AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Eeee biz kriterleri yazıp siyaseti size bıraktığımıza göre müsade edinde evimle ilgileneyim

Bol kavgalar, görüşürüz

Kaçtım

Beni banla cümlesi tamamen esprisineydi. Valla sadece şunu deyip bende evimin işine dönücem; hakaret yada hakaret icin laf sokmak kişinin zekasını gösterir benim için. Banada hakaret edildi özelden de forumdan da. Ama hiç umurumda değil. Bende birçoğuna ettim geçtim arkasından.
Neyse madem banlamiyorsun , cenemi tutamadığım da paket et beni apla diye dayanırım kapına. Hadi ikimizede kolay gelsin

@doliii 61

''Tayyip düşmanlığı gözlerini kör eden, her eylemi ve kaos ortamına dönüştürenlerin gözlerindeki kini gördüğümüz için!''

Yukarıdaki cümleyi döşerken, fanatizmin gözleri kör ettiğini göz ardı etmişsin sanırım.
Üstelik TC. Cumhurbaşkanına askerlik arkadaşınız gibi hitap edebilecek kadar gaflet içindesiniz.

Konu dışından banlanirsam kahrimdan ölürüm yaa :)))
Konu dışıdan da gitmezsin burda, hakarete banlama yapmıyorsak polemik veya konu dışına ban Saçma olur.
Ay neyse Kauçuklarım var bebeğim gibiler, tozlanmışlar onları siliyorum, evde işim var ama Dayanamayıp girdim yine mortal kombat mı çevirirsiniz, ninja kaplumbağa mı olursunuz siz bilirsiniz artık
Kaldığım yerden devam edeyim işlerime

eee o zaman dini yorum ve konuda mı serbest

3cü dünya savasi burda basliyacak desenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…