Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Aman ablacım ne genci benim yaşımdakiler torun pışpışlıyor :))) he kuzum nişanladık kızı, bir evimin yavrusunu bir evin yavrusuna verdim, anası gibi şanslı elti görümce sıkıntısı olmayacak🤣🤣
Yaaaaa sen ne tatlı bir kv olursun kimbilir munecanim yaaa,hayırlı olsun, Allah tamamina erdirsin inşallah 🤲🥰🍒🍒🫶🫶😘

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin❤️🤲Çok mutlu olsunlar inşallah 🤲 ❤️
En güzeli ablam ya😁

Yaaaaa sen ne tatlı bir kv olursun kimbilir munecanim yaaa,hayırlı olsun, Allah tamamina erdirsin inşallah 🤲🥰🍒🍒🫶🫶😘
Çooook teşekkür ederim 🙏
ASSOSyal ah gülüm sorma, ben deli fişek 😂 bugün beni almaya geldiler techo mix müzik açmışlar arabada, kızım göbeği açık techno müzik dinleyen kaynana mı olur diyor🤣 eee alışsın ben böyle kaynanayım dedim😂
Allah herkesin evladını hayırlı insanlarla karşılaştırsın, herkes yuvasında mutlu olsun da bunlar işin latifesi 🥰

Çooook teşekkür ederim 🙏
ASSOSyal ah gülüm sorma, ben deli fişek 😂 bugün beni almaya geldiler techo mix müzik açmışlar arabada, kızım göbeği açık techno müzik dinleyen kaynana mı olur diyor🤣 eee alışsın ben böyle kaynanayım dedim😂
Allah herkesin evladını hayırlı insanlarla karşılaştırsın, herkes yuvasında mutlu olsun da bunlar işin latifesi 🥰
Çok amin 🤲 ❤️

X