Ailesine bağımlı sürekli para gönderen eş ve 2 yıllık evlilik

Senin eşin normal değil.Önce bunu kabul et.Her cevabında eşim çok iyi niyetli diye yazıyorsun.Sen de çok normal gelmedin.Kızacaksın ama gerçek bu eşin aptalın teki.Bak burada herkes tepki gösterdi.Bir insan evine arkadaşının (erkek veya kadın farketmez) kardeşini kabul etmez.2 ay kalamaz.Bu nasıl bir şey.Bir eş buna nasıl izin verir böyle.İnan şoka girdim.Şimdi bu eşe ay çok iyikalpli eş mi diyeceğiz.Gözünü aç gözünü.Böyle bir salaklığı yapan kaç eş vardır bilmiyorum.Senin ailen görmüyor mu bunları.
Resmen evini yol geçen evine çevirmişler.Bu durum bizde büyükşehire giden erkek çocuklara yapılırdı eskiden.Şu an burada o bile kalmamıştır.
Almanya'ya giden ev bulana kadar sizde kalıyor günlerce aylarca.Eş buna izin veriyor ay çok iyiniyetli.Eşine gelince hep bir onu savunma içindesin.Gözünü aç.Annem boşandı babam şöyle diye kendini haklı çıkarma.Ne demek söyleyemiyorum.
Almanya'da büyümüş bir gençsin.Dik durmayı nasıl beceremezsin.Bizim çoğu gencimiz sizden iyi o zaman.
Diyeceksin ki...Çok istiyorlarsa bir daha geldiklerinde günlük aylık evler var onlardan kiralasınlar orada kalsınlar.Kesinlikle kabul etmiyorum (bak istemiyorum değil kabul etmiyorum) Eşin tepki gösterirse tamam o zaman sen de gider onlarla kalırsın onlar gidene kadar ben yokum diyeceksin.
Bu arada 15 yıl oradasın neden çalışmıyorsun.İlk yapacağın iş çalışmak.Paranı da kendin harcayacak kimseye vermeyeceksin.Tüm bunları da ailende kim varsa aklı başında hiç bir şey saklamadan anlatacaksın.Bunları büyüğün olarak yazdım.Kızıma yapılmış gibi çok kızdım.Ona göre oku aklını başına al kendini bu saatten sonra kullandırma.
Artık bir vize sorunu var nasıl bu kadar kolay vize alıyor bunlar onu da anlamadım.Yeşil de en fazla 3 ay kalır.Nasıl 7 8 ay kalacak.
Allah buna sebep olanların belasını vermesin ne diyim. 8 ay uzatacakmış nasıl oluyor bilmiyorum. Başka bi vizeyle gelmeyi düşünüyor beyefendi. Nefret ediyorum ya nefret.. babam zaten arkamda değil kendi hayatına bakıyor o. Annem maalesef uzun zamandır hasta, arkamda duran kimsem yok ve bu yüzden beni kolaylıkla ezebiliyorlar bunun zaten kimsesi yok diyerek. Allaha havale ediyorum

Sorsan sizi çok seviyor ama dimi?
Yemin ederimki bugüne kadar yaşadğımız güzel anıları görseniz, fotoğraflarımızı gezdğimiz yerleri. Bu yazdıklarıma inanmazsınız belkide. Çünkü çok güzel anılarımız var ama bu problemi nasıl aşacağımı bilmiyorum. Konuşmayı deneyeceğim ama beni en çok sinir eden düşüncesiz çevresi ve ailesi. Kendi kızlarına yapılsa asla kabul etmeyecekleri şeyi bana yapıyorlar

Ailem duyunca kriz geçirdi heleki babam. Nasıl namahrem bi erkek sizin evde kalır dedi. Boşanma aşamasına geldik sonra yine barıştık ama bu huyu düzelmedi.
Eşin sana azcık parmak ucu kadar kıymet verse elin herifini uzun günler kalacak şekilde almaz eve

Gözlerini aç
Eşin seni sallamıyor
Çünkü kaybetmekten korkmuyor
Uyan ey konu sahibi

Allah buna sebep olanların belasını vermesin ne diyim. 8 ay uzatacakmış nasıl oluyor bilmiyorum. Başka bi vizeyle gelmeyi düşünüyor beyefendi. Nefret ediyorum ya nefret.. babam zaten arkamda değil kendi hayatına bakıyor o. Annem maalesef uzun zamandır hasta, arkamda duran kimsem yok ve bu yüzden beni kolaylıkla ezebiliyorlar bunun zaten kimsesi yok diyerek. Allaha havale ediyorum
E tamam o zaman seni ailesine karsi ezen , hizmetci gibi kullanan, adam yerine koymayan , duygularını düşüncelerini onemsemeyen, elalemin adamlarını eve toplayacak kadar namustan sereften bir haber eşine iyi niyetli eli acik beni cok seviyo deme bari.. Normal biri bu konuyu Allah in cezasi kocamdan nasil bosanabilirim diye açardı. Siz konu açmış her türlü rezillige rağmen eşinizi savunuyorsunuz. E sikayet etme o zaman eve gelen "er kişilerin" eksiğini koma yeter kocana ne diyelim.

