Kek denemeye cesaret bile edemedim ben sen iyisinBen de hiç yemek yapmadım. Isıtma işlemi, patates biber kızartma, börek pişirme, patlıcan közleme. Birkaç kere kek denedim, pek beğenmedim.
Ohaa farketmedim,nasıl oldu nevos
Var ve kullanmiyorsun püüü resilllllKek denemeye cesaret bile edemedim ben sen iyisin
Fazla kızarmışım işteOooo hacı kizarmissin
Çok üzüldüm, gecmis olsun tatlı kalplimAhh güzelciğim merakla bekliyordum kategoriyi ama dün beni bir hastalık sardı ishal titreme bulantı kusma ne ararsan vardı kendimde değildim bugün daha yeni kendime gelebiliyorum yine de teşekkür ederim etiketin için. Bir şeyler kaldı mı diye soracağım bakalım sultanıma
rum ve ermeni nüfus artınca Harbut eyaleti soylemi artmış aynı yer ikisi deHarputa bağlıydı. Ondan biz hemşeriyiz. Adıyamanlılar ve Elazığlılar ile
Oda olur inşallahAyferim yok ama
MakarnalardanOhaa farketmedim,nasıl oldu nevos
Çok sayfa birikmiş, okuyamadım özet geçinnolmus nolmus
Belki de son dakika yarışmalara katılıp oy kullanmam sebebiyledirMakarnalardan
Ben bi övecem bi övecemHiç artisini duymadım yağdan başka
Demeyi unuttum 1 tenede dikey süpürgem var
- Nemrut Malatya'nın.
WunderLost hasta. HanimKelesimiGetir torununun yanına gidecekmiş ve ÜÇ tane yumurta makinesi ve bir ayferi var. - Fakirler fakirliğini belirtmiş, zengolar ayferim var diyor.
- İkizler burcu gece uyumuyor.
Çok geçmiş ıolsun acayip salgın var dikkat et kendineAhh güzelciğim merakla bekliyordum kategoriyi ama dün beni bir hastalık sardı ishal titreme bulantı kusma ne ararsan vardı kendimde değildim bugün daha yeni kendime gelebiliyorum yine de teşekkür ederim etiketin için. Bir şeyler kaldı mı diye soracağım bakalım sultanıma
Kazen sebebini yazmışBelki de son dakika yarışmalara katılıp oy kullanmam sebebiyledir
Nasıl ya ikisi farklı değil miAirfry'ın adı actifry imiş. O kadar fakirim ki yeni öğrendim.
Okudum evetKazen sebebini yazmış