- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
Evet soruma cevap yokKimse asil soruya cevap vermemis
Ne gerek var durduk yere ...
Saka gercek olursa, hic eglenceli olmaz ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet soruma cevap yokKimse asil soruya cevap vermemis
Ne gerek var durduk yere ...
Saka gercek olursa, hic eglenceli olmaz ....
Bu mesajın alnı olsa da öpsek.Siz yaşınızın tuttuğundan resmi olarak evlisiniz değil mi? Evlilik ehliyetinin neden zorunlu olması gerektiğine örnek verebilecek emsalsiniz. Çok nahoş işler bunlar, başka uğraşlar edinin.
O.ne yaw ben 30 yasindayim 24 yasinda evlendimSiz yaşınızın tuttuğundan resmi olarak evlisiniz değil mi? Evlilik ehliyetinin neden zorunlu olması gerektiğine örnek verebilecek emsalsiniz. Çok nahoş işler bunlar, başka uğraşlar edinin.
Heh iste onu.merak ediorum .var mi sende fikir:)Öküzü uyandırma suları bulandırma derler.
Eşiniz de evliliğin rutin biraz cevap verip fingirdeşeyim diyebilir.![]()
Burdan birimiz kocanızı mi tavlamaya çalışalım istiyorsunuz anlamadım kiKizlar.sizde numara çok.biliyorum.Akliniza.karpuz kabuguda dusecek ..esimim yaninda degilim ve evliligimiz cok rutinde..ve sorun yok..
Ben esime.bir nunaradan mesaj atmak istiyorum.bakcam.napacak...ama o numarayi nasil bulcam
.bu isler nasil oluyor watsapptan hadi canlarim bi el.atin
benim sana tavsıyem bu işi unutman. Keza senin yaptığın ortaya çıkarsa inadına gidip aldatabilir ve rutin olan evlilik kötü sonuçlara varabilir.Heh iste onu.merak ediorum .var mi sende fikir:)
Soylemezseniz soylemeyin bende size sonucu soylemicem küstüm
Rutinden kurtarmicam yahu...uzme beni
Mesajla olmaz ajanslardan bir ajan bul fizigi duzgun manken, onu gonder esine, ne yapacak bak bakalim, cekirdekle izlersin.Yooo gercekten her erkek sadim mi merak ediyorum
Eşinizi sadakat testine sokmak istemeniz,yönteminiz etik dışı. Elinizdeki bombanın pimini çekip evinize atmamızı istiyorsunuz. Belki de b planı bi sitede bana bu şekilde akıl verdiler diyip kendinizi aklamak için yöntem uydurdunuz. Ama bile isteye yapılan yanlışın sonuçları müskahaktır, aklınıza kazıyın.O.ne yaw ben 30 yasindayim 24 yasinda evlendim
Uyuyamayacksiniz size müstehak:))Ayyy bütün kk nasıl uyuyacak şimdi siz küstünüz diye icimize dert olur simdi![]()