Ağzımız sulandi beeeSaımsaklı yoğurt bideee
Kırmızı yakıştıMikro dalgaya ben güvenmiyorum pek. Su moleküllerinin şaftı kayıyor. Gerçekte o kapağından enerjiyi sızdırsa insan ölürdü. Bişmişdik çogdan.
Hemde nasıl varya iyi gelecek doping bana torun.Vallahaa ne iyi gelecek abla sana
Artık fırınlarda da actifray özelliği varAynı fırın gibi bence ya kuru kuru az yağla atınca fırınada olmuyo nerde varsa yağda var
3???Kim zengin bakalım şimdi,benim evde kaç tane yumurta pişiricim var bil bakalım sjksjksjkiyi düşün ona göreee
Mikro dalgaya ben güvenmiyorum pek. Su moleküllerinin şaftı kayıyor. Gerçekte o kapağından enerjiyi sızdırsa insan ölürdü. Bişmişdik çogdan.
Benim vardı bir ara kullandım. Sonra kullanmadım. Malatya 'ya taşınınca birine verdim.bizde mide kanseri riski yüksek eşim de de bende de aileden geliyor mikro dalga kullanmayın dedi dr
AhaaaahaaaaBenim reklamda da Kütahya porselen ve menenjitle ilgili bir şey çıktı. Bana ne demek istiyor google?
Benimkini de beyaz eşya alımında hadiye vermişlerdi kullanmadım hediye verdim bendeBenim vardı bir ara kullandım. Sonra kullanmadım. Malatya 'ya taşınınca birine verdim.
Evettt fırına zor geldiği şey ayfer kolaylığı saglıyor tezgah üstüne diye alınıyor geneldeArtık fırınlarda da actifray özelliği var
Tam üstüne bastın,ilkini ben aldım sonra kocam gözüne kestirdiği 2 model vardı onlarıda aldı,diyom ki arada kirayamı versem bir tanesi yağda yumurta yapıyor
Piyasadaki tüm makineleri toplamaya ant içtiniz herhalde karı kocaTam üstüne bastın,ilkini ben aldım sonra kocam gözüne kestirdiği 2 model vardı onlarıda aldı,diyom ki arada kirayamı versem bir tanesi yağda yumurta yapıyor
Okuyayım mı bir uzun hava
Evlendiğimizde eşim beyaz eşya ile birlikte almıştı. Sonra Antep'te evimde ankastre yeri boştu. Çirkin durmasın diye mikro dalgayı koyuyordumBenimkini de beyaz eşya alımında hadiye vermişlerdi kullanmadım hediye verdim bende
Çünküm utandımKırmızı yakıştı
Bide meraklı sorma alacam dedi stok yaptı gel etme eyleme didim de olmadıPiyasadaki tüm makineleri toplamaya ant içtiniz herhalde karı koca