- 15 Mart 2008
- 1.431
- 20
-
- Konu Sahibi Celisuenis
22 kasımda annem geldı.
Kac para olması lazım bılmıyorum bızımkınde 5 bın tl vardı ama onemlı olan yenı acılmamaıs olması lazım. Eger dusunuyorsanız onceden hesaba para yatırmaız gerekıyor. Sıgortada talep edılen vıze suresı kadar olucak
22 kasimda yaptim. annem direk hastaneye geldi zaten.. oglumun kanindaki plaketleri enfeksiyon sebebiyle dusuk cikti. haberin var zaten enfeksiyon gecirdigimizden.. iste kan degerleri de yavas yavas yukseliyor elhamdulillah. doktorlar herhangi bir ilac kullanmiyorlar. ben de artik evimde kalimaya basladim 2 haftadir hastanedeydim. annem de yazik perisan oldu zaten. allaha ssukur kar da eridi havva yumusadi biraz artik oglum cikana kadar hastaneye gidip geliriz insallah. duani eksik etme allah hastaligin tum eserlerini yok etsin insallah.. beynindeki anormallik hala mevcud ama belki etki etmeyebilirmis kesin birsey yok ama surekli takip altinda olucak. yarin eeg sonuclari gelicek kan tahlili tekrarlanicak iste oyle... allah herkese acil sifalar versin,,,
22 kasimda yaptim. annem direk hastaneye geldi zaten.. oglumun kanindaki plaketleri enfeksiyon sebebiyle dusuk cikti. haberin var zaten enfeksiyon gecirdigimizden.. iste kan degerleri de yavas yavas yukseliyor elhamdulillah. doktorlar herhangi bir ilac kullanmiyorlar. ben de artik evimde kalimaya basladim 2 haftadir hastanedeydim. annem de yazik perisan oldu zaten. allaha ssukur kar da eridi havva yumusadi biraz artik oglum cikana kadar hastaneye gidip geliriz insallah. duani eksik etme allah hastaligin tum eserlerini yok etsin insallah.. beynindeki anormallik hala mevcud ama belki etki etmeyebilirmis kesin birsey yok ama surekli takip altinda olucak. yarin eeg sonuclari gelicek kan tahlili tekrarlanicak iste oyle... allah herkese acil sifalar versin,,,
evlat bambaska rabbim her isteyene bu duyguyu tattirsin insallah.. canimin ici
ayyy canim yaa ne buyuk sans annenin gelmesi dogum yaptigin gune denk gelmesi...canim annenin emeklilik falan gibi bir durumu varmiydi yasi kac???
annem 40 yasina daha gelmedi :) gencecik anneanne oldu.
emeklilik durumu yok ev hanimi. ama mal varlklari vardi kendinin de babamiin da o yonde sorun yoktu. bi de benim kucuk kardeslerim var okula bile gitmiyorlar onlari da birakti evde pek sorun cikmadi
ayyy ne guzel sen kac yasindasin kiz???annen cok erken evlenmis anlasilan :))) bu arada bebisin nasil???geceleri uzuyormu anneyi???[/QUOTE
erken evlenip hemen bebek yapmanin avantaji bu olsa gerek :) benim acimdan tabi..
ben de genc anne oldum ama benim annem kadar degil.
elhamdulillah bebegim iyi. kafasini rahat kaldirabiliyor, cevirebiliyor.. bunlar cok onemli su an icin norolojik bir problemi olmadigini soyluyor doktorlar.. insallah rabbim evladimin sagligini korusun. hekesin evladinin... geceleri uyumamak viz geliyor.