Ajansa başvuru yaptım.

beni kim milyoner olmak isterden aramışlardı yaklaşık 2 sene önce başvurmuştum verdikleri tarihte iki sınavım vardı gidemedim dlgkşlfdkgdfg

hmm sitesinde gerçek ajanslar sizden ücret talep etmezler talep edenlere itibar etmeyin yazıyor. Hem bizim ajans bize 20 dak falan denemekten zarar gelmez sanırım :)

Ücret talep etmezler tabikide ama oraya gittiginde diyeceklerki buda bizim teminatimiz biz sizden kayit ucreti istemiyoruz teminat icin istiyoruz size guvenebilmek icin vs. Bir suru safsata... Sansini dene bakalim ne cikacak...

ben zaten kısa filmler, reklam filmleri gibi şeylerde rol almak istiyorum başrol değil amacım olamayacağımı biliyorum zaten :)

iyi değilmiş o ya işimde çalışırım daha iyi

ben zaten kısa filmler, reklam filmleri gibi şeylerde rol almak istiyorum başrol değil amacım olamayacağımı biliyorum zaten :)
Farketmiyor ki. Sorun "rol alabilmek" zaten. Bir önce yazdıklarımın hepsinin özeti zaten: rol vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…