airlikfeer'in aşk yuvası

salon halıların dışında bayıldım.salon halıları açık renk el dokuması yün tercih edilebilirdi.

eviniz harika.
ancak oturma odanızdaki kanepeyi pencere öne alırsanız oda daha ii olcak.
zira tren gibi uzunca şekilsiz olmuş..
salondaki konsolun üzeri de çok resimlerle boğulmuş adeta..
girişteki aynanın altına bir dresuar iyi olcak gibi..
güle güle sağlıcakla oturun inşş..

güle güle oturun canım...salonun benimkine benziyo bende salonumu pudra pembesi ve beyaz yaptım içim açılıyo girince...çok güzelmiş evin..

hersey cok guzel iyi gunlerde oturun insallah.. benim de catıkatı dublex evim ama malesef sizinki kadar duvarlar kullanıslı degil yatakodamı yukarı yapamadım
mutfak halısında kırmızı var ama dolaplar murdum sanki birtek o dikkatimi cekti..

Ohhhhh ne guzzel ferah bır ev :)

böyle daha kullanışlı ouyor oturma odası denedk o resimleri de hep kaldırdım zaten şamdanlar duruyor sadece emizlerken zorluk çekiyordum tş ederiz

güle güle oturun canım...salonun benimkine benziyo bende salonumu pudra pembesi ve beyaz yaptım içim açılıyo girince...çok güzelmiş evin..

çoook tşkkrlrrrrrr

dolaplar bordo ama çok fark etmiyor resimlerde mürdüm çıkmış harbiden çok tşkkr ederzzz

Ohhhhh ne guzzel ferah bır ev :)

çkkk tşkkrlrrrrrrrrrrrr

evine sık sık bakıyorum arkadaşım geçen seneki çeyiz telaşımız aklıma geliyor içim bir garip oluyor :))

yalnız bakarken hep böyle bir sıkıntı yaşıyordum fotoğraflarda sanırım sebebi telefonla çekmen açılar çok dar sanki kesik kesik gibi fotoğraflar. eminim gerçekte evin çok ferahtır. fotoğraflar insana sıkışıklık hissi veriyor çünkü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…