Ailesiyle yaşayan/yakın oturan adam

Ha arkadaşlar tanıştırmış ha teyzeler ha komşular . Bom boş muhabbet. Bulamadı değil belki buldu vazgeçti belki ara verdi. Belki yalnızlığı tercih etti.

Muhafazakar kesim böyle evlenir dedim zaten. Mesajınız söylediğimi destekliyor.

Tanışmadan bilemezsin.

1. Evlenmek aile bağlarını koparmak veya aileyi silmek değildir.

2.aileyi , eş adayını tanımadan bunu başkalarına sorman saçma tanımıyosun önyargıyla geliyosun..

3 . İlerde adam annesine babasına gitmek istiyosa gitsin senin gitme zorunluluğun yok ..fakat 3 günlük dünyada ,anne babayı sormak yeri geldiğinde yardım etmek, arada ziyaret etmenin ne zararı var anlamadım gitti burda herkes başkasının annesi babası olunca kıyametleri koparıyor farz etki yakın oturan sensin ailenle ..oda bu soruyu soran olsunn bu kadından bana hayır gelirmi desin ne düşünürsün? = niye hayır gelmesin dersin..

Ailesini seven erkekler genellikle kendi eşlerine de bağlı olurlar bende evliyim şükür eşim ailesine bağlı olduğu kadar bana da bağlı. Biraz karakter meselesi bu ama tanımadan ne bilebilirsin? Niye hayır gelmesin..

Evet haklısınız ben biraz düşünmek istedim açıkcası karşı tarafla hemen muhabbete girmek istemedim. Ama bir yandan da zaten sosyal medyadan tanışıp uzak mesafe ilişkisi yürütenler çok görüyoruz ya belki bu da onun gibi bir şeydir

Değildir. Onlar da zaten temeli sağlam olmayan ilişkiler bence ama bunun onunla alakası yok.

Bı sıkıntı olabilir kişide böyle erkek eğitimli falan aracı ile aramak falan bir sorunda olabilir tanımak lazım ya iyi çıkmazsa haaa derlerki tanıdıkda noldu tanıyan bilerek düzeltirim diye yakıyor başını sizinki tamamen yürek yemek ne çıkarsa bahtiniza

Koparması değil mevzu tabii ki koparmasın görüşsün ailesine değer versin ama bir ayın 15 günü aile ile olmasın mesela

Benim icin 30 yas ustu adamin ailesiyle yasamasi buyuk bir eksidir. Kendim de çalışmaya baslayinca ailemden ayri eve ciktim sansima esim de oyleydi. Anasinin evinden cikip gelenle tek basina yasayan arasinda cok fark oluyo bence. Ama yine de bi tanimak lazim.

Benim düşüncem bence aile arayıştaydı adamın sonradan haberi oldu görünce de beğendi
benim de anlatmak istediğim buydu ama herkes nedense çok kötü bir şeymiş gibi algıladı

Koparması değil mevzu tabii ki koparmasın görüşsün ailesine değer versin ama bir ayın 15 günü aile ile olmasın mesela
Şuan evli değilsiniz daha adamıla tanışmamışsın bile anladığm kadarıyla bence bu konu senide bizleride aşar. Bekar adam ailesiyle de yaşayabilir çok normal bişey bu. Nerde olsun mesela ?

Şuan evli değilsiniz daha adamıla tanışmamışsın bile anladığm kadarıyla bence bu konu senide bizleride aşar. Bekar adam ailesiyle de yaşayabilir çok normal bişey bu. Nerde olsun mesela ?
Ailesiyle yaşayan adamın her şeyini ailesi hallettiği için kendisi bir sorumluluk almaya gerek görmüyor ben tuvalet eğitimi verir gibi ev işi eğitimi vermek istemiyorum

Fal bakamıyoruz tatlım. Benim eşim de ailesiyle yaşıyordu evlenmeden önce ama beni el üstünde tutuyor. Evi de gayet güzel idare ediyor. Tanımadan bilemezsin

Ailesiyle yaşayan adamın her şeyini ailesi hallettiği için kendisi bir sorumluluk almaya gerek görmüyor ben tuvalet eğitimi verir gibi ev işi eğitimi vermek istemiyorum
Çoı yanlış düşünüyosunuz fazla önyargılısınız üzüldüm adama şimdiden calışan insan ayrıca bekar şuanki hayatını kimse sorgulayamaz evli olsanız eyvallah okadarı aşar seni.

Ailesiyle yaşamamış, herşeyi kadından bekleyen binlerce erkekte var. Bu durum biraz erkeğin karakteri ile alakalı.

