- 22 Mayıs 2019
- 261
- 464
- 103
Beraber yatınca olmuyor mu bu tarz şeyler?Çok yakında eşimin telefonunda arama geçmişinde değişik şeyler gördüm başka kadınlarla konuşmuş oraya buraya gitmiş diye de konu açacaksınız yataklar ayrı olduğu surece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber yatınca olmuyor mu bu tarz şeyler?Çok yakında eşimin telefonunda arama geçmişinde değişik şeyler gördüm başka kadınlarla konuşmuş oraya buraya gitmiş diye de konu açacaksınız yataklar ayrı olduğu surece
En azından kendisinden kaynaklanmadığını bu suclukuk psikolojisi olmaz yoksa ilişkileri iyi olup yine aldatanlar da varBeraber yatınca olmuyor mu bu tarz şeyler?
Cinsel hayatı etkilemeyecek şekilde uyum sağlamışsınız ne güzel. Ama bunu herkes yapabilir mi emin değilim. Sizin çocuk yok diye biliyorum. Çocuk olduktan sonra birçok evlilik değişim, evrim geçiriyor. Çevremde gördüklerim de öyle.Bana göre çok önemli bir şey değil birlikte uyumak. Hiçbir zaman da birlikte uyuyunca ekstra bağlar hissetmedim kimseye. Evlendikten sonra da uyku düzenimiz uymadı birbirimizi uyandırdığımız için sinirlerimiz gerilmeye başladı. Çok uzatmadan ayrı uyumaya başladık. Cinsel hayatımız hiç etkilenmedi, normalde de eşim temas bağımlısı zaten aynı devam ediyor. Sadece uyuyacağımız zaman odalarımıza geçiyoruz, ikimizin de uykuları normale döndü.
Bende de durum aynı ve horlama çözülmüyor. Doktora falan da gitti eşim. Ameliyat deneyebilirsiniz (burun kemiği için) ama horlamama garantisini hiçbir hekim vermez dediler. Nitekim nefes için ameliyat olan arkadaşlarımdan da duyuyorum hala horluyorlarmış. Eski sevgililerimi de düşünüyorum sadece biri horlamıyordu yani erkekler genelde horluyor maalesef :/ Bu arada cinsellikle uyku pek alakalı şeyler değil bence. Fiziksel sorun yoksa libido da ölü değilse vücut harekete geçiyor illa yanyana uyurken hadi şunu da yapalım veya uyanınca yanımdayken hazır yapalım değil yaniCinsel hayatı etkilemeyecek şekilde uyum sağlamışsınız ne güzel. Ama bunu herkes yapabilir mi emin değilim. Sizin çocuk yok diye biliyorum. Çocuk olduktan sonra birçok evlilik değişim, evrim geçiriyor. Çevremde gördüklerim de öyle.
Bende mesela mizofoni olduğu için çoğu ses benim sinirimi bozuyor. Horlama sesi çok fena. Öyle bir şey olsa olmayan eşimi tepikler yataktan atarım galiba. Horlamayan sevgili bulabilmek için de aynı evde yaşamak lazım. Sevgiliyken horlamayıp yaşı ilerleyip çoluk çocuğa karışıp kilo alıp horlama ihtimali de var . Amannn ne olacağı belirsiz kısacası. Durduk yere kendi içimi şişirdim şimdi
Bende hamileliğin başından beri daralıyorum yatakta tek başıma rahat rahat yatmak istiyorum ama eşim ya da ben canımız isterse birbirimizin yanına gidip sevişiyoruz o anlamda etkilenme olmadı. Cinsellik varsa ya da duygusal anlarda sarılmak istenirse beraber yatılıyor diğer türlü sıkıntı olmuyor bence. Dinlenmek herkesin hakkıArkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
6 aylık bebeğim var tek büyütüyorum eşim sabahları işe gidiyor gece uyumam gerekiyor hâliyle gündüz enerjik olmam için fakat eşimle aynı yatakta uyuyamamaya başladım üç gündür .Uykularım hafifledi ufak bir kıpırtı da hemen uyanıyorum eşimde çok hareket ediyor biraz horluyor uyurken terliyor bazen de titriyor en son bugün dayanamadım söyledim uyuyamıyorum diye başka odaya gitti fakat şimdi de acaba kötü mü ettim diyorum aramıza soğukluk girer mi bu konuda tedirgin oldum napcam ben![]()
Bende 3ay aynı yatamadım ama bende bişey olmamistiiAyrı yatma için hep iyi değildir denir. Bağımlılık açısından. Benim naçizane düşüncem salon gibi ayrı ama aynı odada yatabileceğiniz bir yer varsa orada bir odada kalın hareket ediyor kısmına bu çözümü buldum. Onada dersiniz ki, böyle dedim ama sensizde kendimi yalnız hissediyorum canım. Diyebilirsiniz bir bakıma saçma ama aklıma bu geldi. Bende evlendikten sonra kuş gibi uyuyordum. Alışmak zor birde bebek var sizde.
