Maşaallahh diyelimmYap görelim
Evettt bide ayfer yap koy pişirrDeğil mi ya kolay kategori
Alışmışızzz banada zor gelirdi sunum şimdi iki dk çıkarıyorumBize göre öyle
Benimki deBenim kk da ki reklamlar dı
Çekmeceye oturması çok tatlı olmuş o yaramazlık sayılmaz ablaBen oğlumda o dedikleri şeyleri yaşamadım. Tek yaramazlığı bir sefer TV sehpasının çekmeceyi açıp içine oturmuştu
Ama şimdi ergen beni okula bile kabul etmiyor
Kızlar öylemi tam cadılardı. Evi su bile bastı
Teşekkür ederimPro olmuşsun tebrikler yakışmış kırmızlar.
İnşallah canım benimÇekmeceye oturması çok tatlı olmuş o yaramazlık sayılmaz ablabide herkeste aynı olmuyor galiba ama kız çocukları başka oluyor hep 1 çocuğum olsun yeter diyordum ama kızımda olsun diyorum şimdi
Benim Google geçmişi sana tesir etmişReklâmlarım da kuzine soba ve araba tekerlegi çıkıyor ne alaka ben
OkuOkuyayım mı bir uzun hava
Adıyaman zaten Malatya'nın ilçesiymiş diye ortalığı karıştırayım. Adıyamanlılar da hayır Malatya bize bağlıydı desin. Sonra Elazığlı gelip Malatya bize bağlıydı deyip üçlü kavgaya girişsinlerBir arkadaş bana atmış
Buradan ona selam olsun
100 sene öncesini karıştırma eyalet sistemine gitmeyelimAdıyaman zaten Malatya'nın ilçesiymiş diye ortalığı karıştırayım. Adıyamanlılar da hayır Malatya bize bağlıydı desin. Sonra Elazığlı gelip Malatya bize bağlıydı deyip üçlü kavgaya girişsinler
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim
Neyse yabancının reklamı değilmişBenim Google geçmişi sana tesir etmiş
Ahh güzelciğim merakla bekliyordum kategoriyi ama dün beni bir hastalık sardı ishal titreme bulantı kusma ne ararsan vardı kendimde değildim bugün daha yeni kendime gelebiliyorum yine de teşekkür ederim etiketin için. Bir şeyler kaldı mı diye soracağım bakalım sultanıma