- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Kızlar gitmekten vazgeçtim çünkü iş yerime çiçek geldi nişan attıktan sonra ilk defa böyle bir şey oldu tam da bugüne denk geldi patronlarım zamanında çok üzüldüğüm için erkek sinek yaklaşmayacak sana dediler şimdi kesin izin istersem onla görüşeceğimi düşünecekler bahanem ne olursa olsun.
kardeşim için de sağlam bir ajans yoksa kardeşimi yollar mıyım :)
. Aman bosver ajansi zaten isin varmis ee artik bir cicegin birde gizli hayranjn varbizim mahallede beni görüp etkilenmiş sonra sosyal medyalardan beni bulmuş araştırmalar yapıp iş yeri adresimi bulmuş birisinden
Senin konu farklı bir yere doğru gitti desene :)
E hadi hayırlısı o zaman
ne çiçeği bu kimden ki ?
Meraklandım şimcik
ajanslar böyle onların düzenine uyman gerekecek onlar sana göre değil sen onlara göre çalışacaksın her iş yerinde olduğu gibi :)) yarını bi şekilde izin alıp atlatırsın ama uzun süre izin alman bile gerekebilir deneme çekimi, görüşme vs. o zaman napcaksın? hobi olarak boş vakitlerinde yapabileceğin bi iş değil sonuçta
o zaman ne diyelim iş için de aşk içinde hayırlısı bakalım...
. Aman bosver ajansi zaten isin varmis ee artik bir cicegin birde gizli hayranjn var
Derya abla varya falcı aşk ve iş hayatında gelişmeler var büyük nasiplerin var didiydibu hafta 3 teklif aldım
Ama insan hiç kimseden etkilenmez mi noldu bana ya bir okuyup üfleyin de ben de etkileneyim aşık olayım eskiyi unutayım
hmm sitesinde gerçek ajanslar sizden ücret talep etmezler talep edenlere itibar etmeyin yazıyor. Hem bizim ajans bize 20 dak falan denemekten zarar gelmez sanırım :)Canim o isler kolay isler degil , bende ajansa form doldurdum aynende dedigin gibi erkek kardesim icinde basvurduk kendim icinde basvurdum ben ikimizde cagirildik izmitten istanbula kalktik gittik gorusmeye ayri ayri girdik mülakatlara ayni seyler icin konusuldu fakat kardesimin gorusmesinde belli bir bedel icin imza attirmak istemisler ve 200 tl ilk kayit fotograf cekim parasi istemisler , benden hic bir sey istemediler ne bir imza ne bir bedel hemen hazirlanin fotograf cekimine gecelim dediler ayni cast ayni insanlar ama kardesim icin bir bedel isteniyor bana hic bir sey soylenmedi direkt hazirlan denildi...
Ailece gitmistik yasim 19 filandi o zaman...
Babam sinirlendi ciktik geldik izmite döndük, Bu islerde bazi seyler dönüyo hele birde sokaktan geceni hic almiyorlar... İcerisiyle baglantin olmasi gerekiyo cok tanindik birinden baglantin olmali... Bosuna ugrastigin yoruldugunla kaliyosun...
tabi canım yazayım ama benim bulunduğum şehirde bir ajans istanbulda değilimHangi ajans bu guvenilir olan? Ozelden yazar misiniz rica etsem eger yazmak yasaksa?
Tesekkurler simdiden
Eşimin kuzeni de ajansa kaydolmuştu..
Askı memnu dizisi için cagırdılar..
Hepimiz sok olduk..cocuk kalktı otobüsle 12 saatlık yolu tepip istanbula gitti..
Sonra iste hepimiz ekran basına toplastık..dizide oynayacak nede olsa meşhur oldu artık..
Dizi deki nihal behlule duğun için mekan bakıyordu..işte orda garsonluk yapan daha doğrusu geçerken ensesi ve sırtı görünen garson bizim kuzenimiz..
İşte öyle..
hahah çok tatlısın kız ben korkarım öyle yalanlardan söylediğim insan gerçekten ölür de yalanım gerçeğe dönüşür diye ölüyse de öğrenirler diye zaten öyle söylesem patronlarım hemen yardım etmeye çalışır taziyeye gelirler falanyaşlaların birini öldür
ne yapacan mecburrrr
hahah çok tatlısın kız ben korkarım öyle yalanlardan söylediğim insan gerçekten ölür de yalanım gerçeğe dönüşür diye ölüyse de öğrenirler diye zaten öyle söylesem patronlarım hemen yardım etmeye çalışır taziyeye gelirler falan
beni tekrar aradılar yarın gelemeyeceğimi söyledim haftaya gelebilirsiniz izin alırsanız dediler
Merhaba arkadaşlar maşallah çok yakışıklı bir erkek kardeşim var.
Herkes ajansa başvurmamı defalarca söyledi.
Ben de dün başvuru yaptım.
Sonra kendi adıma da başvuru yapmak istedim. Çünkü başvurduğum ajanstan dizilere ve reklamlara bir sürü oyuncu gönderilmiş. Referanslarına baktım çok sağlam.
Ya da katalog çekimleri için şansımı deneyeyim belki çağırırlar dedim.
20 gün içinde aramazsak seçilmemişsinizdir yazıyordu.
Bugün beni aradılar. Zaten kardeşimi arayacaklarından emindim de kendimden çok şüpheliydim onu da aramışlar.
Yarın gelmeniz gerekiyor dediler. Hafta sonu izinliyim hafta sonu geleyim dedim. Olmaz dediler görüşmeler hafta içi. izin alabilirseniz gelin yoksa hafta sonu için imkanı yok dediler.
iş yerinden 2 hafta önce yıllık izin aldım. İşler birbirine girmiş en basit şeyi yapamamışlar buraya gel dediler.
Ben de telefonla hallettiğim için gitmek istemedim.
Sonra izin yok bundan sonra kimseye demişler.
şimdi ben nasıl izin alacağımYalan söylemekte istemiyorum hiç yalan söyleyemem zaten.
Ne diyerek izin alabilirim.
Bir de daha önce ajans deneyimi olan var mı nasıl olur bu işler ?
benim kardeşim küçük ama 14 yaşında :)Bak bak herkesin yakisikli kardesi varmis. Burda hergun kizlarimiz konu aciyo sevgulum yok diyo. Cagirayim bu konuya hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?