapışalım mi
Eminim eminim, ceza yok, söylediğim kriterler dışında banlanma olmayacak.Emin misin? Polemikten banlanmicaz yane..Oyle olursa bana hakaret edenin agzinin payini ben zaten veririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?