• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Eeee biz kriterleri yazıp siyaseti size bıraktığımıza göre müsade edinde evimle ilgileneyim:KK39:

Bol kavgalar, görüşürüz:KK8:

Yıllardır şu siteye üyeyim yedigim banin haddi vardır hesabı yoktur ama tek gün gidip Mune'nin kafasının etini yemedim sadece bugün yedigim banin gerekçesini merak edip mesaj atmisimdir

Mune'ye bence yuklenmeleri gayet yersiz taraflı olsa beni banlamazdi aranızda en çok sevdiği üye benim cünkülüm
:KK70::KK200::KK15:
Kaçtım

eee haydi o zaman, fight!!:KK48::KK48:
fight.webp

Yoookkk kesinlikle banlamam, siyasette istenilen bu değil miydi? Ağzımızı açsak banlanıyoruz, diktatörlük var, yazamayacak mıyız denmiyor muydu?
Yazsınlar işte, isteyen istediğine lafı soksun, hakaret, küfür, gider dava edersiniz, yeter bizim yaftalandığımız, arkamızdan sövülmeler, sırf taraflıyız zannedilipte trollemeye kalkanlar olmadı mı bölümü, ohhh misss hiçbirine gerek kalmadı, kasmalarına gerek yok artık.

Bundan sonra seyredip kaliteyi göreceğim fena mı? Bakalım üyelerimizin lügatlarından hakaret ve küfürden başka Sözcükler var mı? Mesela normal sözlerle eleştirme kabiliyetleri yüksek mi bir Görelim değil mi:KK70:

Gerçi ben bayramdan sonra size maksimum 2 hafta veriyorum:KK70: 2 hafta sonra ne olur banlayın demeler başlar ama yok annem:rolleyes:
Beni banla cümlesi tamamen esprisineydi. Valla sadece şunu deyip bende evimin işine dönücem; hakaret yada hakaret icin laf sokmak kişinin zekasını gösterir benim için. Banada hakaret edildi özelden de forumdan da. Ama hiç umurumda değil. Bende birçoğuna ettim geçtim arkasından. o_O
Neyse madem banlamiyorsun , cenemi tutamadığım da paket et beni apla diye dayanırım kapına.:KK53: Hadi ikimizede kolay gelsin :KK55:

@doliii 61

''Tayyip düşmanlığı gözlerini kör eden, her eylemi ve kaos ortamına dönüştürenlerin gözlerindeki kini gördüğümüz için!''

Yukarıdaki cümleyi döşerken, fanatizmin gözleri kör ettiğini göz ardı etmişsin sanırım.
Üstelik TC. Cumhurbaşkanına askerlik arkadaşınız gibi hitap edebilecek kadar gaflet içindesiniz.

Konu dışından banlanirsam kahrimdan ölürüm yaa :)))
Konu dışıdan da gitmezsin burda, hakarete banlama yapmıyorsak polemik veya konu dışına ban Saçma olur.
Ay neyse Kauçuklarım var bebeğim gibiler, tozlanmışlar onları siliyorum, evde işim var ama Dayanamayıp girdim yine mortal kombat mı çevirirsiniz, ninja kaplumbağa mı olursunuz siz bilirsiniz artık:KK70:
Kaldığım yerden devam edeyim işlerime:KK55:

Konu dışıdan da gitmezsin burda, hakarete banlama yapmıyorsak polemik veya konu dışına ban Saçma olur.
Ay neyse Kauçuklarım var bebeğim gibiler, tozlanmışlar onları siliyorum, evde işim var ama Dayanamayıp girdim yine mortal kombat mı çevirirsiniz, ninja kaplumbağa mı olursunuz siz bilirsiniz artık:KK70:
Kaldığım yerden devam edeyim işlerime:KK55:

eee o zaman dini yorum ve konuda mı serbesto_O

Tamam o zaman, üyelerin birbirine hakareti, küfürde etseler bizi ilgilendirmeyecek artık Siyaset bölümünde amaaaa Atatürk, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Kılıçdaroğlu'da dahil tüm siyasi liderler, devletin kurumları, TSK, Polis Teşkilatı vs gibi yerlere en ufak hakaret olsun 1 hafta banlı kalınacak.
Bakın herşey gözünüzün önünde cereyan ediyor, duymadım demeyin, nasıl her şeyi birbirinize duyuruyorsunuz bunu da yayın bir zahmet.

3cü dünya savasi burda basliyacak desenize :KK70:

Back
X