Kocamla aynı yatakta uyuyamamak

Bu size bağlı. Ben yalniz uyumayi sevmiyorum yalniz uyurken bile yastiga sarilma huyum vardi önceden.
Tabi ki tum gece sarilmis vaziyet olmuyor ama yanimda olmasi iyi hissettiriyor ayri yatma insani degilim ben 🙄

Arkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
6 aylık bebeğim var tek büyütüyorum eşim sabahları işe gidiyor gece uyumam gerekiyor hâliyle gündüz enerjik olmam için fakat eşimle aynı yatakta uyuyamamaya başladım üç gündür .Uykularım hafifledi ufak bir kıpırtı da hemen uyanıyorum eşimde çok hareket ediyor biraz horluyor uyurken terliyor bazen de titriyor en son bugün dayanamadım söyledim uyuyamıyorum diye başka odaya gitti fakat şimdi de acaba kötü mü ettim diyorum aramıza soğukluk girer mi bu konuda tedirgin oldum napcam ben 🤦🤦🤦
Ben de kızımdan dolayı uyuyamıyorum, 1 buçuk yaşında ve beşiği olmasına rağmen benimle uyumak istiyor haliyle kızım ortamızda yatıyor, eşim birkaç kere ben gideyim siz rahat uyuyun dedi kabul etmedim , sabaha kadar 100 kere uyanıyorum hiç konforlu bir uyku değil ama zaten kızıma oda yapınca ayıracagim biraz daha sabredeceğim, lohusalik döneminde ayrı yatmıştık ve o dönem eşimle baya kavgalar gerginlikler yaşadık, ne zamanki yatak düzenimiz oluştu kavgalar kesildi ve birbirimize daha tahammülkâr olduk , ben aşırı saldırgan olmuştum lohusalık dönemi ☠ Erken doğum yapmıştım, lohusalık depresyinu vs çok ağır şeyler atlattım, eşimden de uzaklaşmıştım her anlamda , eşim o dönem çok sabretti bana , aynı yatakta yatmak , sarılmak sevgi bağını kuvvetlendiriyor ve stresi azaltıyor bundan eminim , yatak ayırmak bence doğru değil...

Gayet iyi yapmışsiniz. Uyuyamamanin kimseye bi faydasi olmayacagi gibi iliskiye de olmaz. Ayri yatmak ise ilişkiyi canlı tutar. Koca kari laflarina aldırış etmeyin içinizden geçeni yapın.
+1

Biz de ayrı yatıyoruz aynı sebepten çünkü çocuktan uyumaya vaktim olsa eşimin horultusundan uyuyamıyordum ve sinir stresten ölecektim. Şimdi ben uykumu alabildiğim için hem çocuğuma hem de eşime enerjim olduğu için daha mutluyum. Cinsellik konusu sekteye uğramadığı sürece bir süre ayrı yatmak çok da büyük problem değil. Bu sorunu ilk yaşayan siz değilsiniz inanın ki son da olmazsınız kendinizi eşim benden soğur diye şartlamayın.

Biz de ayrı yatıyoruz aynı sebepten çünkü çocuktan uyumaya vaktim olsa eşimin horultusundan uyuyamıyordum ve sinir stresten ölecektim. Şimdi ben uykumu alabildiğim için hem çocuğuma hem de eşime enerjim olduğu için daha mutluyum. Cinsellik konusu sekteye uğramadığı sürece bir süre ayrı yatmak çok da büyük problem değil. Bu sorunu ilk yaşayan siz değilsiniz inanın ki son da olmazsınız kendinizi eşim benden soğur diye şartlamayın.
Ya zaten ayni yatakta yatınca libido yuklenmio insana otomatik, tam tersi libido killer bir sey ayni yatak. Hani şefkati artirir olsa argüman bi nebze anlicam.

Back
X