airlikfeer'in aşk yuvası

Canım Allah hep huzurlu yaşamayı nasip etsin bu güzel ve şirin evinde.... darısı başıma (eş durumundan tayinim olmuyor ) olmuyor ki ben de evimi düzeyimmm

maşallahhh evin gerçekten çok ferah insanın içi açılıyo gerçekten beyaz mobilya gibisi yok Güle güle otur

Canım Allah hep huzurlu yaşamayı nasip etsin bu güzel ve şirin evinde.... darısı başıma (eş durumundan tayinim olmuyor ) olmuyor ki ben de evimi düzeyimmm

ççok teşekkürler canım Allah gönlüne göre versin inşallah:)

maşallahhh evin gerçekten çok ferah insanın içi açılıyo gerçekten beyaz mobilya gibisi yok Güle güle otur

çok saol canım:)

Evini çok beğendim canım..Yeni evlisin galiba eşyalarında çok zarif ve zevkli döşenmiş hemde büyük dubleks ev temizlik dışında insana huzur verir güle güle oturun..Çoğu ürününde avondan sanırım..

Son düzenleme:
canım evin cok güzel ve zevkle döşenmiş herşeyin harika görünüyor, Güle güle oturun kocaman mutluluklar diliyorum (

evin harika çok güzelmiş allah güle güle oturmak nasip etsin canım. ama ne yalan söyleyeyim salonun temizliğinden korktum walla:26::26::26:

tek kelimeyle bayıldım ,herşey özenle seçilmiş en ince detayına kadar ,sadece bir öneri ,antredeki o şık aynanın altına beyaz bir dresuar lazım ,o da olursa herşey kusursuz olacak ,ev toplam kaç odalı canım 2+1 burdan gördüğüm ama dubleks ayrıca ?.

1.5 ay oldu evleneli :) çok teşekkür ederim temizlik konusunda haklısın zor oluyor:18:

canım evin cok güzel ve zevkle döşenmiş herşeyin harika görünüyor, Güle güle oturun kocaman mutluluklar diliyorum (

Evinizi çok güzel döşemişsiniz.Mıutfak dolaplarımız aynıymış

çok teşekkürler arkadaşlar

evin harika çok güzelmiş allah güle güle oturmak nasip etsin canım. ama ne yalan söyleyeyim salonun temizliğinden korktum walla:26::26::26:

zor oluyor gerçekten

çok teşekkürler 2+1 evimiz tatlım ve dubleks üst çatı katı benim deyimimle aşk yuvası
güle güle oturun...

saoltatlım darısı olmayanların başına

tek kelimeyle mükemmel cok zevkli döşemişsiniz sağlıkla mutlulukla oturun

canım güle güle oturursun inşallah bir tek benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ama oturma odasında perde ters mi duruyo arka tarafta tül önde

Mutlu mutlu aşkla sevgiyle otur canım evinde çok güzel bir evin var sıcacık

Özellikle salonunu çok beğendim cnm. Kahve içmeye gelmek istiyorummmmmm Allah güle güle oturmayı nasip etsin...

çok güzel maşallah... allah ağız tadıyla, mutlu, huzurlu, güzel günlerde oturmanı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…