Ailesini Fransa'ya getirenler yada getirmek isteyenler?

dun aklima gelsin sen kiz, dedim bu kiz dogurdumu neyapti hiç ortalikta gorunmuyor.

Valla annemin vizesinden haber bekliyoruz ama bankada para yok diye vermeyebilirler belkide :KK43:

bugun soracakti bakalim bende bekliyorum merakla. dua ettttt :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bankada ne kadar olmasi lazimmis ki??:uhm:

bankada ne kadar olmasi lazimmis ki??:uhm:

bilmiyorumki canim. zaten vizesi onaylanmamis annemin, ama dilekçe yazip gitmis konsolosluga. ordaki kadin sorular sormus. ne kadar kalcaksiniz? neden damadiniz basvurmadi abisi basvurdu? kaç çocugunuz var? esiniz ne is yapiyo vs

annemde anlatmis durumu bole bole. demis kirki çikana kadar kalmak istiyorum. sefime ileticem soyledikelrinizi aynen ben sizi ararim demis telefonunu almis kkonsolosluktaki kadin. Hayirlisi insaallah napim. bir umut daha bekliyorum Allah4tan umit kesilmez

bilmiyorumki canim. zaten vizesi onaylanmamis annemin, ama dilekçe yazip gitmis konsolosluga. ordaki kadin sorular sormus. ne kadar kalcaksiniz? neden damadiniz basvurmadi abisi basvurdu? kaç çocugunuz var? esiniz ne is yapiyo vs

annemde anlatmis durumu bole bole. demis kirki çikana kadar kalmak istiyorum. sefime ileticem soyledikelrinizi aynen ben sizi ararim demis telefonunu almis kkonsolosluktaki kadin. Hayirlisi insaallah napim. bir umut daha bekliyorum Allah4tan umit kesilmez

kismet iste.. zaten fransa biraz zor vize veriyor.. bakalim anneme ne diyecekler..

valla vermediler canim vize, ret basip pasaporta davetiyeyide içine koymuslar. Tekrar basvurduk ama hiç umidimiz yok. çok yogunmus konsolosluk. insaallah seninki gelir bari. insaallah onaylanir vizesi.

valla vermediler canim vize, ret basip pasaporta davetiyeyide içine koymuslar. Tekrar basvurduk ama hiç umidimiz yok. çok yogunmus konsolosluk. insaallah seninki gelir bari. insaallah onaylanir vizesi.

insallah canim, aslinda onaylanmamasi icin bir sebep yok ama ufacik biseyi de bahane edebilirler tabi

gelecek ay fransaya gidiyorum dogumumu orda yapacam ve eşim yanımda olamayacak daha vizesini almadı offfffffffff

kızlar 15 tatilde fransaya gitsem 2ye giden oğlumu okula alırlarmı yaaa bilen sölesin nolur dayanamıcam eşim olmadan off çok sıkıldımm

annemin vizesi bu gun belli oluyor, ogleden sonra...

Insallah hayirli haber alirsiniz.. Bende annemi davet etmek istiyorum sizin onaylanirsa hangi asamalardan gectiniz anlatin ona gore baslayalim bizde hazirliklara :) hangi konsolosluga gitti annen Ankara mi?

Insallah hayirli haber alirsiniz.. Bende annemi davet etmek istiyorum sizin onaylanirsa hangi asamalardan gectiniz anlatin ona gore baslayalim bizde hazirliklara :) hangi konsolosluga gitti annen Ankara mi?

