airlikfeer'in aşk yuvası

Bayildimmm hele koltuklarina. Bende bu sekilde bu renkte birsey istiyorum.

Canim acaba nerden aldin ve markasi ne? Bana bu konuda bilgi verirsen cok sevinirim.

Allah huzurla oturmayi nasip eder insallah Ailenle :)

Evin çok güzel gerçekten taptaze belli.öncelikle salonuna bayıldım çok iç açıcı.yatak odan küçük olmasına rağmen çok güzel oda iç açıcı.sadece bir kaç önerim olacak.öncelikle o güzelim salondaki yerde duran ve konsol üzerinde duran çiçeği hiç salona uygun bulmadım.saksıları belki modern olsa belki.mutfağın çok hoş ve modern bayıldım.ama o modern mutfakta o dolaplardan sarkan peçeteler olmamış bide damacana örtüsüde hiç olmamış.yatak odasındaki dolap üstündeki eşyalarda kötü görüntü olmuş.baş ucu lambanda daha odanın konseptine uygun olabilir.bu arada baş ucu kitabımız şuanda aynı.oturma odanda çok şeker ama oraya tek kanepe yerine Çok kaba olmayan L koltuk koysaydın çok daha güzel olurdu.bu arada holdeki aynan çok güzel onun altına ya yine aynalı yada beyaz bir dresuar koysan çok tarz olur.holde dresuarı çok seviyorum.mutlulukla huzurla otur.ben ayrıntılı yazdım biraz ama bende evime ayrıntılı yorumu seviyorum.

bir reklam var ya beyaz tül bembeyaz tül diye kadın şarkı söylüyor.bende fotoğraflara bakarken bende beyaz ev bembeyaz ev diye mırıldandımevim olduğunda bende böyle istiyorum bembeyaz.hem değişiklikte kolayca yapılır.şimdilik odamda istiyorum beyazı.duvarlarımı beyaz simli kağıtla kaplıyacağım.masamı falan beyaz mat kağıtla en olmadı kaplıyacağım.bilgisayarımdan kurtulacağımçok yer kaplıyor yaa

canım ewine aşık oldum resmen.gule gule otur

çok teşekkür ederim birtanem:)

evet canım sorun telefonla çekmem 8 mp olmasına rağmen kötü gösteriyor fotoları

eviniz ve mobilyalarınız çok güzel.

çook teşekkürlerrrr:)
Bayildimmm hele koltuklarina. Bende bu sekilde bu renkte birsey istiyorum.

Canim acaba nerden aldin ve markasi ne? Bana bu konuda bilgi verirsen cok sevinirim.

Allah huzurla oturmayi nasip eder insallah Ailenle :)

amiin canım herkese inşallah koltukları cardin conseptten aldık istanbuldan
inş gönlüne göre bulursun
eviniz gerçekten çok güzel.güle güle oturun

bu hatunlar çok zevkli

öook teşekkürler arkadaşlar

tam da noktalara dokunmuşsun canım haklısın mutfakta o peçetelerin işi yok yorumunn uzun olması sorun değil canım doğru olması önemli benim için sadece

inş gönlüne göre olur her şey tatlım
cok güzwl olmis canim ama yemek odasi takimina bayildim

teşekkürler tatım bende ilk görüşte bu olucak demiştim

Ayy bembeyaz cok hoş bende beyaz döşemek istiyorum kısmetse :) mutfağın da cok şirin güle güle oturun:)

beyaz evlere bayılıyorummm çok güzel canım sağlık ve mutlulukla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…