evet canım bende aynı senin gibi düşünüyordum. ama erkek arkadaşım dedi seni tanıştırmak istiyorum die. bi de nisan ayı gibi nişan düşünüyoruz öyle konuştuk aramızda. bende aslında hiç gitmek istemiyorum
bir de annesi beni soruyordu hep hatta bi kere telde konuşmak istedi, aşkımla konuşurlarken. o da vermedi ya ne gerek var şimdi dedi. beni kurtardı. aslında bana bırakıyor sen bilirsin dedi dün konuşmamızda.annesi o da benim kızım gibilerinden konuşuyormuş. ağzından aldım. bende aşkımı kırmak istemiyorum ama daha evlilik yaza olucak. nişan işte nisan mayıs gibi olcak bakalım. bende 10 gun sonra gidicem yanına. napayım bilmiyorum. bende öyle hemen görüşme taraftarı değilim. nişan da tanışılır aslında.???
seni çok görmek istemeleri selam söylemeleri seni etkilememeli bence ,niyeti kötü olan insan tabiki her durumda yüzüne vurur ama iyi niyetli olanlar da bunu fırsat bilirler benden sana söylemesi ...seni etkilemişler belli ama bence sen gitme iice seni merak etsinler ileride sana daha çok saygı duyarlar emin ol ama şimdi görüşmeye başlarsan iyice alışırlar o saygıyı zor yakalayabilirsin ..tecrübelerle sabir konuşuyorum karar senin erkek arkadaşın da sana bırakıyorsa daha ne düşünüyorsun ki gitme bence ...yarın ne olacağı belli mi ,hiç bilmediğin bir yere gideceksin ,dünyanın bin türlü hali var ,iyi düşün ,yarın senin iyi niyetli bi düşüncen sana zarar olarak dönebilir ..ilerde zaten bol bol görüşmeye vaktiniz olacak
evet canım haklısın. ama napıcagımı bilmiyorum şimdi. e zaten bi heyecan var. bi de uzun süredir işte aşkım benim yaşadığım şehre geldiğinde, döndüğünde yani görüştüğümüz zamanların ertesinde , bana selam söyledimi falan diyormuş. ama öyl ekötü niyetli oldugunu sanmıyorum. ben gidersem sadece eve bişey alsam yeterli mi yoksa en iyisi çiçek mi. ya arkadaşlar gidip gitmemekte de kararsızım. ya iyice ben karıştım
valla ben gıttım tanıstım cok sukur bı saygısızlık gormedım hatta mustakbel eltım gıtmedı adamdan saymadı bızı dıye kaynbaba cok uzulmus sıımdı de gercı nısandan donebılmeyı cok ısterler cunku hanım hala kendını agırdan sattıgını zannedıyor benı svmıyorsunuz dıyormus
herkese gore degısır benım aılem de eger gelmeseydı bızı adam rıne koymuyor mu derdı
erkek kardesımın kız arkadası da geldı tanısmıstı cok hosumuza gıtmiştı annem hala övguyle bahseder
bence gıtmelısın senın acından en azından aılenın karsısına cıkacak ınsanları gormus olursun
evet canım, bende bunu düşünüyordum. ben kendi aileme tanıştıramıyorum şimdiden. bizden kimsenin haberi yok bi ablam biliyor. çekiniyorum şimdiden, görüşmelerimize laf ederler belki die. ama onun ailesiyle tanışmamda sanırım bi sakınca olmaz. şimdi ben bu hediye konusuna ne desem. ayıp olmazmı şimdi, kıyafetten falan vazgeçip ne biliim işte arkadaşlar anlayın ya. aşkım hiç öyle değildir , hiçbir masraftan kaçınmaz, benimde öyle oldugumu biliyor. aslında kıyafet gercekten saçma bencede il tanışmada. nerden söyledim ki ben.
canım ben nişanlımın ailesiyle 2008 kasımında tanıştım. onlara gittim. ve biz de 2009 nisan da sözlendik. yani bence git. öcü değiller sonuçta.hem sen onları tanı, hem onlar seni tanısın. sonuçta aile olunacak, bir yerden ilk adımı atmak gerek. ayrıca neden kötü niyetli olsunlar ki. baştan böyle düşünceler kaybettirir insana. senin düşünmediğini bliyorum yanlış anlama.
