- 18 Ekim 2018
- 7.993
- 33.078
- 548
Belki bugün sadık olacak 2 gün sonra olmayacak. Zamanlamayı tutturamadınız diye sadık mı varsayacaksınız?Yooo gercekten her erkek sadim mi merak ediyorum
Hadi ben yaptim diyelim. Cevap verirse ne yapacaksin. Cidden merak ediyorum.Uyuyamayacksiniz size müstehak:))
Ya bak sana yaptirmam zaten de bir yontem var mi.die.merak ediyorum.burda bir suru konu okuoruz bende hep benim.ki yapmaz kafasindayim..diorum.acaba salak miyim..ne bilcem yani..valla cevap verirse bakcam duruma.cevaba gore bilemiyorum.Hadi ben yaptim diyelim. Cevap verirse ne yapacaksin. Cidden merak ediyorum.
Aman 7 yilligiz biz nerdeyse kokustukBoşanmak için sebep mi arıyorsunuz :)
Yargıtaydan emsal karar gelmiş ya daha yeni eşleri öyle kolay boşamayacakmış bana delil ispat getirin diyormuş yok geçinemiyoruz , vay şiddetli geçimsizlik var diyeni boşamıyormuş
Soylemezseniz soylemeyin bende size sonucu soylemicem küstüm
Ya yok ya amann herseyden birsey cikariyorsunuz vallaBu mesajdan sonra emin oldum ki senin canın sıkılmış, eşinle değil buradakilerle makara yapmaya gelmişsin.
Yani mutlu giden bisey neden caninizi sıkıyor ben onu anlamiyorum. Suohe yok bisey yok ee kocada iyi ne demeye yapacaksiniz ? Anlayamıyorum gercekten cok kucuk yasta evlendiniz herhalde ergence hareketlerKizlar.sizde numara çok.biliyorum.Akliniza.karpuz kabuguda dusecek ..esimim yaninda degilim ve evliligimiz cok rutinde..ve sorun yok..
Ben esime.bir nunaradan mesaj atmak istiyorum.bakcam.napacak...ama o numarayi nasil bulcam
.bu isler nasil oluyor watsapptan hadi canlarim bi el.atin
Ya yok ya amann herseyden birsey cikariyorsunuz valla
Gidersin ayri bir hat alirsin . Kendi kendine mesaj atarsin. Seni seninle aldatiyor mu gorursun. Belki sen oldugun icin aldatma indirimi filan alir.Ya bak sana yaptirmam zaten de bir yontem var mi.die.merak ediyorum.burda bir suru konu okuoruz bende hep benim.ki yapmaz kafasindayim..diorum.acaba salak miyim..ne bilcem yani..valla cevap verirse bakcam duruma.cevaba gore bilemiyorum.
Kokuşmakta bahane değil boşanmak için şaka bi yana bence uğraşmayın.Aman 7 yilligiz biz nerdeyse kokustuk
Sizi bir bosanmak paklarAman 7 yilligiz biz nerdeyse kokustuk
Kokuştuk bir deneyeyim bakalım oltaya gelecek mi, gelirse elden çıkarayım diye diyorsunuz? Ne garip.Aman 7 yilligiz biz nerdeyse kokustuk
Ha ben salagım yani saol:)Gidersin ayri bir hat alirsin . Kendi kendine mesaj atarsin. Seni seninle aldatiyor mu gorursun. Belki sen oldugun icin aldatma indirimi filan alir.
Sorunun cevabini verirdim ama hosuna gitmeyecek.
%70-80 cevap verme ihtimali var. Sen bu ihtimali goze aliyorsan yarin git ve hatti al.Ha ben salagım yani saol:)
Siz kkyı bayağı yanlış anlamışsınız. Ayrıca gece 00.00. Mesai dolmuştur, istediğiniz hizmeti alamayışınız bundandır belki de. 7 yılda kokuştuğunuz belli zaten. Bir hemcinsiniz olarak, muhakeme etme gibi bir değeri taşıyamadığınız için sizin adınıza üzgünüm.Amann ya valla cidden soylemeyin yontem falan..her seye akliniz erer ama masallah elestirmekten veremediniz.bir sey.tamam sormadim varsayin.he ergenim bosanmaya.niyetlendim.falan filan..oturup uzun uzun mu.anlatayim.gerekcem.su bu.bi soru sorduk cevaba hizmet yok.hayirli geceler
Hizmette kusur ettik, kusura kalmayın, hayırlı gecelerAmann ya valla cidden soylemeyin yontem falan..her seye akliniz erer ama masallah elestirmekten veremediniz.bir sey.tamam sormadim varsayin.he ergenim bosanmaya.niyetlendim.falan filan..oturup uzun uzun mu.anlatayim.gerekcem.su bu.bi soru sorduk cevaba hizmet yok.hayirli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?