Yemin ederimki bugüne kadar yaşadğımız güzel anıları görseniz, fotoğraflarımızı gezdğimiz yerleri. Bu yazdıklarıma inanmazsınız belkide. Çünkü çok güzel anılarımız var
La havle... Neler diyor hâlâ... Ya 2 odalı evin var arkadaşın erkek kardeşi kim de gelip 2 ay kalıyor, kocan buna izin veriyor? Nerde yattı bu adam? Yaşı kaç? Baban kızdığına göre eşek kadar. Eşek kadar adamın 2 ay boyunca kirli donunu siz mi yıkadınız, siz mi ütülediniz çamaşırlarını? Seni çok seven kocan sana bunu mu reva gördü? Kocan işe gidince adam napıyor? Tamam inandım ben seni çok seviyor kocan...

Eşiniz sanırım sizin vatandaşlık olayından yararlanıyor ve bundan kendisi vatandaş olana kadar sizi yağlıyor. Ailesi ve kendisi de Euro aldığınız için ikinizi bu süreçte sömürüyorlar.

Siz hak iddia edemeyin boşanırsanız diye de babası mal kaçırıyor.

Siz iyi niyetli ve safsınız. Size nasıl davrandığı veya söylediği değil genel nasıl davrandığı size nasıl davranıldığı önemli.

Kesinlikle eve tek kuruş harcamayın. Para biriktirin ve hazırlık yapın. Eşiniz size çok büyük kazık atacak. Daha önceki konulara bakın yazın eş ailesi ile olan konulara sonuç hep aynı

Arkanızda birinin durması mı gerekiyor?
Yaşadığınız yerde haklarınız yok mu zaten?
Hadi yok diyelim neden kendiniz çalışıp kendi kendinizin arkasında durmuyorsunuz?
Kadınlar olarak kimsenin arkamızda durmasına ihtiyacımız yok.
Böyle gelip birinin bizi kurtarmasını bekleyemeyiz değil mi?

Yemin ederimki bugüne kadar yaşadğımız güzel anıları görseniz, fotoğraflarımızı gezdğimiz yerleri. Bu yazdıklarıma inanmazsınız belkide. Çünkü çok güzel anılarımız var ama bu problemi nasıl aşacağımı bilmiyorum. Konuşmayı deneyeceğim ama beni en çok sinir eden düşüncesiz çevresi ve ailesi. Kendi kızlarına yapılsa asla kabul etmeyecekleri şeyi bana yapıyorlar
Kuzum sen kabul etmek görmek istemiyorsun ama problem kocanın ailesi değil. Kocan hatalı. Seni elin adamıyla aynı evde tutması çok tehlikeli. Ev işini geç canın tehlikede. Akrabası, tanıdığı diye düşünme lütfen. Böyle içine atarak dertlerini birkaç yıl sonra kafayı yersin.

Senin için boşanma fikri çok uzak şuan. Sen bu adamın nikahlı karısısın, annen baban sağ, avrupa'da yaşıyorsun, sen farkında değilsin ama çok avantajın var. Sesini çıkar. 2 şey istiyorsa senden, birini güzellikle yap ikincisinde sesini çıkar surat yap, yapma istediğini. Gerekirse kötü gelin ol, ara telefonla gelmeyin evim müsait değil de hepsini engelle. Al kocanın telefonunu ordan da engelle hepsini. Bana psikolojik şiddet uyguluyorsunuz de, ki öyle yapıyorlar zaten. Yaşadığın ülkede sen çok avantajlısın kullan bu hakkını.

Boşanmayacaksan da sesini çıkar, kendini koru. Yoksa buraya çok konu açarsın.

Ağlanacak halime güldürdünüz şuan gözlerim dolu kahkaha atıyorum 😢
Çok eli bol ve iyi niyetli biri. Kimseye hayır diyemiyor. Babası gelicem dese baba gelme diyemiyor işte, kim diyebilir ki 😞

Yavrum sen Türkiye’de Türkleri ve şu an herkesin dedesinin dedesini Yunanistan’dan gelen akrabası varsa Avrupa birliği vatandaşlığı almaya çalıştıklarını bilmediğinden, hala oradaki saf iyi niyetli vatandaşlarımız gibi düşünüyorsun.

Bunlar seni bulunmaz kumaş fırsat görüp oğlakları ve oğullarının senin üstünden tüm sülaleyi oraya taşıyıp seni de kapının önüne koyacaklar.

