aileye para verme

benim ailem kabul etmez. o zaman evimin eksiklikleri nasıl giderilcek?

Onu da sorumsuz eşin düşünsün sen değil. Sen harcamazsan o harcar, sen harca ki ona fırsat kalmasın. En azından paranın nereye gittiğini bilirsin. Hem eşin ailesine para yoklayacakmış madem ne demeye evlenmiş?

ailesi zor durumda olsa yardım edelim. ama elimize iyi bir para geçip hadi haftasonu şuraya gidelim diyip diyemiyorsak ve ailesinin nereye harcandığı belli olmayan parasına veriyorsak vermek istemiyorum.

Arayıp öyle söylemeniz hiç hoş olmaz zaten gelirinizin iyi olduğunu biliyorlardır laf çarptığını anlarlar kaldı ki eşine söylerler ve aranız bozulur siz zaten birikim yapıyormuşsunuz eşinizde zaten evini de geçindiriyor birşey eksik etmiyor ki side birikim yapabiliyorsunuz hani siz borçlansanız evi geçindiremeseniz tabii ki büyük sorun zaten zamanla eşinizde yardım edemez.

uğraşmıyorlar ona maalesef. ben de kızı değilim ya ver şunları bir bakalım böyle olmuyor diyeyim. eşimin annesi aman benden uzak olsun oğlum halleder zaten banane kafasında. kredi kartı iptal edilse başka yolunu buluyor ayrıca.

eksik tamamlatmaya çalışıyorum. ama az zorlansa kıyamıyorum ben

eksik tamamlatmaya çalışıyorum. ama az zorlansa kıyamıyorum ben

Ama işte sen kıyamadıkça o sana kıyacak. Bak daha yeni evlisin, düzeni oturttun oturttun, yoksa kendini de yırtsan değişmez. Yami önlemini aldın aldın, yoksa böyle gider... Biz kadınlar daha duygusal yaklaşıyoruz, ama erkekler öyle değil ne yazık ki.

benim birikimimle olmuyor ama bir tek.

ayrıca genciz ve gezmek istiyorum. baba evinde olduğum gibi kıyafet almak istiyorum. ben de harcarsam bunlara evde geçinmez. tekrar diyeyim, ailesi aç açıkta değil babasının keyfi harcadığı para. artık kumar mı pavyon mu daha açık yazmak istemiyorum.

çocuk falan yapsak birikim gerekicek ama eşimin ailesinin umrunda değil. dediğiniz gibi kıymam gerek sanırım bizim için.

Ya şu nereye gittiği belli olmayan paralar yüzünden sürekli aileler para istiyor. Kimse evladının evini düşünmüyor. Konu sahibinin yerinde olsam kenara para atardım eşin parasız kaldığında senden istediğinde aileme verdim sıkışmışlar vb. Şeyler uyudururdum. O evini düşünmüyorsa sen hiç düşünme. Yoksa baş edemezsin.

evladını dolar işareti olarak görüyorlarsa aileler demek ki.

birde annesine gidip size para veriyor ondan geçinemiyoruz demicem. ya para kalmadı bu ay şunu yine erteledik mesela dicem.

eve haciz geliyorsa adam napsın? ne haliniz varsa görün mü desin. hani babasına içki parası veriyor olsa anlarım da şu an bişey demeyin bence. ha 1 yıl 2 yıl sonra eeh yeter dersiniz ama durun bi bismillah. zaruret var ortada.

birde annesine gidip size para veriyor ondan geçinemiyoruz demicem. ya para kalmadı bu ay şunu yine erteledik mesela dicem.

Oooo sen daha cooook konu acarsin valla bu kafayla. Ertelersen ertele. Umurlarinda olmaz. Oglum o benim tabi yapacak kafadinda malesef cogu es ailesi. Bir aya kalmaz kp kv icin kocam kredi cekti diye konu acarsin sen

babası parayı alkole kumara yatırıyor. ihtiyaç kredisi, araba kredisi falan değil.

Oooo sen daha cooook konu acarsin valla bu kafayla. Ertelersen ertele. Umurlarinda olmaz. Oglum o benim tabi yapacak kafadinda malesef cogu es ailesi. Bir aya kalmaz kp kv icin kocam kredi cekti diye konu acarsin sen

krediyi eş onayı olmadan çekemiyor sanırım evli insanlar yanlış bilmiyorsam. sabrımın sınırına gelmedik demek daha. ben patlamadan işte hallolsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…