aileye para verme

haciz geldiğinde tabi verelim. yukardada bir yerde söyledim zaten. ama nereye kadar peki? sınırı nedir bunu? babası bir sene sonra bırakcak mı mesela? kaç sene babasına çalışcaz?

o zaman babası ile konuşup halletmeye bakacak.

krediyi eş onayı olmadan çekemiyor sanırım evli insanlar yanlış bilmiyorsam. sabrımın sınırına gelmedik demek daha. ben patlamadan işte hallolsun istiyorum.

Olmaz ablacim olmaz. Sen esine resti cekeceksin kv ile de konusacaksin. Ben bir liranin hesabini yaparken babasinin keyfine para veremez diye masaya vuracaksin. Annncaaa belki oda belki o zaman anlarlar

Eve haciz geldigine gore demek ki durumu kotu ailenin. Napsin adam? Benim de anamin evine haciz gelse butun maasimi verir evde sogan ekmek yerim. Kocam da bir sey diyemez. Evinizin ne kadar eksigi olabilir ki yeni evlisiniz. Iyi kotu herseyiniz vardir. Bir sure idare edin bence. Borc ne kadar ve ne zaman bitecek sordunuz mu?

Bu erkek ailelerinin para isteme olayını da burada gördüm ilk. Bir Yalnizkelebek vardı onun sevgilisi de ailenin nereye gittiği belli olmayan harcamalarını karşılardı. Ona söyledik en son ayrılmıştı sevgilisinden. Keşke evlenmeden sen de sorsaydın buraya

Haciz olayi farkli bir olay, elbette yardim edilmelidir ama bu borcunda bi sonu olmali, dipsiz kuyu degil ya? Bunu once bir ogrenmelisin bence.

Ayrica bi dengesizlik var geliriniz ve gideriniz ile alakali, orasi kesin. Bence oturup ince ince konusulmali bu isler. Ortak bir hesaba ikinizde belirli bir miktar yatirip, biriktirmelisiniz bence. Bu maaslarin yuksekligine ve kisisel giderlerinize gore degisir. Her ikinizinde kisisel giderleri vardir, esin kendi giderlerinden kisip ailesine verebilir, orasi sizi ilgilendirmez. Bu maddi konular ciddi huzursuzluga yol acabiliyor, buna dikkat etmek gerekir.

evimizin gerçekten eksiği evlenince tamamlarız dedik beraber. bir daha yazayım. ailesi aç açıkta olsa tabiki verilir ondan önce ben veririm vicdanlı biriyimdir. ama sürekli kumara alkole giden parayı karşılamak istemiyorum.

bir önceki konum benzerdi. ama evlenince böyle olmayacak diye biliyordum ben.

Kumara para veren anasi degildir ama. Ve o kadin da o evde yasiyor yani babanin yasantisindan etkileniyor. Ya annesine akil verecek bosan bundan sana ayri ev tutalim ben o zaman sana yardim ederim diyecek esiniz ya da boyle annesine para vermeye devam edecek. Baska cozum yolu yok maalesef

haciz tabi ki farklı haciz dedim diye herkes üstüme geliyor ama kimseye kumar parası ödemek istemiyorum. istesem kendim oynarım onu öderim hiç koymaz.

dediğiniz gibi dengesizlik var gelirimiz fazla ama nereye gittiği belli değil. hesap yapıyorum bazen gezmemiz tozmamızı dahi çıkarak her ay 1 asgari ücret kalır en az. normalde yani.

annesinin maaşı ve birikmişi var. ev alacak kadar birikmişi var hatta ev bakıyor kendine. ama kendi parasından vermiyor vermek istemiyor.

Daha sık para iste kenara at.
Senden istedi mı anneme lazımdı verdim de evin eksiklerini sen gidermeye çalışma. Bence biriktir kenarında dursun ama yokmuş gibi davran.

maalesef para istememi gerektircek durum yok. yani varda gelirim var sonuçta. ben isteyemiyorum ki öyle. mutfak alışverişi falan giderim yaparım.

annesinin maaşı ve birikmişi var. ev alacak kadar birikmişi var hatta ev bakıyor kendine. ama kendi parasından vermiyor vermek istemiyor.
Iste esinizle oturup bir cozum yolu bulabilirler. Anne bosanmadan malesef o evde yasamaya devam eder ve borclardan etkilenir. En guzeli ayrilip kendi hayatini kurmasi. Gerektiginde esiniz yardim eder yine. Ailelerimizin secimleri dolayli olarak bizleri de etkiler, ama baska cozumu de yoktur yani. Ben de esinizin yerinde olsam aynisini yapardim ama karsima annemi de alip konusurdum bosanmasi icin

Konu kumar ise, gidisata bir an once dur demelisin.

Eğer gerçekten zor durumda değillerse ve keyfi olarak paranızı alıyorlarsa ,sen paranı ortaya koyma ,altın yap, evi o geçindirsin , aileye verecek parası kalmasın.

annesinin boşanacağını sanmıyorum. olay artık kısır döngüye girdi. baba borç yapar kumardan benzer şeylerden falan. eve haciz gelir. annesi oğlunu arar öde diye. oğlu öder konu kapanır. ama kimse babaya bir şey demez dur artık diye. sonuçta adam dışarda eve gelmiyor bu sayede kadının kafa rahat.

Eğer gerçekten zor durumda değillerse ve keyfi olarak paranızı alıyorlarsa ,sen paranı ortaya koyma ,altın yap, evi o geçindirsin , aileye verecek parası kalmasın.

zor durumda kalıyorlar gibi. ama tamda değil açıkcası. haciz gelince annenin ödeyebilcek gücü var ama eşini sevmediği için (neden boşanmıyor bilmiyorum) ödemek istemiyor. ayrıca eve geç gelmesi kadının işine geliyor. kafası rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…