Ailesini Fransa'ya getirenler yada getirmek isteyenler?

esimin amcasi bir akrabasini getirecekti evin metrekaresini ve gelecek misafirin kalacagi ayri oda varmi diye sorup problem yapmislar hemde tum kagidi kuregi tam olmasina ragmen

evdeki oda sayisini sormuyorlar canim direk kac m² olduguyla ilgileniyorlar..gorumcem iki kere istek yapip getirdi kaynanasini ikisindede m² ye baktilar..

bende babami getirmek istiyorum ama tasininca ..isimi garantiye almadan istek yapmam evim 68 m² ama guvenemiyorum tasininca f4 ev ariyorum o zaman onu sorun yapamazlar zaten emeklide cabuk cikar vizesi...gorumcemin kaynanasininki hemen cikti o yuzden...cok istiyor babam...

mehay bence sorun olmaz cunku benim kuzenim 2. cocugunun dogumunda annesini getirdi. evi de 65 m kareden buyuk degildi. hicbir sorun cikmadi.
ff bize ev cikacak da tasinacaz.. olme essegim olme................

bir hafta once arkadasim burda dogum yapti, hem esi hemde kendi vatandas degil ve evleri iki oda. basvururken bir yakinimizda kalacak ailem demisler ona gore basvurmuslar evimiz kuçuk demisler ve ailesine vize çikti buraya geldiler kizin dogumuna. Hemde sadece annesi degil babasi ve kizkardeside geldi. 1,5 aylik vize vermisler. annesi demis mulakattada çok sikinti olmadi siz abartiyorsunuz demis kadin. dusunun yani. benim kocam vatandas bakalim ne olacak. oda buyuk kaynim adina basvurcak onda kalacak diye. bir turlu basvuramadik kaynim çok yogun bu aralar çalisiyor poff insaallah olur ya

benim annem dogumuma geldi...inanin o kadar iyi geliyorki ailenden birinin yaninda olmasi...insallah sizin ailelerinizde gelir.

baskasinin adina istek yapiliyo miu oyle? eger yapiliyosa ben de kpederimin evinde kalcak diye yapabilirim. annemin gelme durumu zaten yok doguma.. benim kardesim gelmeyi cok istiyor. deneyin bakalim ne dicekler..

kızlar benim eşim çift vatandaş haftaya fransaya çalışmaya gidecek ben sadece türk vatandaşıyım. ne kadar süre sonra beni yanına alabilir acaba yani temelli olarak

esin normalde turkiyede mi yasiyor yoksa fransada mi?
islemlere basladiniz mi siz?
biz butun islemleri bitirip vize beklerken evlendik ve dugunden asagi yukari 15 gun sonra vizem gelmisti.

eşim tr de yaşıyor ama oraya gidecek çalışmaya canım. ama eşim hem türk hem bulgar vatandaşı yani çift vatandaş bulgaristan avrupa birliğine girdi artık. oyüzden o avrupa birliği vatandaşı sayılıyor fransada. kırmızı pasaportu var eşimin istediği avrupa ülkesine gidip çalışma hakkı var. çocuklarımdada var kırmızı pasaport. ama bende yok ben sadece türk vatandaşıyım. oraya çalışmaya giden vatandaşlara uygulanan prosedür nasıl yani onun hakkında bilgi verebilirmi bana bilen biri yaaa. 1 yıl beklemen gerek diyor bazı kişiler daha kısa sürede gidemezmiyiz acaba offf ((

canim esin ve cocuklarinla birlikte sende onlarla istedigin avrupa birligi ulkesine gidebilirsin neticede vizen var ve fransada oturum hakkin var oyle degilmi???eger fransada oturum aldiysan 1 yil beklemene gerek yok...

kızlar benim eşim çift vatandaş haftaya fransaya çalışmaya gidecek ben sadece türk vatandaşıyım. ne kadar süre sonra beni yanına alabilir acaba yani temelli olarak

canim senin esin fransiz vatandasiysa sana vize cikartsin yani eger vizen yoksa basvuruda bulunsun konsolosluga hemen cikar uzun surmez ama simdi fransaya gelecek kisiler kursa tabi tutuluyor arkadasim esini oyle getirdi once 300 kelime ogrenme sarti varmis artik...

heh işte o şartları merak ediyodum bende vizem yok eşime hemen oturma izni verceklermi bilmiyorum 300 kelimede çok değilmiş otursun ezberlesin 1 haftada nolcak :)

heh işte o şartları merak ediyodum bende vizem yok eşime hemen oturma izni verceklermi bilmiyorum 300 kelimede çok değilmiş otursun ezberlesin 1 haftada nolcak :)

canim esin fransa dogumluysa oturma iznine ihtiyaci yokki:sm_confused: zaten esinin fransiz kimligi ve pasaportu var oyle degilmi??eger yoksa bile gerekli belgeleri goturdugunde konsolosluk sorun cikarmadan verecektir zaten hemen...esin senin vize islemini hemen halledebilir sorunsuz yani cunku fransiz vatandasi....yalniz dedigim gibi giris yapabilmen icin 300 kelime ogrenmen lazim once kursa yazil bencea.s

ha bu arada esin 300 kelime bilmese bile fransaya giris yapabilir ama senin ogrenmen sart....

eşim fransız değil bulgar vatandaşı canım. bulgaristanda avrupa birliğine girdiği için bu yıl tam olarak istediği avrupa ülkesine girebiliyor bulgar vatandaşlarıda.kırmızı pasaportu var çocuklarımında var. ben fransaya gitmedenmi öğrenmem gerekiyor fransızcayı yahuuu??? nasıl olcak bu iş kızlar iice kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…