PopülerlikOylarken gidip fiyatına mı bakacaklar yani
Normal işte üzerine hafif yağ patates ayarındaBen memnunum. Sen nasıl pişiriyorsun?
Yokk belki olmaz diyee dediydimm dogru çıktıYazlıyomuş sen bennen dalgamı geçtin
Taksitli olmasaydı daha garanti idi ama neyseKarttan çekti. Bende 9 taksit yaptım
Öyleymiş cınımYokk belki olmaz diyee dediydimm dogru çıktı
Yaaa şimdi anladımmAramızda espri yapıyoruz. Aırfrey olan zenginler olmayan fakirler diye
Şimdi patates ayarında süre den dolayı çiğ kalıyor. Ben hep manuel ayarda yaparımNormal işte üzerine hafif yağ patates ayarında
O peşin çektiTaksitli olmasaydı daha garanti idi ama neyse
Diğer yaptıklarımı hep manuelde yapıyorum patlıcan közlemesi falan çok güzel oluyor bi patates olmadı diye soğudum bide dediğin gibi deniyimŞimdi patates ayarında süre den dolayı çiğ kalıyor. Ben hep manuel ayarda yaparım
Misal 3 adet patatese 2 3 yemek kaşığı kadar sıvı yağ eklerim. Tuzunu atar 200 derece 23 24 dakikaya kurarım. Tam pişer
Ayarında yapma, manuel kullan
Donunca patates şekerli gibi olmuyor mu tadı dene de yazBirisi patatesi doğrayıp unlayıp dondurucuya at sonra kızart çok güzel oluyo demişti öyle denicem
Ben bazen patatesi aynı tarif ettiğim gibi yapıp, 1 yemek kaşığı kadar mısır unu ilave ediyorum. Karıştırıp pişmeye bırakıyorum. Böylede güzel oluyorBirisi patatesi doğrayıp unlayıp dondurucuya at sonra kızart çok güzel oluyo demişti öyle denicem
Hiç denemedim valla deneyince yazarımDonunca patates şekerli gibi olmuyor mu tadı dene de yaz
İlk aldığımda bende patates ayarında yaptım tutmadı. Bence o ayar hazır paket patates içinDiğer yaptıklarımı hep manuelde yapıyorum patlıcan közlemesi falan çok güzel oluyor bi patates olmadı diye soğudum bide dediğin gibi deniyim
Tamam senin dediğin gibi yapıcam mutlaka çünkü makinayı alırken sırf bu yüzden aldım şimdi pişirmeyince moralim bozulmuştu :)Ben bazen patatesi aynı tarif ettiğim gibi yapıp, 1 yemek kaşığı kadar mısır unu ilave ediyorum. Karıştırıp pişmeye bırakıyorum. Böylede güzel oluyor
VaaaayyyyŞimdi patates ayarında süre den dolayı çiğ kalıyor. Ben hep manuel ayarda yaparım
Misal 3 adet patatese 2 3 yemek kaşığı kadar sıvı yağ eklerim. Tuzunu atar 200 derece 23 24 dakikaya kurarım. Tam pişer
Ayarında yapma, manuel kullan
Bak evet hazır patates de çok iyi kızartıyor çok lezzetli oluyorİlk aldığımda bende patates ayarında yaptım tutmadı. Bence o ayar hazır paket patates için
Ben hergün kullanıyorum neredeyse. Böyle seversin inşallahTamam senin dediğin gibi yapıcam mutlaka çünkü makinayı alırken sırf bu yüzden aldım şimdi pişirmeyince moralim bozulmuştu :)
İnşallah canım eğer istediğim gibi olursa çok duamı alacaksınBen hergün kullanıyorum neredeyse. Böyle seversin inşallah
Patatesi bir süre suda beklet. Nişastayı salsın. Sonra kuruyunca una veya nişastaya bulanıyor. Daha çıtır oluyor. Kızartmalık patates ise gerek yok bence.Birisi patatesi doğrayıp unlayıp dondurucuya at sonra kızart çok güzel oluyo demişti öyle denicem