- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Peki o dedigin kisi cinsel olarak kullaniyor mu bunlari? Merak ediyorum bunu gercekten..
e heralde yani . okadar estetiği neden yaptırtsın ki ? dünyanın enpahalı kıyafetlerini alıyo. verdiği para uçuk.
hayrına yapmıyo heralde
Himm yani bizzat arkadasindan duydun oyle mi? Anladim. Demekki ben yanlis duymusum..
yani şöyle düşünürsek gay olan yada biseksüel olan çok insan var hangisi böyle bişey yapıyo ki ?
Ya yok ben onun hakkinda bi sey duydum da Oyle bir istegi yokmus bu sebeple hep boyle kadinlari goz önünde bulunduruyormus falan filan...
Kim diye google dan baktım, şaka gibi!! O nasıl videolar, bu kızlar neyin nesi? Kıyamet alameti gibii!ünlü olmak için kadınların geçtiği yoldan.
bak unuttum bi arkadaşımda mankenlik için didindi ıhh olmadı şimdi pisicik oldu ( hani şu kanalı olan adamın pisileri varya ) babası yaşında adamın kapatması oldu yani hala manken oluxam sanıyo .
adamı anladıysan ismini yazmada dava açıyo hemdn
Eşimin kuzeni de ajansa kaydolmuştu..
Askı memnu dizisi için cagırdılar..
Hepimiz sok olduk..cocuk kalktı otobüsle 12 saatlık yolu tepip istanbula gitti..
Sonra iste hepimiz ekran basına toplastık..dizide oynayacak nede olsa meşhur oldu artık..
Dizi deki nihal behlule duğun için mekan bakıyordu..işte orda garsonluk yapan daha doğrusu geçerken ensesi ve sırtı görünen garson bizim kuzenimiz..
İşte öyle..
Birde aynı kişiyi kaç yarışma programında ,ufak rollrde gördüm ben.Bir gün yemekteyizde,birgün bana her şey yakışırda.Yarışmacı bulamadıklarında da ajanslardan isteyebiliyorlar.
Yarışmalara da sıklıkla ajanslardan alıyorlar artık, bir kanalda var hatta şu an dizi gibi otur izle, güya halktan insanlar
Hepimiz sok olduk..cocuk kalktı otobüsle 12 saatlık yolu tepip istanbula gitti..
Sonra iste hepimiz ekran basına toplastık..dizide oynayacak nede olsa meşhur oldu artık..
Dizi deki nihal behlule duğun için mekan bakıyordu..işte orda garsonluk yapan daha doğrusu geçerken ensesi ve sırtı görünen garson bizim kuzenimiz..
İşte öyle..
Allah için mi estetik yaptırıyomuş :)
Acil işinin olduğunu söyle
Birgünden birşey çıkaz yani
İlla açıklama yapmak zorunda değilsin
İçimizden bir yıldız doğuyor desene
Ya keşke kardeşini yazdırmasaydın, çocuğun bir eğitim/kariyer hayatı yok mu?
Neyse, konu ile ilgili bir fikrim yok.
Zaten ajans işleri böyle yürür ikide bir görüşmeye çağırırlar, şu rol için düşünüyoruz gelin deneme çekimi yapalım derler. İzin almanız zaten gerekecek sık sık. 1 sefere mahsus değil ki. Eğer cidden bu işlere girmek istiyorsanız tam zamanlı işinizde sıkıntı yaşarsınız.
fbu işler öyle kolay olmuyo.
benim bi arkadaşım çocukluğundan beri oyuncu olucam diyip dırdu.
genetik mühendisliğini kazandı ozaman bi dizi için figüranlık teklifi aldı kaydını sildirdi.
1,2 dizide figüranlık yaptı parasını alamadı. sonra başrolü kaptı . geçtiği yollar kolay olmadı anlamışsındır o kısmını.
bi arkadaşımda ablası passaparoladaydı hastalanınca onun yerine gitti sonra oyuncu oldu. ha bire estetik geçen beyazdaydı tanıyamadım kızı
biraz şans biraz kendinden özveri ( heranlamda )
Meşhur olursan bize de el salla
Kk dakilere selam desen biz anlarız
Hastaneye gidiyorum desen olmaz mı
Doğruyu söylersen anlayışlı karşılayacaklarına inanıyor musun?
Yarışmalara da sıklıkla ajanslardan alıyorlar artık, bir kanalda var hatta şu an dizi gibi otur izle, güya halktan insanlar
Hangi ajansmis bende kardesimi yazdiriyim acayip yakisikli...ben diyim kivanc sende kenan o derece yani tabi abla gozu bu
Ben de kardeşim için mi başvursam, sonra kız arkadaşı beni yolsa
bizim mahallede beni görüp etkilenmiş sonra sosyal medyalardan beni bulmuş araştırmalar yapıp iş yeri adresimi bulmuş birisindenÇiçek kimden?
İşte öyle..
bizim mahallede beni görüp etkilenmiş sonra sosyal medyalardan beni bulmuş araştırmalar yapıp iş yeri adresimi bulmuş birisinden
E hadi hayırlısı o zamanbizim mahallede beni görüp etkilenmiş sonra sosyal medyalardan beni bulmuş araştırmalar yapıp iş yeri adresimi bulmuş birisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?