madem ağzından kaçmış artık, sevgiline sor sen annene babana söyledin mi diye. mesela benimk içok ketumdur hayatta söylemez. eğer söylemediyse bir çikolata, pasta ya da çiçekle kurtarırsın. ama söylediyse, annesine güzel bir şal, babasına da gömlek gibi birşey alabilirsin.
oooo senin ailenden kimsenin haberi yok iken sen erkek arkadaşının ailesi ile tanışmaya gidiyorsun... saçmalıkyasakkelime
bu durumdan daha sonra ailenin haberi olursa ne olcak ? hiç düşündün mü ? delikafadulden
aaa ailenin haberi yoksa gitme tabii. madem ciddi bir yolda ilerlemek amacıyla tanışıyorsun. ailene söyle. biz nisanda nişan düşünüyoruz. ben onun ailesiyle tanışmaya gidiyorum diye. ben habersiz gitmemiştim. ama babamdan habersiz abisinin düğününe gitmiştim annesiyle tanışmıştım ayaküstü o ayrı :kedi:
nıye kararsızsin pınky ne olacak gıdersen
en fazla ne olur aılesını begenmezsın onlar senı begenmez dunyanın sonu mu
erkek arkadasını aıle ıle tanıstırmak cıddı bır adım yanı ben öyle dusundumki o yuzden ben once gıttım tanısmaya
belkı aılesının tavrı yapısı hosuma gıtmeyecektı daha sonra kendı aılemle taıstırmayı sectım
gıdıp gormekten kımseye zarar gelmez
evet bunuda düşünmedim değil canım. düşündüm. nişana yakın işte mart gibi erkek arkadaşımı bizimkilere tanıştırıp mı gitmem gerekir o zaman. ayrı şehirlerde oldugumuz için, daha sonra onun yanına gitmeme izin verirler mi ki öğrendikten sonra onun da ailesiyle tanışmam için.
ama o zaman zaten nişanda tanışabilirim ancak. bizim ailelerin tanışma faslı, nişan aynı anda olacak çünkü mecburen.
arkadaşlar benim kafam iyice karıştı nolur ya bi yardım.
uzun süredir ben onun yanına gitmiyorum kızlar. hep o geliyor. şimdi gitmişken tanıştırmak istedi sanırım. ama işte bizimkilerin de haberi yok. yani o şehre gideceğimden haberleri varda, onla, ailesiyle görüşeceğimden haberi yok..görüşürsem tabiiii
canım bence şöyle yap.
önce sevgilinle konuş, madem ciddi birşeylere adım atacaksınız planlı olsun. ailelerinizle görüşüp niyetinizi anlatın. daha sonra tanışmak için sen ona git, o sana gelsin. ben kızın önce gitmesinde bir sorun görmüyorum. ben de önce gittim. herhangi bir sorun da olmadı, neden önce gittin ki diyen de olmadı. daha sonra o size gelir tanışır. sonrası artık istemeye kalır. söz -nişan bir mi olacak yoksa ayrı mı, ona karar verirsiniz. duruma göre de sonrasını planlarsınız. senin ailenin haberi yokken gidip de tanışma. önce aileler durumun ciddiyetini kavrasın, ondan sonra tanışın.
şimdi söyleyemem diyorsan o zaman tanışma işiniş erteleyin bence marta. böyle dememin en önemli sebebinden biri farklı şehre gidecek olman. sonra baban öğrendiğinde sorun çıkartmaz mı?
o zaman şimdiden gitmek anlamsız canım. çünkü şu anda ben söyleyemem yani hazır değilim. Nisan-mayıs arası kesin nişan düşünüyoruz konuştuk beraber. onun ailesi nişan için karar verdiğimizi bilmiyor. benim ailemde aynı şekilde. şimdi napayım ben o zaman. tecrübelerinize sıgınıyorum artık. bi akıl verin
bence izlemen gereken yol bu. deneyimlerime dayanarak söylüyorum. tabii herkes farklı düşünebilir ama... eğer söyleyemiyorum diyorsan ertele bu işi mart ayına. zaten ne kaldıki, aralığın ortasındayız. su gibi geçiyor. biz de askerden gelince yazın tanışacaktık. olmadı bir türlü kasıma sarktı. karar verilmişse ne yapılacağına 2,5 ay beklemeniz de sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?