- 15 Mart 2008
- 1.431
- 20
- Konu Sahibi Celisuenis
esimin amcasi bir akrabasini getirecekti evin metrekaresini ve gelecek misafirin kalacagi ayri oda varmi diye sorup problem yapmislar hemde tum kagidi kuregi tam olmasina ragmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende babami getirmek istiyorum ama tasininca ..isimi garantiye almadan istek yapmam evim 68 m² ama guvenemiyorum tasininca f4 ev ariyorum o zaman onu sorun yapamazlar zaten emeklide cabuk cikar vizesi...gorumcemin kaynanasininki hemen cikti o yuzden...cok istiyor babam...
bir hafta once arkadasim burda dogum yapti, hem esi hemde kendi vatandas degil ve evleri iki oda. basvururken bir yakinimizda kalacak ailem demisler ona gore basvurmuslar evimiz kuçuk demisler ve ailesine vize çikti buraya geldiler kizin dogumuna. Hemde sadece annesi degil babasi ve kizkardeside geldi. 1,5 aylik vize vermisler. annesi demis mulakattada çok sikinti olmadi siz abartiyorsunuz demis kadin. dusunun yani. benim kocam vatandas bakalim ne olacak. oda buyuk kaynim adina basvurcak onda kalacak diye. bir turlu basvuramadik kaynim çok yogun bu aralar çalisiyor poff insaallah olur ya
kızlar benim eşim çift vatandaş haftaya fransaya çalışmaya gidecek ben sadece türk vatandaşıyım. ne kadar süre sonra beni yanına alabilir acaba yani temelli olarak
heh işte o şartları merak ediyodum bende vizem yok eşime hemen oturma izni verceklermi bilmiyorum 300 kelimede çok değilmiş otursun ezberlesin 1 haftada nolcak :)