- 25 Aralık 2024
- 186
- 306
- 18
- 32
Ha arkadaşlar tanıştırmış ha teyzeler ha komşular . Bom boş muhabbet. Bulamadı değil belki buldu vazgeçti belki ara verdi. Belki yalnızlığı tercih etti.Benden sonra haberi oldu anladığım kadarıyla. Ben kendisiyle hiç konuşmadım. Düşünmeden hemen olur demek doğru gelmedi. Bende şunu düşünüyorum ortalama tipte, orta-iyi gelir düzeyinde genç bir adam İstanbul’da nasıl bulamaz
Muhafazakar kesim böyle evlenir dedim zaten. Mesajınız söylediğimi destekliyor.walla burada muhafazakar camiayi kimse tanimiyor. cevremde en az 20 tane cift var boyle evlenen. en yakin zamanda bir arkadasimiz evlendi 38 yasinda, tanistigi kiz her anlamda denk ve super biri, adamin hayatinin kalitesi 10 kat artti. gorucu usulu demek ana bana kiz bul demek degil. zaten normal adamlarda kendisinin kafasina uymadan ve sevmeden evlenmiyor, ailesi ne derse desin.
Tanışmadan bilemezsin.Aile dostumuz bana birini tavsiye etti. Normalde böyle şeylerden hoşlanmam ama dedikleri hoşuma gitti. Henüz bir cevap vermedim, ailemin haberi yok onlara söylemedim. Tavsiye ettiği kişi benden birkaç yaş büyük iyi bir işi var. Aile dostumuz Ailesine fotoğrafımı atmış benden bahsetmiş, beni beğenmişler, muhafazakar bir aile değiller ve eğitimliler bunlar hep artı. Fakat ailesi ile yakın oturuyorlar sanırım. Şöyle evin en küçük oğlu istanbul da çalışıyor, ailesi ise aslen başka memleketli olmalarına rağmen istanbul’a oldukça yakın bir yerde oturuyorlarmuş.(1-1.5 saatlik mesafede). Bende şunu düşündüm acaba İstanbul’da çalışıp ailesiyle yaşaması her gün git gel yapması mümkün müdür ? Ailesiyle yaşayan adamdan hayır gelir mi bir evin sorumluluğunu alabilir mi veya hep ailem de ailem diye sürekli vakit geçirmek ister mi ? Tecrübeli hanımlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Aile dostumuz bana birini tavsiye etti. Normalde böyle şeylerden hoşlanmam ama dedikleri hoşuma gitti. Henüz bir cevap vermedim, ailemin haberi yok onlara söylemedim. Tavsiye ettiği kişi benden birkaç yaş büyük iyi bir işi var. Aile dostumuz Ailesine fotoğrafımı atmış benden bahsetmiş, beni beğenmişler, muhafazakar bir aile değiller ve eğitimliler bunlar hep artı. Fakat ailesi ile yakın oturuyorlar sanırım. Şöyle evin en küçük oğlu istanbul da çalışıyor, ailesi ise aslen başka memleketli olmalarına rağmen istanbul’a oldukça yakın bir yerde oturuyorlarmuş.(1-1.5 saatlik mesafede). Bende şunu düşündüm acaba İstanbul’da çalışıp ailesiyle yaşaması her gün git gel yapması mümkün müdür ? Ailesiyle yaşayan adamdan hayır gelir mi bir evin sorumluluğunu alabilir mi veya hep ailem de ailem diye sürekli vakit geçirmek ister mi ? Tecrübeli hanımlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Evet haklısınız ben biraz düşünmek istedim açıkcası karşı tarafla hemen muhabbete girmek istemedim. Ama bir yandan da zaten sosyal medyadan tanışıp uzak mesafe ilişkisi yürütenler çok görüyoruz ya belki bu da onun gibi bir şeydirBulur zaten. Aile arkasından iş çeviriyordur. Ya da zorlayacaklardır buna. Dediğim gibi aklı başında, eğitimli aileler çocukları için böyle işlere girişmiyorlar. Muhtemelen senin ailen gibi bir ailedir onlar da.