istanbul konsolosluguna gitti..
anlatayim sana,
once siz belediyeden davetiye formunu dolduracaksiniz. annenin pasaportu yoksa once pasaport cikarttirmasi lazim.. pasaport nosu yaziliyor davetiyeye..
davet formu icin belediyeye bazi evraklar goturmeniz gerekiyor, kira kontrati, maas bordrosu gibi.. evraklari hazirlayip gotureceksiniz.
burdan yapilacak birsey yok. turkiyeden daha cok ugrasmalari gerekecek..
o davetiye annenlere ulastiginda istanbulvizeden randevu alacaklar.
kendi mal varligini kanitlayan tapular, bankada da parasi olmasi lazim. bizimki az geldi galiba konsolos 3 ay yatecek mi falan demis.
dilekce lazim. ingilizce ya da fransizca olacakmis, biz yazip gonderdik, babam imzaladi. annemin masraflarinin babama ait oldugunu bildiren bir dilekce..
6 aylik maas bordrosu.. yolculuk sigortasi, iki tane vize icin ozel olarak cekilmis fotograf , ucak bileti rezervasyonu thy olacak bunlari hatirliyorum simdilik..
ama en ufak birseyi de bahane edebilirler. bize ne diyecekler bilmiyoruz zaten.. ha ben dogum yapacagim icin doktordan sertifika aldim, bebegimin bazi saglik sorunlari var. doktorum yazdi ve imzaladi. bir de biz davetiye de 6 ay falan demedik 3 aylik istedik.
aslinda hersey tam, vermezlerse gosterebilecekleri gecerli bir sebep yok ama belli olmaz iste..

kizlar annemle anca ayrintili konusabildim. vize basvurularindaki en onemli sey;
davet edilen kisiye ait banka hesap cuzdani. banka hesabinin yeni acilmamis ve parali olmasi gerekiyor.
yeni acildigi ve icindeki para icin biraz mirin kirin etmisler. ben doktordan sertifika gondermistim. annem de benim gitmege niyetim yoktu ama simdi gitmem lazim falan demis. doktordan sertifika almasaymisim biraz zormus iste. bu hesap yeni acilmis demisler direk. icindeki 5.000 tl de az gelmis gerisini siz dusunun yani!

kizlar annemle anca ayrintili konusabildim. vize basvurularindaki en onemli sey;
davet edilen kisiye ait banka hesap cuzdani. banka hesabinin yeni acilmamis ve parali olmasi gerekiyor.
yeni acildigi ve icindeki para icin biraz mirin kirin etmisler. ben doktordan sertifika gondermistim. annem de benim gitmege niyetim yoktu ama simdi gitmem lazim falan demis. doktordan sertifika almasaymisim biraz zormus iste. bu hesap yeni acilmis demisler direk. icindeki 5.000 tl de az gelmis gerisini siz dusunun yani!

bizim hesapta hiç para yoktu ondan onaylamadilar demekki. neyse hayrlisi napim artik yaza ben giderim insaallah

slmmm
bnm bi arkadasım var 5 aydır fransada yasıyo karısı 3 ay once fransada dogum yaptı acaba fransız vatandası olmaları yada işci olmalarında sorun cıkarmı ve ne yapmaları lazımm
yardım ederseniz sevinirim şimididen tesekurlerr

Canim gozun aydin cok sevindim senin adina.. Bizim islemler ankarada olacak istanbula bagli degil annemin yasadigi sehir. Ins kolaylikla hallolur diyecegim ama bu banka hesabi biraz kafa karistirici. O kadar parayi az buluyorlarsa artik daha ne yapilabilir!

Canim gozun aydin cok sevindim senin adina.. Bizim islemler ankarada olacak istanbula bagli degil annemin yasadigi sehir. Ins kolaylikla hallolur diyecegim ama bu banka hesabi biraz kafa karistirici. O kadar parayi az buluyorlarsa artik daha ne yapilabilir!

sorma valla!
3 aylik vize istedik biz daha az sureli istenirse belki birsey demezlerdi. babam da benim hesabimdan aktarayim siz de takip edebilirsiniz eger sorun buysa demis.
dedigim gibi dikkate aldiklari diger konu banka hesabinin acilis tarihi. annemin hesabi bir hafta on gunluk hesap. eski hesap olmasi gerekiyormus. eger davet etmeyi dusunuyorsaniz simdiden hesap acsaniz daha iyi olur..

22 kasımda annem geldı.
Kac para olması lazım bılmıyorum bızımkınde 5 bın tl vardı ama onemlı olan yenı acılmamaıs olması lazım. Eger dusunuyorsanız onceden hesaba para yatırmaız gerekıyor. Sıgortada talep edılen vıze suresı kadar olucak

X