- Konu Sahibi bahtsizzzeyno
Karısını elin adamlarıyla bu devşrde evde tek başına koyuyor ha?
Sana şunları yapan adam nasıl seviyor?
Sana şunları yapan adam nasıl seviyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile konusunda böyle hassas olunuyorsa kimse hassas falan olmasin. Sizle evlenmesinin nedeni eve gelen ailenin hizmetini görüp yemeğini yapmanız olabilir mi?Ama işte bi benim eşim mi ailesi konusunda hassas anlamıyorum. Her onlarla konustugunda diyor bi an önce gelin 3 ay kalın.
Sizin olaylari ayirt etmeniz lazim. Adam 3 ay kalin diye çağırıyor ama siz yine de gelen karşı tarafa kusur buluyorsunuzİnsanlar çok düşüncesiz ben bi insanın evinde 2 gün bile kalamazken insanlar acitasyon yapıp kalacak yer yok deyip buraya sığınıyorlar resmen. Bedava otel herkesin dediği gibi.. gerçekten hepinizin sayesinde güçlendim, şuan dayısıyla evde tekim. İşten döndüğü zaman konuşacam herşeyi. Ama işte bi benim eşim mi ailesi konusunda hassas anlamıyorum. Her onlarla konustugunda diyor bi an önce gelin 3 ay kalın.
Bu iyi niyetli olmak değil enaylik.Ağlanacak halime güldürdünüz şuan gözlerim dolu kahkaha atıyorum
Çok eli bol ve iyi niyetli biri. Kimseye hayır diyemiyor. Babası gelicem dese baba gelme diyemiyor işte, kim diyebilir ki
Hanımefendi kimsenin arkanızda olmasına gerek yok zaten.Allah buna sebep olanların belasını vermesin ne diyim. 8 ay uzatacakmış nasıl oluyor bilmiyorum. Başka bi vizeyle gelmeyi düşünüyor beyefendi. Nefret ediyorum ya nefret.. babam zaten arkamda değil kendi hayatına bakıyor o. Annem maalesef uzun zamandır hasta, arkamda duran kimsem yok ve bu yüzden beni kolaylıkla ezebiliyorlar bunun zaten kimsesi yok diyerek. Allaha havale ediyorum
Kocam da kocam kocam da kocam.Konuşmayı deneyeceğim ama beni en çok sinir eden düşüncesiz çevresi ve ailesi.
Ne demişler; anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...Kocam da kocam kocam da kocam.
İdrak sıkıntısı var sanırım. Millet defalarca söylemiş suçun eşinde olduğunu. Hala ailesine bela okuyor.Ne demişler; anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...
Beni bu hâle getirene diye başlıyor bela okumaya... Aslında kocasına bela okuyor ama onu bile anlamıyor...İdrak sıkıntısı var sanırım. Millet defalarca söylemiş suçun eşinde olduğunu. Hala ailesine bela okuyor.
Adamın umrunda bile değilsin, tek taraflı evcilik oynuyorsun. Senin dilini de kuşlar yedi sanırım, ağzını açıp kendini savunmaktan yoksun bu kadar olunmamalı çünküMerhaba hanımlar,
uzun olucak biliyorum ama hiç kimsem yok çok çaresizim.
benle eşim almanyada yaşıyoruz 2 yıldır evliyiz. Eşimin ailesi yeşil pasaportla gelip gitme hakları var (maalesef..). İlk evlendigimiz zaman bizimle 2 ay kaldılar 3 görümcem kaynanam ve kayınbaba. Yeni evliyken 7 kişiydik bi evde.. hiç demediler bunlar yeni evli.. sırf bu yüzden bile o kadar huzursuzluk yaşadım eşimle çok soğudum.
