valla biz türlü rayına sokamadık işleri.bıktım her konunun içindeler.Benim eşim de ailesine daha çok annesine düşkün. .Allahım evliligimizin ilk yıllarında sanki o baba evinden alınmış yavru Ceylan. .her allahın günü onlardayiz..benim annenlerle de haftada bir anca gidiyoruz..Iki kilo başlarda hep bi çatışma oldu tabi..annesi babası onu söyle yapın bunu böyle yapın deyip durular, bunlara kafayı baya bi taktım ama amaaaan be dedim.onlar ne dese hee anne doğru diyosun diyodum ama kendi bildiğimi yapiyodum..evlenmeden önce eşim benle peşin peşin konuşmuştu. Bak ben zor bi adamım huyum suyum zor diye ..çok zorlandığım anlar oldu ama çok şükür rayına oturdu.
adam evlendikten sonra tamamen değişti format atılmış gibi olduBukadar sene flort ederken keske gorebilseydiniz degismezz ..
haklısın bencede değişmezler hele k.validem çok gıcık bu konulardaBenim eşimin annesi de yeni evlendigimizde hasta oldugunda falan hemen maaile damlarlardi bize. Sunu yap bunu getir söyle böyle sinir ederdi beni. Bakti ben orali olmuyorum dediklerini yapmıyorum bi muddet sonra aramakla yetindi. Sunu bunu yap diye. Simdi aramiyor bile. Ben en iyi sekilde bakiyorum zaten.
Yani ben de esim de hic soylemedik gelmeyin diye kendileri vazgectiler. Normali de bu zaten.
Ama seni durumun zor. Eski konularını biliyorum ve esinin de ailesinin de değişeceğini düşünmüyorum malesef.
bu biraz eşte bitiyor sanırım eşim yapacaksın gideceksin modunda biri değildir. Kayınvalidem şikayet ediyor beni oğluna biliyorum ama eşim dolduruşa gelmiyor.öyle onlar herşeyi bilir hem de en iyisini.sınırlarını nasıl çizdin,neler yaptın?nasıl davranıyosun biraz bahseder misin
valla biz türlü rayına sokamadık işleri.bıktım her konunun içindeler.
Kalmaya nıye gelirler onu hiç anlamam zaten..Benimki de feci evlat ayrımı yapıyor kaynıma aşırı düşkün bizimkini pek sevmiyor,
işe yarayan kısmı onun kadar sık aramıyor onda kaldığı kadar uzun kalmıyor
birazdan gelecek bu arada kalmaya bir hafta kadar
ben burada çene çalıyorum kalkıp evi toplasam ya
bizimki benim eşime düşkün.şanslısın o bakımdan.1 hafta k.valiedemle kalsam cinnet geçiririm heralde Allah sabır versinBenimki de feci evlat ayrımı yapıyor kaynıma aşırı düşkün bizimkini pek sevmiyor,
işe yarayan kısmı onun kadar sık aramıyor onda kaldığı kadar uzun kalmıyor
birazdan gelecek bu arada kalmaya bir hafta kadar
ben burada çene çalıyorum kalkıp evi toplasam ya
okudum evet. aynı benimkiler gibi nerdeyse birebir ben değiştiremedim umarım sen aşarsın bu sorunları
4 yıl olduKaç yıllık evlisiniz. Bizim 5.5 yıl oldu
Kayinvaliden de esinin izin verdiği kadar karisabilir. Yoksa sanma ki diger kayinvalideler melek. Cogunun bir her seyden haberdar olma , herkesi hâkimiyeti altina almak istegi var malesef .haklısın bencede değişmezler hele k.validem çok gıcık bu konularda
sen daha yenisin belki düzelir ama benim umudum yok 4 senedir aynı bizim çocuğumuz olmadı bazen diyorumki ondan mı oluyor aile olduğumuzu hissedemiyor mu? ama çocukta olsa kvalidem daha çok gelir bize.sanmıyorum ..... olmuyor işte ne yaparsan yap hep onlar daha iyi onlar daha önemli oluyor . ne bilim ben daha çok başındayım . ama sanmıyorum olcağını . şuan sizle aynı aşamadayım boşanmak ve boşanamamak. napıcağımı bende bilmiyorum . çok zor bir karar. hep bi umut ya düzelirse diye ama ....... görüyorum ki zor .
eşim de aynı eşin gibi babasıyla beraber çalışıyor herşeyden haberdar olurlar onun için.eşim arar aynen naz niyaz k.v annesiyle beraber yarım saat geçmeden kapıda olur.o hareketleri beni ediyor k.validem gelipte bişey yapmıyorki çayını kahvesini içiyor.eşim zaten adam gibi olsa kimse bişey yapamaz ama adam böyleKayinvaliden de esinin izin verdiği kadar karisabilir. Yoksa sanma ki diger kayinvalideler melek. Cogunun bir her seyden haberdar olma , herkesi hâkimiyeti altina almak istegi var malesef .
Benim esim hasta olduğunda arıyordu cok hastayim naz niyaz kadin hemen geliyordu. Bir kere kizdim artik ben sana bakamiyor muyum ki hemen anneni arıyorsun, ben hasta olunca annemi arasam senin bakamadigini ima etsem hoşuna gider mi? Ondan sonra bir daha aramadi. Babasiyla birlikte çalışıyor esim. Kayinvalidem kayinpederimden öğreniyor artik hasta olduğunu. Artik kesti o da aramalari bile. Büyük suclu esin malesef. Sizin iki kisilik yeni bir aile oluşturduğunuzun farkinda olamamış
4 yıl oldu
aynen söyleyince benden kötüsü olmuyor dişimi sıkıyorum artık.sıka sıka diş kalmayacak yakındaCan cikar huy cikmaz demişler.
Esinun hosuna gidiyor bu durum.
Sen soyleme kötü olursun , esinle konus sikayet eder gibi degil normal anlat belki anlar...
ayrı semte gitsekte yeter ama yok eşim ayrılmaz burdanaileden uzaklaşmadan çözülmez bu durum ayrı şehirler olacak ancak öyle yoksa çoook zor
hiç umudum yok aslında eşim çocuk gibi bıktım sıkıldım benim ailem bu kadar içimizde olsa eşim tavrını koyardıBu süreçleri atlatmak çok zor ama bi yerde okumuştum 6 yılda anca düzene girermis evlilik.cok kafana takmamaya caliscaksin ama takmamak elde değil
ayrı semte gitsekte yeter ama yok eşim ayrılmaz burdan
hiç umudum yok aslında eşim çocuk gibi bıktım sıkıldım benim ailem bu kadar içimizde olsa eşim tavrını koyardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?