Değildir. Onlar da zaten temeli sağlam olmayan ilişkiler bence ama bunun onunla alakası yok.Evet haklısınız ben biraz düşünmek istedim açıkcası karşı tarafla hemen muhabbete girmek istemedim. Ama bir yandan da zaten sosyal medyadan tanışıp uzak mesafe ilişkisi yürütenler çok görüyoruz ya belki bu da onun gibi bir şeydir
Koparması değil mevzu tabii ki koparmasın görüşsün ailesine değer versin ama bir ayın 15 günü aile ile olmasın mesela1. Evlenmek aile bağlarını koparmak veya aileyi silmek değildir.
2.aileyi , eş adayını tanımadan bunu başkalarına sorman saçma tanımıyosun önyargıyla geliyosun..
3 . İlerde adam annesine babasına gitmek istiyosa gitsin senin gitme zorunluluğun yok ..fakat 3 günlük dünyada ,anne babayı sormak yeri geldiğinde yardım etmek, arada ziyaret etmenin ne zararı var anlamadım gitti burda herkes başkasının annesi babası olunca kıyametleri koparıyor farz etki yakın oturan sensin ailenle ..oda bu soruyu soran olsunn bu kadından bana hayır gelirmi desin ne düşünürsün? = niye hayır gelmesin dersin..
Ailesini seven erkekler genellikle kendi eşlerine de bağlı olurlar bende evliyim şükür eşim ailesine bağlı olduğu kadar bana da bağlı.Biraz karakter meselesi bu ama tanımadan ne bilebilirsin? Niye hayır gelmesin..
Benim düşüncem bence aile arayıştaydı adamın sonradan haberi oldu görünce de beğendiBı sıkıntı olabilir kişide böyle erkek eğitimli falan aracı ile aramak falan bir sorunda olabilir tanımak lazım ya iyi çıkmazsa haaa derlerki tanıdıkda noldu tanıyan bilerek düzeltirim diye yakıyor başını sizinki tamamen yürek yemek ne çıkarsa bahtiniza
benim de anlatmak istediğim buydu ama herkes nedense çok kötü bir şeymiş gibi algıladıBenim icin 30 yas ustu adamin ailesiyle yasamasi buyuk bir eksidir. Kendim de çalışırken ailemden ayri eve ciktim sansima esim de oyleydi. Anasinin evinden cikip gelenle tek basina yasayan arasinda cok fark oluyo bence. Ama yine de bi tanimak lazim.
Şuan evli değilsiniz daha adamıla tanışmamışsın bile anladığm kadarıyla bence bu konu senide bizleride aşar. Bekar adam ailesiyle de yaşayabilir çok normal bişey bu. Nerde olsun mesela ?Koparması değil mevzu tabii ki koparmasın görüşsün ailesine değer versin ama bir ayın 15 günü aile ile olmasın mesela
Ailesiyle yaşayan adamın her şeyini ailesi hallettiği için kendisi bir sorumluluk almaya gerek görmüyor ben tuvalet eğitimi verir gibi ev işi eğitimi vermek istemiyorumŞuan evli değilsiniz daha adamıla tanışmamışsın bile anladığm kadarıyla bence bu konu senide bizleride aşar. Bekar adam ailesiyle de yaşayabilir çok normal bişey bu. Nerde olsun mesela ?
Fal bakamıyoruz tatlım. Benim eşim de ailesiyle yaşıyordu evlenmeden önce ama beni el üstünde tutuyor. Evi de gayet güzel idare ediyor. Tanımadan bilemezsinAile dostumuz bana birini tavsiye etti. Normalde böyle şeylerden hoşlanmam ama dedikleri hoşuma gitti. Henüz bir cevap vermedim, ailemin haberi yok onlara söylemedim. Tavsiye ettiği kişi benden birkaç yaş büyük iyi bir işi var. Aile dostumuz Ailesine fotoğrafımı atmış benden bahsetmiş, beni beğenmişler, muhafazakar bir aile değiller ve eğitimliler bunlar hep artı. Fakat ailesi ile yakın oturuyorlar sanırım. Şöyle evin en küçük oğlu istanbul da çalışıyor, ailesi ise aslen başka memleketli olmalarına rağmen istanbul’a oldukça yakın bir yerde oturuyorlarmuş.(1-1.5 saatlik mesafede). Bende şunu düşündüm acaba İstanbul’da çalışıp ailesiyle yaşaması her gün git gel yapması mümkün müdür ? Ailesiyle yaşayan adamdan hayır gelir mi bir evin sorumluluğunu alabilir mi veya hep ailem de ailem diye sürekli vakit geçirmek ister mi ? Tecrübeli hanımlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Çoı yanlış düşünüyosunuz fazla önyargılısınız üzüldüm adama şimdiden calışan insan ayrıca bekar şuanki hayatını kimse sorgulayamaz evli olsanız eyvallah okadarı aşar seni.Ailesiyle yaşayan adamın her şeyini ailesi hallettiği için kendisi bir sorumluluk almaya gerek görmüyor ben tuvalet eğitimi verir gibi ev işi eğitimi vermek istemiyorum
Ya öyle olsa tabiki benim içinde sorun olmaz ama etrafımda aksini gördüm belirli bir yaşa gelmiş ve ailesinin yanından hiç ayrılmamış her şeyi kadından bekliyor. Bu yüzden benzer örnekler varsa nasıl diye buraya yazdıö
ekonomik sebepler ayrı ama onu gerektirecek bir işi yok.
