- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adıyaman bize bağlıydıAdıyaman zaten Malatya'nın ilçesiymiş diye ortalığı karıştırayım. Adıyamanlılar da hayır Malatya bize bağlıydı desin. Sonra Elazığlı gelip Malatya bize bağlıydı deyip üçlü kavgaya girişsinler
Çok geçmiş olsun canımAhh güzelciğim merakla bekliyordum kategoriyi ama dün beni bir hastalık sardı ishal titreme bulantı kusma ne ararsan vardı kendimde değildim bugün daha yeni kendime gelebiliyorum yine de teşekkür ederim etiketin için. Bir şeyler kaldı mı diye soracağım bakalım sultanıma
Çenen ve klavyen ile bize eşlik edebilirsinayferim yok.. kullanmiyorum ne olacak
Geçmiş olsun allah şifa versinAhh güzelciğim merakla bekliyordum kategoriyi ama dün beni bir hastalık sardı ishal titreme bulantı kusma ne ararsan vardı kendimde değildim bugün daha yeni kendime gelebiliyorum yine de teşekkür ederim etiketin için. Bir şeyler kaldı mı diye soracağım bakalım sultanıma
Şu anda bilmiyorum ama Nemrut Dağı'na Malatya'dan gitmek daha rahatmış eskiden. Belki 02liler Nemrut'u kaptırmamak için yolu düzeltmiştirAdıyaman bize bağlıydı
MAMURETÜL EL AZİZ eyaletine bağlıydınız hepinizAdıyaman bize bağlıydı
En trend çok trend topigimizOoo ana sayfanın başında koca bildirim var
Geçmiş olsun. Allah tez zamanda kalıcı şifa versin.Ahh güzelciğim merakla bekliyordum kategoriyi ama dün beni bir hastalık sardı ishal titreme bulantı kusma ne ararsan vardı kendimde değildim bugün daha yeni kendime gelebiliyorum yine de teşekkür ederim etiketin için. Bir şeyler kaldı mı diye soracağım bakalım sultanıma
Hoş geldiniz Bağyan FakirAyferleriniz bol olsun,selaammsss
Harputa bağlıydı. Ondan biz hemşeriyiz. Adıyamanlılar ve Elazığlılar ileMAMURETÜL EL AZİZ eyaletine bağlıydınız hepiniz
Geçmiş olsun komşumAhh güzelciğim merakla bekliyordum kategoriyi ama dün beni bir hastalık sardı ishal titreme bulantı kusma ne ararsan vardı kendimde değildim bugün daha yeni kendime gelebiliyorum yine de teşekkür ederim etiketin için. Bir şeyler kaldı mı diye soracağım bakalım sultanıma
Elazığ mı oluyor? Neyse ki ben uzaylıyımMAMURETÜL EL AZİZ eyaletine bağlıydınız hepiniz
Ayferim yok amaordinary kırmızı oldu gördün mü
Popi olmak bunu gerektirir kuşumEn trend çok trend topigimiz
Bende çok işsizim ondan diyormusumElazığ mı oluyor? Neyse ki ben uzaylıyım