AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

siyaset bölümü kapanacak diye çok korkuyorum çünkü burada tek bir kişiye bile hakaret etmeden yazıyorum kaç yıldır.bir iki seviye bilmez kişi yüzünden bizlerde fikir beyan edemeyecek miyiz?

mune abla kapanmasin lütfen.

Ben yöneticiye küfür edemem mesela :))

Normalde de üyelere küfür etmemisimdir
Canım benim sen edemezsin ama edenler var, ama bu bölüm sebebiyle ama başka sebeplerden biz çoook küfür yiyoruz, neler neler söyleniyor, kulağımıza neler geliyor da işte herkes kendini belli eder, sıvadıklarını sanıyorlar sadece.
Nasılsa Atış serbest diye Dışa vururlarsa da çok çok dava ederim, maddi tazminat alırım, kendim için değil tek kuruşunu alırsam yüzüme tükürsünler, hayır kurumlarına gider doğrudan.

Kapanmıyor zaten gülüm, küfür serbest, eden kendini gösterir, siyasilere, kurumlara olmadığı sürece herkes diğerine istediğini desin bundan sonra, biz miymişiz taraflı, biz miymişiz kötü görsünler bakalım.
Eee edene edecekler milletinde ağzı durmaz elbet, kaliteyi biz değil üyeler olgunlaştırır, göstersinler hünerlerini...

Asıl siz bundan sonra görün burada curcunayı, güvendikleriniz nasıl elinizde kalacak

Buyrun yönetimsiz siyaset, ağlamak için gelmeyeceksiniz ama taraflı ve kötüyüz biz

Mune ya çok tatlısınız.
Bize küfür ederlerse , dava açarız, kaliteli kufurlerinizi bekliyoruz vs .
Küfür etmedim hiç ama dokundurma yapmışlığım çoktur malesef .
Artık siyasetten cekildim gbi bişey. Şahsım adına terazim bozuk benim. Tutamıyorum çenemi. Neden riske atayım. En güzeli mümkün olduğunca uzak durabilmek. Ben çenemi açtığım an banlasan daha garanti olur benim için

Asıl siz bundan sonra görün burada curcunayı, güvendikleriniz nasıl elinizde kalacak

Buyrun yönetimsiz siyaset, ağlamak için gelmeyeceksiniz ama taraflı ve kötüyüz biz
Polemikten banlanma ne olacak? Millet daha cok da ondan banlaniyor..

Polemikten banlanma ne olacak? Millet daha cok da ondan banlaniyor..
O da yok, sadece Cumhurbaşkanı, Başbakan, siyasi liderler, Atatürk, devlet kurum ve kuruluşları hakkında hakaret, küfür olursa ve bunlar Alıntı söz, tag, görsellerle de olursa işlem yapılacak.

O da yok, sadece Cumhurbaşkanı, Başbakan, siyasi liderler, Atatürk, devlet kurum ve kuruluşları hakkında hakaret, küfür olursa ve bunlar Alıntı söz, tag, görsellerle de olursa işlem yapılacak.
Emin misin? Polemikten banlanmicaz yane.. Oyle olursa bana hakaret edenin agzinin payini ben zaten veririm..

Ne bu sinir? Direkt bana değilse neden benim mesajimi alintilayarak açıklama gereği duydunuz? Su zamana kadar partiye, seçmenine, özellikle bir isme ve de üyeye üyeliğimden bu yana tek bir hakaret, küfür etmemiş ve bir kez dahi ceza almamis biri olarak acikca söylemem gerekirse üzüldüm. Neyse...

Su zamana kadar kibledigim 3 mesaj olmuştur. İçinde agir hakaret olduğu halde ne hikmetse ceza almadilar. Bu yüzden artik "sanmiyorum."

Yoookkk kesinlikle banlamam, siyasette istenilen bu değil miydi? Ağzımızı açsak banlanıyoruz, diktatörlük var, yazamayacak mıyız denmiyor muydu?
Yazsınlar işte, isteyen istediğine lafı soksun, hakaret, küfür, gider dava edersiniz, yeter bizim yaftalandığımız, arkamızdan sövülmeler, sırf taraflıyız zannedilipte trollemeye kalkanlar olmadı mı bölümü, ohhh misss hiçbirine gerek kalmadı, kasmalarına gerek yok artık.

Bundan sonra seyredip kaliteyi göreceğim fena mı? Bakalım üyelerimizin lügatlarından hakaret ve küfürden başka Sözcükler var mı? Mesela normal sözlerle eleştirme kabiliyetleri yüksek mi bir Görelim değil mi

Gerçi ben bayramdan sonra size maksimum 2 hafta veriyorum 2 hafta sonra ne olur banlayın demeler başlar ama yok annem

en güzel karar bu.isteyen istediği şekilde küfürlessin bakalım neler olacak.

Halbuki son kiblediğiniz banlanmıştı ama siyaset kriterleri değiştiği için banları kalktı, ne siniri?
Oysa mesajımda herkese demiştim.

Emin misin? Polemikten banlanmicaz yane.. Oyle olursa bana hakaret edenin agzinin payini ben zaten veririm..
Eminim eminim, ceza yok, söylediğim kriterler dışında banlanma olmayacak.
Dileyen dilediğini yazsın, sen dert etmezsin de, dert edecekler kendi düşünsün artık

Yıllardır şu siteye üyeyim yedigim banin haddi vardır hesabı yoktur ama tek gün gidip Mune'nin kafasının etini yemedim sadece bugün yedigim banin gerekçesini merak edip mesaj atmisimdir

Mune'ye bence yuklenmeleri gayet yersiz taraflı olsa beni banlamazdi aranızda en çok sevdiği üye benim cünkülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…