eşim zor bi adam evliliğimiz boyunca türlü sıkıntılar yaşadık(onun huyundan kaynaklı) bunların üstüne bir de ailesine yakın oturmamız annesinin sürekli benimle içli dışlı olma isteği ve hayatımıza ÇAKTIRMADAN müdahele durumu var.bu müdaheleler çaktırmadan alttan alta olduğu için eşime bişey söyleyemiyorum söylesem dahi ben haksız olcam,tartışcaz v.s çünkü eşim annesini kusursuz olarak görüyor.ailesi ne derse doğru,ne yapsa doğru onlar ne derse yapar ben desem kuşkuyla yaklaşır.evliliğimiz ve flörtle beraber 11 senedir tanıyoruz birbirimizi ama durum bu.ortada bi durum bi konu olunca annesinin fikir ve cümleleriyle yaklaşıyor.hatta bazen aynı cümleleri kuruyor.hastalansa(grip mesela)benim iyi baktığımı bildiği halde annesi sabah gelir (kendi anneside yanında)akşama kadar gitmez akşama kadar hem eşimin nazını çeker hem onlara hizmet ederim.
eşimin özel bölgesinde cildi bi problem oldu babası akşam arıyor kremi sürdün mü sürmedinmi her an tepemizdeler gibi hissediyorum rahatsız oluyorum ama çözümde bulamıyorum.lütfen yardım edin eşi bu durumda olup değişen var mı yada bunun çözümü var mı siz neler yapıyorsunuz lütfen beni yönlendirin.biz 30 yaşındayız ama eşim çocuk gibi ana baba etkisinde yaşıyor halen
öyle onlar herşeyi bilir hem de en iyisini.sınırlarını nasıl çizdin,neler yaptın?nasıl davranıyosun biraz bahseder misinErkek anneleri her konuda bilirkişi mübarek.
Bizimkininde öyle içli dışlı olma hevesi vardı başlarda ama sınırımı iyi çizdim ben. Hala sorun yaşıyoruz dönem dönem. Kayınvalidemin atak zamanı gelince başlar annende kalma eşin yokken bana gel diye ama umursamıyorum artık..
evet şimdilik erteledik diyelimSiz bir ara boşanıyordunuz değil mi vaz mı geçtiniz
çünkü eşimde herşeyi anlatıyor.elbette o da hatalıEşinin özel bölgesindeki cildi problemden ailesinin neden haberi var ki
Suçlu eşin gibi duruyor. Her şeye fazla müdahil etmiş ailesini.
benimkide evlat ayırımı yapıyor eşimi seviyor:)Allahtan kaynanam evlat ayrımı yapıyor..kaynımı daha çok seviyor..ben kımseyle ugrasmıyorum çok şukur..
evet şimdilik erteledik diyelim
hayır maalesefÇalışıyormuydun Minnie?
okudum evet. aynı benimkiler gibi nerdeyse birebir ben değiştiremedim umarım sen aşarsın bu sorunlarıkonumu okudunuz mu ? :))))))
sanki birebirrrrrrrrrr aynı şeyler . vay be.
evet konular hep böyle ama hep eşim kaynaklı ve de ailesi ben ve ailem bi köşedeyiz durum bu aşamıyoruz hiç bişeyi çok kararsızım bazı konularda.Hayırlısı ama en az 2 senedir konularınıza denk geliyorum hep bir mutsuzluk,
hep bir huzursuzluk var hayırlısı.
Allahtan kaynanam evlat ayrımı yapıyor..kaynımı daha çok seviyor..ben kımseyle ugrasmıyorum çok şukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?