Kavga edip ayırmadınız yatakları.Arkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
6 aylık bebeğim var tek büyütüyorum eşim sabahları işe gidiyor gece uyumam gerekiyor hâliyle gündüz enerjik olmam için fakat eşimle aynı yatakta uyuyamamaya başladım üç gündür .Uykularım hafifledi ufak bir kıpırtı da hemen uyanıyorum eşimde çok hareket ediyor biraz horluyor uyurken terliyor bazen de titriyor en son bugün dayanamadım söyledim uyuyamıyorum diye başka odaya gitti fakat şimdi de acaba kötü mü ettim diyorum aramıza soğukluk girer mi bu konuda tedirgin oldum napcam ben![]()
Evet uykuyla cinselliğin pek alakası yok aslında haklısın. Libidosu yüksek olanlar için gece gündüz fark etmez. İşten geldikten sonra her türlü temas etmek ister. Ben çok mu romantik düşünüyorum bilmiyorum sevgilim varken hep onunla aynı yatakta uyumayı hayal ederim, o saçımı okşar sarılır falan. Ama horlama sorunu varsa romantikliğin r si kalmaz bende. İçimdeki ponçik ateşli aşk kadını, bir anda canavara dönüşebilir sjdkdkfgkgBende de durum aynı ve horlama çözülmüyor. Doktora falan da gitti eşim. Ameliyat deneyebilirsiniz (burun kemiği için) ama horlamama garantisini hiçbir hekim vermez dediler. Nitekim nefes için ameliyat olan arkadaşlarımdan da duyuyorum hala horluyorlarmış. Eski sevgililerimi de düşünüyorum sadece biri horlamıyordu yani erkekler genelde horluyor maalesef :/ Bu arada cinsellikle uyku pek alakalı şeyler değil bence. Fiziksel sorun yoksa libido da ölü değilse vücut harekete geçiyor illa yanyana uyurken hadi şunu da yapalım veya uyanınca yanımdayken hazır yapalım değil yani![]()
Karı koca ayrı yatması bence evlilikte en büyük hataArkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
Benimde bebeğim 6 aylık oldu eşim ağır bir işte çalıştığı için yorgun oluyo genelde ayrı yatıyo. Bizim ilişkimizde bi sorun yaratmadı. Geçici bi dönem gözüyle bakıyorum.Arkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
Benimde bebeğim 6 aylık oldu eşim ağır bir işte çalıştığı için yorgun oluyo genelde ayrı yatıyo. Bizim ilişkimizde bi sorun yaratmadı. Geçici bi dönem gözüyle bakıyorum.Arkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
Bizde hemen hemen 6 aydır ayrı yatıyoruz bebekten dolayı. İçim rahat değildi sanki bi tek biz böyleyiz gibi düşünüp endişeleniyordum. Kimseye de anlatamıyorum. Sizde de aynı durumu görünce rahatladım demek ki normal bir durum. Şimdi bir de ikinci çocuğu düşünüyorum. Biz bir kaç sene böyle gidicez anlaşılanBizde eşimle ilk çocuğumda 9 ay ayrı yattık. Şimdi de ikinci çocuğum oldu yine 5 aydır ayrı yatıyoruz. Çocuğun odayı ayırana kadar bu böyle. Bence sebeplere bağlı olarak gayette iyi düzen. O dönüp durup horlayıp beni uyandırmıyo bebek ağlayıpta onu uyandırmıyo herkes uykusunu almış uyanıyo. Büyütmemek lazım meseleyi. Hatta yatak uyumak için kullanılmasın herkes rahat rahat uyusun kaanatindeyim romantize etmeye gerek yok