İşitmediğim hakaret kalmadı görümcemden. Diğer iki büyük görümcem TRdeydi. Onları arayıp doldurdu, bana iftira attı, eşimi bana karşı doldurdu. Yemin ederim o kadar seviyordum ki görümcelerimi durduk yere içinden bi sürü kötü laf çıktı meğer neler saklıyormış içinde
Kayınbabada dolduruşa geldi 60 yaşında adam bana demediğini bırakmadı gittiler. Sonra yine geldi bu sefer sadece kayınbaba, 1 ay kaldı gitti. Yine bi ton laf hakaret etti saygımdan karşılık vermedim. (Parasal mevzularda vardı, çünkü takı paramızı almıştı benim rızam olmadan ve düğün masraflarını bile amcam karşılamasına rağmen. Eşime kredi kartı ekstresini gösterip acındırdı kendini , bizim hakkımızı eşim gitti babasına verdi)
Sorunum şu ki kocam ailesine çok bağlı, bağımlı. Ana kuzusundan çok baba ve abla kuzusu. Beni o kadar ezdiler hakaret etmelerine rağmen babası bu sefer kalma süresini uzatıp gelecekmiş 7-8 ay kalacakmıs.. ben nasıl yapıcam bilmiyorum mideme kramplar giriyor düşününce. Gençliğimizin baharındayız gezip tozmamız gerekirken habire salça oluyorlar. Para istiyorlar sürekli heleki babası türkiyede müdür 20 milyar geliri ve binası var ama yine doymuyor. Binası arabası hep eşim sayesinde, bekarken yıllarca çalışıp son kuruşuna kadar bütün yevmiyelerini gönderiyordu. Eşim bu sefer benden gizli yolluyor, babası acitasyon yapıyor habire. Kızkardeşlerine karşı beni hep savundu ama babasına hiçbirşey demedi çıtını çıkarmadı bana o lafları saydırırken.
Geçenlerde eşimin arkadaşının kardeşi geldi bizimle 2 ay kaldı. O kadar rahatsız oluyordumki çalışmaya geliyolar ama yer ayarlamadan geliyor bu insanlar. Neyse dedim, bu sefer dayısı geldi 1 aydır bizimle, 2-3 ay daha kalacakmış ev bulana kadar. Kızlar ben eşimle konuşmaya çalıştım çok denedim ama hep evinin ihtiyacını görmezden gelip para gönderiyor ailesinin durumu iyi olmasına ragmen. Ailesi hakkında bişey söylesem hemen dikenlerini çıkarıyor. Bu sorunlarımız olmasa o kadar iyi bi ilişkimiz varki beni çok seviyor bende onu. Beni belki yadırgayacaksınız ama babasından midem bulanıyor her gün eşimi arıyor yarım saat konusuyor herşeyi öğrenmek istiyor, ne kadar çalıştığına kazandığına kadar bilmek istiyor. Eşimde herşeyini anlattıyor zaten aşırı babacı. Ailesindem uzaklaşsın silsin demiyorum tabiki ama nasıl beni ve evimizi 1. Plana koyar? Belki fikir verirsiniz çevrenizden görmüşsünüzdür duymuşsunuzdur buna benzer şeyleri lütfen yardım edin evliliğim bitsin istemiyorum annem yeni boşandı ve çok ağır hasta, babam da yeni evlendi. Çok seviyorum yuvamı kurtarmak istiyorum ve konuşmak işe yaramıyor
Ailesi Türkiyede yaşıyorsa o zaman sizinle evlenip mi yurtdışına gitti? Eğer böyle ise sizinle neden evlendiği apaçık ortada. Bu durumda sizi asla hayatının merkezine koymayacak beklemeyin böyle bir şey.Merhaba hanımlar,
uzun olucak biliyorum ama hiç kimsem yok çok çaresizim.
benle eşim almanyada yaşıyoruz 2 yıldır evliyiz. Eşimin ailesi yeşil pasaportla gelip gitme hakları var (maalesef..). İlk evlendigimiz zaman bizimle 2 ay kaldılar 3 görümcem kaynanam ve kayınbaba. Yeni evliyken 7 kişiydik bi evde.. hiç demediler bunlar yeni evli.. sırf bu yüzden bile o kadar huzursuzluk yaşadım eşimle çok soğudum.
