Ajanlar toplanın

Yooo gercekten her erkek sadim mi merak ediyorum
Belki bugün sadık olacak 2 gün sonra olmayacak. Zamanlamayı tutturamadınız diye sadık mı varsayacaksınız?
Veya şüphelendi sizin attığınızdan ona göre yazdı emin olacak mısınız?

Her türlü çok çirkin bir davranış.

Boşanmak için sebep mi arıyorsunuz :)
Yargıtaydan emsal karar gelmiş ya daha yeni eşleri öyle kolay boşamayacakmış bana delil ispat getirin diyormuş yok geçinemiyoruz , vay şiddetli geçimsizlik var diyeni boşamıyormuş

Ayrı kalmak iyi gelmemiş bence size biran önce esinizin yanına gidin.

Hadi ben yaptim diyelim. Cevap verirse ne yapacaksin. Cidden merak ediyorum.
Ya bak sana yaptirmam zaten de bir yontem var mi.die.merak ediyorum.burda bir suru konu okuoruz bende hep benim.ki yapmaz kafasindayim..diorum.acaba salak miyim..ne bilcem yani..valla cevap verirse bakcam duruma.cevaba gore bilemiyorum.

Aman 7 yilligiz biz nerdeyse kokustuk

Yani mutlu giden bisey neden caninizi sıkıyor ben onu anlamiyorum. Suohe yok bisey yok ee kocada iyi ne demeye yapacaksiniz ? Anlayamıyorum gercekten cok kucuk yasta evlendiniz herhalde ergence hareketler

Ya bak sana yaptirmam zaten de bir yontem var mi.die.merak ediyorum.burda bir suru konu okuoruz bende hep benim.ki yapmaz kafasindayim..diorum.acaba salak miyim..ne bilcem yani..valla cevap verirse bakcam duruma.cevaba gore bilemiyorum.
Gidersin ayri bir hat alirsin . Kendi kendine mesaj atarsin. Seni seninle aldatiyor mu gorursun. Belki sen oldugun icin aldatma indirimi filan alir.

Sorunun cevabini verirdim ama hosuna gitmeyecek.

Amann ya valla cidden soylemeyin yontem falan..her seye akliniz erer ama masallah elestirmekten veremediniz.bir sey.tamam sormadim varsayin.he ergenim bosanmaya.niyetlendim.falan filan..oturup uzun uzun mu.anlatayim.gerekcem.su bu.bi soru sorduk cevaba hizmet yok.hayirli geceler

Ha ben salagım yani saol:)
%70-80 cevap verme ihtimali var. Sen bu ihtimali goze aliyorsan yarin git ve hatti al.

... ama sunu da bil. Senin denedigini anlarsa seni de kapinin onune koyar -ki koymasi da gerekir.

Her iki turlu de b.kt.n secenegin oldugu bir durumu denemek istedigin icin .... ivet.

Siz kkyı bayağı yanlış anlamışsınız. Ayrıca gece 00.00. Mesai dolmuştur, istediğiniz hizmeti alamayışınız bundandır belki de. 7 yılda kokuştuğunuz belli zaten. Bir hemcinsiniz olarak, muhakeme etme gibi bir değeri taşıyamadığınız için sizin adınıza üzgünüm.

Hizmette kusur ettik, kusura kalmayın, hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…