- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Pro olmuşsun tebrikler yakışmış kırmızlar.Çünküm utandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pro olmuşsun tebrikler yakışmış kırmızlar.Çünküm utandım
Yani aırfrey yumurta makinesinden daha mı gereksizmişPiyasadaki tüm makineleri toplamaya ant içtiniz herhalde karı koca
Utanmak da yakışmışÇünküm utandım
Amin canım benim Allah razı olsun erkek canımAyyyyy çok sevindim kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin Cinsiyeti ne?
Gebeyim beeennbağa birsey demezlerrr demi ablaaa diyette değelem benn Elhanİhbar hattını arıyom şimdi sjksjksjk
Aynen yımırta en azından kıvamında pişiyor sjksjksjkYani aırfrey yumurta makinesinden daha mı gereksizmiş
Kuzumm hpş geldinnnnHayırlı günler canlar
Amin canım benim Allah razı olsun erkek canım
Benim kk da ki reklamlar dıBenim reklamda da Kütahya porselen ve menenjitle ilgili bir şey çıktı. Bana ne demek istiyor google?
Hadi gene kurtardınnnGebeyim beeennbağa birsey demezlerrr demi ablaaa diyette değelem benn Elhan
huhuvvvvHadi gene kurtardınnn
Hoş buldum keleş ablam nasılsın iyimisinAynen yımırta en azından kıvamında pişiyor sjksjksjk
Kuzumm hpş geldinnnn
yehovvvvvvvvvhuhuvvvv
Bende iyyim kuzum çok sağolHoş buldum keleş ablam nasılsın iyimisin
Ben olmadığım kesindeİlk tarifi kim yapıyor
Allah sabır versin şimdiden asaddfdffddff erkek analığı Ben hayırla gelsin aşkısıHayırlı günler canlar
Amin canım benim Allah razı olsun erkek canım
Çok şükür ablacımBende iyyim kuzum çok sağol
Kesinlikle kuzucumÇok şükür ablacım
Sağol canım herkes öyle söylüyor ya korkutmayın beniAllah sabır versin şimdiden asaddfdffddff erkek analığı Ben hayırla gelsin aşkısı
Beğnnnnİlk tarifi kim yapıyor
Ben oğlumda o dedikleri şeyleri yaşamadım. Tek yaramazlığı bir sefer TV sehpasının çekmeceyi açıp içine oturmuştuSağol canım herkes öyle söylüyor ya korkutmayın beni