Ailesini Fransa'ya getirenler yada getirmek isteyenler?

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
Arkadaslar ailenizi Fransa'ya getirenleriniz varmi aranizda???

Benim ailem Istanbul'da yasiyor. Onlari buraya getirmek istiyorum 1 ayda olsa kalsinlar, gorsunler yasadigim yeri, içleri rahat olsun istiyorum. Hangi islemleri yaptirdiniz??

Ne kadara mâl oldu?

vizesi onaylanmayan oldu? Hangi sebeple onaylanmadi vs?

canim ben getirdim 1.5 sene once annemle babam geldi.vizelerini ankaradan aldilar.ustlerine para ve mulkleri vardi babamda emekliydi kolay verdiler.ablamda geldi oda isyeri sahibiydi.yani ekonomik duruma cok onem veriyorlar.iyiyse vizeyi aliyorsun.emekli oluncada veriyorlar sanirim.ucak parasi haric pasoportlari 350 ytl 2 kisi yani vize islemleri 500 ytl yi buluyor sanirim.

kişi başı vize başvuru ücreti 60eur, aracı kurum ile başvurursanız 85eur, buna birde kalacakları gün sayısı kadar seyahat sigorta masrafı ekleniyor örneğin 2 hafta için 10 eur. Yurt dışı çıkış harcı kişi başı 15 tl. Birde tabiki bilet masrafı olacak. THy direk seferleri 600-900tl arası değişiyor. aktarmalı seferler 200-300eur.

hazırlanması gereken evraklar konsolosluğun anlaşmalı olduğu yerin yani istanbulvize'nin web sitesinde yazıyor.

ya kizlar ben kasimda dogum yapicam allah izin verirse, annemin gelmesini istiyorum ama ne mallari ne mulkleri var babam emekli ama kuçuk bir terzi dukkani var onu çalistiriyor oda annemin uzerine. Bana çok olumsuz seyler soylediler. yok evin Gelen misafir için fazla odasi olmasi gerekiyormus yoksa vize vermiyorlarmis. Esinin maas bordrosu 1500 € ustunde olmasi gerekiyormus falan filan.
Birde bu turkiyenin 30.000 € sigorta poliçe istegi nedir anlamadim??

yardimci olasiniz bana (
ben annemi istiyorum yaaa :sinifsinif: mafoldumben

canim annen emekliyse vizeyi cabul alir mali mulku olmasina gerek yok...ayrica evinin cok buyuk olmasi gerekmiyor 65 metre kareden buyukse gelebilir ..yalniz esinle birlikte yasiyorsan sadece baska cocugunuz yoksa...esinin maas bodrosu 1500 e ustunde olmasida gerekmiyor benim gorumcem getirdi esi 1500 almiyorduki..30.000 euroluk sigorta policesine gelince illaki 30 000 euroluk yaptirmasina gerek yok burda kalacagi sure kadar seyahat sigortasi yaptiracak sadece o da cok tutmuyormus kac ay kalicaksa o kadar yaptiracak...

canim evim 57 m2 (

annem emekli degil ama onun uzerine terzi dukkani var. bu maas bordrosu olayida net brut gosterilen para yani aldigi maas degil canim o farkli. sigorta poliçesini arastirdim oda 1 aylik gelmek isterse 18 € mus. bilmiyorum nolcak. :1no2:

ne kadarmis bir aylik 18 bin euromu yok canim yaa teyzem geldi gorumcemin kaynanasi o getirdi hic oyle cok bir para odemedi...

ne kadarmis bir aylik 18 bin euromu yok canim yaa teyzem geldi gorumcemin kaynanasi o getirdi hic oyle cok bir para odemedi...

seyahat sigortasi iki haftalik 15 tl gibi birsey. ama kapsami 30.000 euro. siz ona takilmayin sigorta ucuz. vize giderleri ve bilet onemli.. Allah yardimciniz olsun. bu isler zor..

bin degil onsekiz �yani 35 TL falan

ee iyiya canim cokda masrafli degil iste tek sorun vize oda annen emekli olsaydi hemen olurdu benim teyzem ilk seferde 1 ayda aldi vizeyi ikincide 1 haftada ..ama sen dene yinede yasliysa hemen veriyorlar genelde...a.s

belçikada teyzemin oglu istek yapsa annemi acaba sorun olurmu buraya getirince

canim arkadasimin abisi almanya vizesiyle geldi yani almanyadan gecti biraz sorun cikarmis polis ..o sirada arkadasim ve esi kapi acilinca girmisler polisi ikna etmisler birkac gun kalip gidecek diye izin vermis....

kizlar merhaba, ben de gelmesini istiyorum. su an evim f 2
ve bir bebek bekliyoruz. oda sayisi ile ilgli bir problem cikar mi? bilgisi olan var mi?

ben ilk defa duyuyorum metre kare sinirlamasini. emin misiniz? yazildik hlm icin ama ne zaman cikar hic bilmiyorum. burda kolay kolay cikmiyo malesef.. ama gene de denemekte fayda var, cok fazla masraf gerektirmiyo o kadar. sadece bilet parasi var ama thy den alirsak iptal olmasi halinde parayi geri oduyorlar..
ne yapsak bilmiyorum

hem benim evim 50 m kare falan acdir diye dusunuyorum. zaten salon ve yatak odam disinda hic odam yok..
bence evdeki oda sayisi problem olabilir, genisligi degil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…