• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileye aşırı düşkünlük

Offff benim iki oglum var, kv gibi olursam vurmam gerekir kendimi...:KK14:
:)) o iki gelin buraya yazarlar artık:) k.v den bıktık diye.şaka bi yana ben bazı şeylerin insanın elinde olduğunu düşünüyorum.yani bazı k.v ler bilerek yapıyor bazı şeyleri.yani zırt bırt görüşmek yerine tatlı ttalı arada görüşülse oğlunun bi yetişkin olduğunu kabullenip herşeye karışılmasa daha sempatik olur

:)) o iki gelin buraya yazarlar artık:) k.v den bıktık diye.şaka bi yana ben bazı şeylerin insanın elinde olduğunu düşünüyorum.yani bazı k.v ler bilerek yapıyor bazı şeyleri.yani zırt bırt görüşmek yerine tatlı ttalı arada görüşülse oğlunun bi yetişkin olduğunu kabullenip herşeye karışılmasa daha sempatik olur
Evet evlenip yuva kurdu onun ailesi artik ayri diyebilseler keske.:ssz:

evet konular hep böyle ama hep eşim kaynaklı ve de ailesi ben ve ailem bi köşedeyiz durum bu aşamıyoruz hiç bişeyi çok kararsızım bazı konularda.
Herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda benim eşimde ailesine özellikle de annesine çok düşkündü ve sonuçta boşandım ...

Kalmaya nıye gelirler onu hiç anlamam zaten..
Ooff 1 hafta askeri egıtımdesin yaniii..
Belkı sıkılır erken gıder..obur oğlunu ozler belkı

kayınvalidem yine iyi canım cumaya kadar burdaymış,

asıl bende bir kayınpeder var 40 gün kaldığı bile oluyor :KK57:(ikisi ayrılar da) üstelik en geç 2 ayda bir bizde

kayınvalidem yine iyi canım cumaya kadar burdaymış,

asıl bende bir kayınpeder var 40 gün kaldığı bile oluyor :KK57:(ikisi ayrılar da) üstelik en geç 2 ayda bir bizde
Neeeeeeee..benımkılerde ayrı..kp evımın yolunu bılmez. Hahhaha çok şanslıymışım ben yaaaaaa

Back