- Konu Sahibi airlikfeer
-
Canım Allah hep huzurlu yaşamayı nasip etsin bu güzel ve şirin evinde.... darısı başıma (eş durumundan tayinim olmuyor ) olmuyor ki ben de evimi düzeyimmm
maşallahhh evin gerçekten çok ferah insanın içi açılıyo gerçekten beyaz mobilya gibisi yok Güle güle otur
Evini çok beğendim canım..Yeni evlisin galiba eşyalarında çok zarif ve zevkli döşenmiş hemde büyük dubleks ev temizlik dışında insana huzur verir güle güle oturun..Çoğu ürününde avondan sanırım..
canım evin cok güzel ve zevkle döşenmiş herşeyin harika görünüyor, Güle güle oturun kocaman mutluluklar diliyorum (
Evinizi çok güzel döşemişsiniz.Mıutfak dolaplarımız aynıymış
evin harika çok güzelmiş allah güle güle oturmak nasip etsin canım. ama ne yalan söyleyeyim salonun temizliğinden korktum walla:26::26::26:
tek kelimeyle bayıldım ,herşey özenle seçilmiş en ince detayına kadar ,sadece bir öneri ,antredeki o şık aynanın altına beyaz bir dresuar lazım ,o da olursa herşey kusursuz olacak ,ev toplam kaç odalı canım 2+1 burdan gördüğüm ama dubleks ayrıca ?.
güle güle oturun...
evin çok güzel tatlım güle güle huzurla oturun.bir ömür boyu mutlluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?