Aile evinden çıkmamış erkekler sorumluluk alamaz kadar saçma bir cümle duymadım. Adamın yapmaya gönlü varsa yapar. Benim kardeşim anneme benden daha çok yardım ederdi. Kocam aile evinde suyunu bile istermiş, görev paylaşımımız var ve ona göre yapıyoruz. Camda siler, yerde siler, süpürgede açar, banyoyu benden iyi temizler. Adamla görüşmeden bu kadar ön yargı niye?

Annesinde biter o iş annesi sorumluluk verdiyse odasından WC sine kadar gömleğinin ütüsünden suyuna elinde havlu banyodan çıkışına kadar hizmet etmeyen bir kadınsa iyidir o.Evde olup iki yemeğini koyan suyunu kendi alan odasından kendi düzenli olanda var kirli sepetinin ne işe yaradigini yumurtanın kırılan birşey olduğunu ve carsaflarin kendi kendine değiştiğine inanan da var.

yooo ben gayet mecbur değilken, aynı şehirdeyken üstelik evden çalıştığım için işyerine uzak vs. gibi bahanelerim de yokken ayrıldım 10 seneden fazla oldu (ha ben zaten ondan önce de genel olarak ayrı yaşıyordum zaten ama o eğitim vs. içindi, hadi onu saymayalım)

benim etrafımda çoğu kişi de mesela okulu, yüksek lisansı vs. bitiyor ama aile evine dönmüyor, kalıcı bir iş bulana kadar geçici işler yapıp bir şekilde kendini döndürüp yine de aile evine gitmeyen, sonra zaten başka daha iş bulup hiç gitmeyen bi çok kişi biliyorum. ki bunların hepsi de öyle ailesi çok muhafazakar filan olup aile evinde baskı olur, evlendirirler vs. diyen tipler değil, ortalama ailesi olan kızlar.

hatta kirasını anne babası ödeyip yine aile evinde oturmayan da biliyorum
Benim düşüncem bence aile arayıştaydı adamın sonradan haberi oldu görünce de beğendi

benim de anlatmak istediğim buydu ama herkes nedense çok kötü bir şeymiş gibi algıladı
%100 ölçü değildir

bak benmi eniştem güya üniversiteyi kendisi ayrı şehirde okumuş
mühendis bir çocuk sosyal demokrat bir aile (benim ailem de öyle ama bizimkiler daha muhafazakardır, bizde evde içki vs. yoktur, herkes 5 vakit namazlıdır, fakat aynı zamanda eğitimlidir ve atatürkçüdür, karışık bir kombomuz var)

neyse bu çocuk (çocuk diyorum evlendiğinde 27 yaşındaydı, kardeşimden küçüktü) ailesinin yanına dönüp küçükşehirde onlarla 2-3 sene yaşayıp evlendi
y.dışında çalışma tecrübesi var o zaman kendi başına yaşamış
üniversiteyi zaten ayrı şehirde okumuş

ama
evdir
ev alışverişidir
çamaşır makinesi ya da elektriklü süpürge nasıl çalışır inan hiç bir fikri yokru
2 tane çocuk sahibi hala evde 1 işe el sürdüğünü, su içtiği bardağı kaldırdığını görmedim ben 7 senedir evliler artık yaşı 35, hala öyle
eve gelen misafirden "bana da çay getirsene" diye ayağına çay ister (benim kardeşim mesela başına silah dayasan bunu yapmaz)
annesi yapmış tüm işlerini, babası para kazanmış, para derdi de olmamış
evden ayrı yaşarken de herşeyi dışardan kaşılamış evim düzenim vs. dememiş
şimdi de haftanın 5 günü kök ailesiyle geçiyor

benim erkek kardeşim bakarsan aileyle yaşıyor
ha onun da var yatılı okul, y.dışı vs. deneyimleri ama temel olarak hep aile yanında
koltuk örtülerini işe giderken makineye atar, makineyi o işten gelince bitecek şekilde internet üzerinden çalıştırırı (ki ıslak bekleyip kırışmasın) gelince de serer
tüm alışveriş ondadır
yemek bilir temizlik bilir, faturalar vs. o takip eder, her işi yapar. aynı zamanda annemin babamın getir götürünü de yapar, aileye de düşkündür. fakat arkdaşlarıyla tatiline de gide,r içmeye de gider (o geceler araba kullanmamak için eve gelmez) yani kendine ait bir hayatı da vardır.

kısacası kendi evinde yaşamak değil olay sadece sorumluluk almak, yetiştirilme tarzı....ihtimaller daha yüksek ayr evi varsa diyorsun, anlıyorum. ama hayat ihtimalle olmuyor.

Ee sorsaydınız ailesiyle mi yaşıyor diye?

Bana çok irrite edici geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…