Ailesine beni gösteren o değil aile dostumuz göstermiş işimi ailemi falan anlatmış aileninde hoşuna gitmiş ben beyefendiyi henüz tanımıyorum. Tanımaya başlamadan öncede tabiki buna önem vereceğim. Aile evinden hiç çıkmamış erkekler bir evin içinde sorumluluk alamaz. Benim kastettiğim buydu. Ekonomik sebepler,öğrencilik ,zaruri durumlar sayılmaz.
Kadınlar farklı kadınlara aile evinde kimse prenses gibi davranmıyor. Temizliği işi kısıtlaması vs hiç bitmez.
yooo ben gayet mecbur değilken, aynı şehirdeyken üstelik evden çalıştığım için işyerine uzak vs. gibi bahanelerim de yokken ayrıldım 10 seneden fazla oldu (ha ben zaten ondan önce de genel olarak ayrı yaşıyordum zaten ama o eğitim vs. içindi, hadi onu saymayalım)Allah akıl fikir versin.
canım siz avrupadamı yoksa amerikadamı yaşıyorsunuz.
Burda tam tersi ailesiyle mecbur olmadan aytılan yok.
Ayrıca ailesine hayrı olmayan adamdan size aile olmasını mı bekliyorsunuz.
inşallah olmaz adama yazık. Bı fesatlıkla bilemedim
%100 ölçü değildirBenim düşüncem bence aile arayıştaydı adamın sonradan haberi oldu görünce de beğendi
benim de anlatmak istediğim buydu ama herkes nedense çok kötü bir şeymiş gibi algıladı
Ee sorsaydınız ailesiyle mi yaşıyor diye?Aile dostumuz bana birini tavsiye etti. Normalde böyle şeylerden hoşlanmam ama dedikleri hoşuma gitti. Henüz bir cevap vermedim, ailemin haberi yok onlara söylemedim. Tavsiye ettiği kişi benden birkaç yaş büyük iyi bir işi var. Aile dostumuz Ailesine fotoğrafımı atmış benden bahsetmiş, beni beğenmişler, muhafazakar bir aile değiller ve eğitimliler bunlar hep artı. Fakat ailesi ile yakın oturuyorlar sanırım. Şöyle evin en küçük oğlu istanbul da çalışıyor, ailesi ise aslen başka memleketli olmalarına rağmen istanbul’a oldukça yakın bir yerde oturuyorlarmuş.(1-1.5 saatlik mesafede). Bende şunu düşündüm acaba İstanbul’da çalışıp ailesiyle yaşaması her gün git gel yapması mümkün müdür ? Ailesiyle yaşayan adamdan hayır gelir mi bir evin sorumluluğunu alabilir mi veya hep ailem de ailem diye sürekli vakit geçirmek ister mi ? Tecrübeli hanımlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Bana çok irrite edici geliyorniye arkadaslarinin birbirine birisini ayarlamasinin mantigiyla ayni bence. hatta uyusma orani daha fazla cunku genelde boyle seyler benzer ekonomik aileler arasinda oluyor.
konu sahibine gelince, adami gormeden anlayamazsin, laf arasinda ailesini anlattir, kardeslerini anlattir, planlari neler, aileye bakis acisi neler gibi sorular zor. zaten ilk bulusmada hormonlar tavan olmadigi icin genelde sinyalleri daha rahat anliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?