İşitmediğim hakaret kalmadı görümcemden. Diğer iki büyük görümcem TRdeydi. Onları arayıp doldurdu, bana iftira attı, eşimi bana karşı doldurdu. Yemin ederim o kadar seviyordum ki görümcelerimi durduk yere içinden bi sürü kötü laf çıktı meğer neler saklıyormış içinde
Kayınbabada dolduruşa geldi 60 yaşında adam bana demediğini bırakmadı gittiler. Sonra yine geldi bu sefer sadece kayınbaba, 1 ay kaldı gitti. Yine bi ton laf hakaret etti saygımdan karşılık vermedim. (Parasal mevzularda vardı, çünkü takı paramızı almıştı benim rızam olmadan ve düğün masraflarını bile amcam karşılamasına rağmen. Eşime kredi kartı ekstresini gösterip acındırdı kendini , bizim hakkımızı eşim gitti babasına verdi)
Sorunum şu ki kocam ailesine çok bağlı, bağımlı. Ana kuzusundan çok baba ve abla kuzusu. Beni o kadar ezdiler hakaret etmelerine rağmen babası bu sefer kalma süresini uzatıp gelecekmiş 7-8 ay kalacakmıs.. ben nasıl yapıcam bilmiyorum mideme kramplar giriyor düşününce. Gençliğimizin baharındayız gezip tozmamız gerekirken habire salça oluyorlar. Para istiyorlar sürekli heleki babası türkiyede müdür 20 milyar geliri ve binası var ama yine doymuyor. Binası arabası hep eşim sayesinde, bekarken yıllarca çalışıp son kuruşuna kadar bütün yevmiyelerini gönderiyordu. Eşim bu sefer benden gizli yolluyor, babası acitasyon yapıyor habire. Kızkardeşlerine karşı beni hep savundu ama babasına hiçbirşey demedi çıtını çıkarmadı bana o lafları saydırırken.
Geçenlerde eşimin arkadaşının kardeşi geldi bizimle 2 ay kaldı. O kadar rahatsız oluyordumki çalışmaya geliyolar ama yer ayarlamadan geliyor bu insanlar. Neyse dedim, bu sefer dayısı geldi 1 aydır bizimle, 2-3 ay daha kalacakmış ev bulana kadar. Kızlar ben eşimle konuşmaya çalıştım çok denedim ama hep evinin ihtiyacını görmezden gelip para gönderiyor ailesinin durumu iyi olmasına ragmen. Ailesi hakkında bişey söylesem hemen dikenlerini çıkarıyor. Bu sorunlarımız olmasa o kadar iyi bi ilişkimiz varki beni çok seviyor bende onu. Beni belki yadırgayacaksınız ama babasından midem bulanıyor her gün eşimi arıyor yarım saat konusuyor herşeyi öğrenmek istiyor, ne kadar çalıştığına kazandığına kadar bilmek istiyor. Eşimde herşeyini anlattıyor zaten aşırı babacı. Ailesindem uzaklaşsın silsin demiyorum tabiki ama nasıl beni ve evimizi 1. Plana koyar? Belki fikir verirsiniz çevrenizden görmüşsünüzdür duymuşsunuzdur buna benzer şeyleri lütfen yardım edin evliliğim bitsin istemiyorum annem yeni boşandı ve çok ağır hasta, babam da yeni evlendi. Çok seviyorum yuvamı kurtarmak istiyorum ve konuşmak işe yaramıyor
Ailesi herkesten biraz daha iyi olsun istiyor. Evet bence de avunun beni çok seviyor diye. Almanya'da polisi arıyorsun evimde istemediğim insanlar var diyorsun ve anında gelip o insanları çıkartıyorlar evinden. Hatta altınlarımı paralarımı aldılar diyorsun, bir güzel sorguya çekiyorlar tespit ederlerse sınır dışı ediveriyorlar. İsterse diplomatik olsun pasaportları. Ab ülkelerine giremezler bir daha. Var mı buna cesaretiniz?Sevmediğini nerden anladınız? Gerçekten aramız çok iyi beni mutlı etmek için elinden geleni yapıyor ama herkese yardım etmek için yırtıyor kendini. Herkes iyi durumda olsun istiyor
Almanya'da yaşayan bir bireyin arkasında ne anneye ne babaya ihtiyacı var. Kapı gibi devlet var sizin yanınızda arkanızda önünüzde. Siz de çok iyi biliyorsunuz bunu acındırmayın kendinizi. Alman devleti sadece kocam da kocam diyenlere çözüm çare bulamıyor. Şu anda sizin kapınızı çalsalar nedir şikayetiniz deseler mık çıkarmazsınız adım gibi eminim. Gemeinde'ye gidin isimsiz ihbar yapın, sadece iki odası olan şu evde 7 kişi kalıyor deyin görün aksiyonu.Allah buna sebep olanların belasını vermesin ne diyim. 8 ay uzatacakmış nasıl oluyor bilmiyorum. Başka bi vizeyle gelmeyi düşünüyor beyefendi. Nefret ediyorum ya nefret.. babam zaten arkamda değil kendi hayatına bakıyor o. Annem maalesef uzun zamandır hasta, arkamda duran kimsem yok ve bu yüzden beni kolaylıkla ezebiliyorlar bunun zaten kimsesi yok diyerek. Allaha havale ediyorum