- Konu Sahibi Celisuenis
yaa bide büyük oğlum ikiye başladı bu yıl. seneye fransada başlarsa üçüncü sınıfa nasıl bir uygulama yapıcaklar biliyormusunuz önce fransızcamı öğrenicek oğlum nasıl olıcak kızlar bi bilgilerinizi paylaşın benle lütfen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim fransız değil bulgar vatandaşı canım. bulgaristanda avrupa birliğine girdiği için bu yıl tam olarak istediği avrupa ülkesine girebiliyor bulgar vatandaşlarıda.kırmızı pasaportu var çocuklarımında var. ben fransaya gitmedenmi öğrenmem gerekiyor fransızcayı yahuuu??? nasıl olcak bu iş kızlar iice kafam karıştı.
canim bak benim bildigim sende bulgaristan konsolosluguna gidip esin ve cocuklarin gibi kart alacaksin ondan sonra istedigin yere sende gidersin.onemli olan esinin seni konsolosluga goturmesi.istese senide hemen goturebilir islemleri baslatsin eger duzen kurduysa fransada.
Kizlar u arada annemin islemleri devam ediyor, merak edenleriçin soyluyorum kaynim bizim adimiza annemi istek yapti, belediyeye basvurdu ve basvurusu onaylandi çok sukur. 3 aylik davetiye verdiler. kasim ayinda dogum için gelecek insaallah tabi turkiye'de konsolosluk onaylarsa vizeyi gelebilecek insaallah. davetiyeyi postayla yolladik dun 1 hafta sonra eline ulasacak insaallah. gelismelerden haberdar ederimmm
Kizlar u arada annemin islemleri devam ediyor, merak edenleriçin soyluyorum kaynim bizim adimiza annemi istek yapti, belediyeye basvurdu ve basvurusu onaylandi çok sukur. 3 aylik davetiye verdiler. kasim ayinda dogum için gelecek insaallah tabi turkiye'de konsolosluk onaylarsa vizeyi gelebilecek insaallah. davetiyeyi postayla yolladik dun 1 hafta sonra eline ulasacak insaallah. gelismelerden haberdar ederimmm
canim belediye genelde basvurulari kabul ediyor ve davetiye icin sorun cikarmiyor zaten..asil sorun fransiz konsolslugunun onayi vizeyi alirsa cok sansli olacak annen..cunku birdahaki sefere gelmek istediginde vizesi 1 haftada onaylanacak...
insallah vize verirler de gelir yaa cok iyi olur senin icin boshayallersmile
kızlar oğlum 3. sınıfa orda başlarsa nasıl bir uygulama yapılcak fransızca bilmiyor bi bilgisi olan varmı????
celisuenis annen icin vize verdiler mi merak ettim?
canim insallah gelebilir.
oglumun beyninde bazi anomaliler cikti, hastanelerle bogusuyoruz. dua et bizim icin, allah tan umit kesilmez, dua ediyoruz... elden baska hicbirsey gelmiyor..
annem de tutturdu davet gonderin gelicem diye, ici rahat etmiyor uzak olunca..
ama evimiz cok kucuk, kaynin istek yapmisti sizinkini nasi yaptiniz, neler gerekti? kabul edilirse ben de oyle yapayim diyorum ama hic bir fikrimiz yok nasil olacagiyla ilgili... daveti esin yapti da kayninin evini mi gosterdi nasil oldu? yoksa kaynin davet etti ama ne alaka demiceklermi soyadi tutmuyo falan ne bilim