- 21 Aralık 2022
- 29
- -23
- 23
- Konu Sahibi bahtsizzzeyno
Allah buna sebep olanların belasını vermesin ne diyim. 8 ay uzatacakmış nasıl oluyor bilmiyorum. Başka bi vizeyle gelmeyi düşünüyor beyefendi. Nefret ediyorum ya nefret.. babam zaten arkamda değil kendi hayatına bakıyor o. Annem maalesef uzun zamandır hasta, arkamda duran kimsem yok ve bu yüzden beni kolaylıkla ezebiliyorlar bunun zaten kimsesi yok diyerek. Allaha havale ediyorumSenin eşin normal değil.Önce bunu kabul et.Her cevabında eşim çok iyi niyetli diye yazıyorsun.Sen de çok normal gelmedin.Kızacaksın ama gerçek bu eşin aptalın teki.Bak burada herkes tepki gösterdi.Bir insan evine arkadaşının (erkek veya kadın farketmez) kardeşini kabul etmez.2 ay kalamaz.Bu nasıl bir şey.Bir eş buna nasıl izin verir böyle.İnan şoka girdim.Şimdi bu eşe ay çok iyikalpli eş mi diyeceğiz.Gözünü aç gözünü.Böyle bir salaklığı yapan kaç eş vardır bilmiyorum.Senin ailen görmüyor mu bunları.
Resmen evini yol geçen evine çevirmişler.Bu durum bizde büyükşehire giden erkek çocuklara yapılırdı eskiden.Şu an burada o bile kalmamıştır.
Almanya'ya giden ev bulana kadar sizde kalıyor günlerce aylarca.Eş buna izin veriyor ay çok iyiniyetli.Eşine gelince hep bir onu savunma içindesin.Gözünü aç.Annem boşandı babam şöyle diye kendini haklı çıkarma.Ne demek söyleyemiyorum.
Almanya'da büyümüş bir gençsin.Dik durmayı nasıl beceremezsin.Bizim çoğu gencimiz sizden iyi o zaman.
Diyeceksin ki...Çok istiyorlarsa bir daha geldiklerinde günlük aylık evler var onlardan kiralasınlar orada kalsınlar.Kesinlikle kabul etmiyorum (bak istemiyorum değil kabul etmiyorum) Eşin tepki gösterirse tamam o zaman sen de gider onlarla kalırsın onlar gidene kadar ben yokum diyeceksin.
Bu arada 15 yıl oradasın neden çalışmıyorsun.İlk yapacağın iş çalışmak.Paranı da kendin harcayacak kimseye vermeyeceksin.Tüm bunları da ailende kim varsa aklı başında hiç bir şey saklamadan anlatacaksın.Bunları büyüğün olarak yazdım.Kızıma yapılmış gibi çok kızdım.Ona göre oku aklını başına al kendini bu saatten sonra kullandırma.
Artık bir vize sorunu var nasıl bu kadar kolay vize alıyor bunlar onu da anlamadım.Yeşil de en fazla 3 ay kalır.Nasıl 7 8 ay kalacak.