Sen çok değerli ve iyi niyetlisin. Karşındakiler öyle değil. Kaç kurtul. Altınları sa mahkemeye ver al. Aç köpekler bunlar

Seni adamın sevdiği yok hakaret ettirmiş eşin çok karaktersiz bir kere

Çok uzak kalmışsınız bu aç gözlü pislik ailelere. Bak forumda eski konulara bak eş ailesine düşkün diye açılanlar hepsi kızın altınlarına mallarına maaşına çöküyor ailesi değil bunlar kabile olarak planlı hareket ediyor

Kayınbabanız bir kurumda müdürse nasıl 7 ay sizinle kalacak? Öyle ha diyince 8 ay kalamaz bir yeşil pasaport sahibi. 6 ayda 3 ay kalabilir en fazla. Giriş çıkış yapmak zorunda kalır. Ayrıca nasıl oluyor da ha diyince gelip iş bulup sizde kalıyorlar?
Bazı kısımları abarttığınızı düşünüyorum.

hadi eş ailesi kimsen yok diye görüp seni kolaylıkla ezebiliyor da iyi niyetli eşin neden karısının arkasında durmayıp görümceye kadar hakaret ettiriyor? hala anılar diyorsun.. iyi gününde herkes iyidir zaten. bir gelenleri kabul etme bakalım hala iyi anıların olacak mı? bir tutturmuşsun eşim iyi niyetli.. tek sana yaramıyor ama bu iyi niyeti

Sevmediğini nerden anladınız? Gerçekten aramız çok iyi beni mutlı etmek için elinden geleni yapıyor ama herkese yardım etmek için yırtıyor kendini. Herkes iyi durumda olsun istiyor
Konu sahibi polyanacilik oynamayın seven adam, sevdiğinin mutsuz olmasını istemez sırf bencilliğinden sulaleyi eve toplamaz.Karisinin altınlarını başkasına vermez,eşi hor görülürken susup birşey yokmuş gibi davranmaz.Kafalar pırıl pırıl aşk sandığınız şey sizin sineye çekip susmanız.Sesiniz çıksın "yeter be" deyin bakın bakalım minnoş kocanız size neler neler eder????????

Yani Bela okudugun kisi kocan? Yoksa digerlerinin sucu yok ki o izin verdikden sonra

Kayınbabanız bir kurumda müdürse nasıl 7 ay sizinle kalacak? Öyle ha diyince 8 ay kalamaz bir yeşil pasaport sahibi. 6 ayda 3 ay kalabilir en fazla. Giriş çıkış yapmak zorunda kalır. Ayrıca nasıl oluyor da ha diyince gelip iş bulup sizde kalıyorlar?
Bazı kısımları abarttığınızı düşünüyorum.
İnşaat işinde çalışıyorlar. Bi tane vize türü var paralı yapılıyor. O vizeyi para karşılığı yaptırıp gelecekmiş. Yoksa yeşil pasaport hakkı 3 ay. 2 Kücük görümcem de evlenene kadar yada 25 e girene kadar bu hakkı kullanabiliyolar. Allah belasını versin böyle hakkın.

Ay adam iyilik sever, iyi niyetli filan da degil!
Elin adamlarina evine doldurana bizim burada iyi niyetli denmez, bașka bir tabir kullanilir.
Tutturmuş seviyorda iyi anlasiyoruz da..
Sizin sözünüzün hükmü olmayan, maddi manevi sömürüldugunuz yerde neyin sevgisi Allah aşkına?!
Sinir boğdu beni,
Nerden girdim bu konuya

Yani Bela okudugun kisi kocan? Yoksa digerlerinin sucu yok ki o izin verdikden sonra
İnsanlar çok düşüncesiz ben bi insanın evinde 2 gün bile kalamazken insanlar acitasyon yapıp kalacak yer yok deyip buraya sığınıyorlar resmen. Bedava otel herkesin dediği gibi.. gerçekten hepinizin sayesinde güçlendim, şuan dayısıyla evde tekim. İşten döndüğü zaman konuşacam herşeyi. Ama işte bi benim eşim mi ailesi konusunda hassas anlamıyorum. Her onlarla konustugunda diyor bi an önce gelin 3 ay kalın.

İnsanlar çok düşüncesiz ben bi insanın evinde 2 gün bile kalamazken insanlar acitasyon yapıp kalacak yer yok deyip buraya sığınıyorlar resmen. Bedava otel herkesin dediği gibi.. gerçekten hepinizin sayesinde güçlendim, şuan dayısıyla evde tekim. İşten döndüğü zaman konuşacam herşeyi. Ama işte bi benim eşim mi ailesi konusunda hassas anlamıyorum. Her onlarla konustugunda diyor bi an önce gelin 3 ay kalın.

Yahu anlamiyorsun hala, kocan mesele kocan. O bir kere hayir dese, birdaha kimse gelemez. Ayyyy yeminle sendeki bu kafayla daha köyü toplar gelirler

X