Kayınvalidemle konuşmayı düşündüm. Bu konuda beni anlayacağını tahmin ediyorum. Kendisi uzun süre kayınvalidesiyle birlikte yaşamış bir takım zorluklar yaşamış. Bana kızı gibi davranır hep. Ama bunu kayınvalidemin değil de eşimin akıl etmesi , algılaması gerekir. Kayınvalidemin düşünmesi değil eşimin düşünmesi lazım. Birde
Kayınvalidemle konuşmayı düşündüm. Bu konuda beni anlayacağını tahmin ediyorum. Kendisi uzun süre kayınvalidesiyle birlikte yaşamış bir takım zorluklar yaşamış. Bana kızı gibi davranır hep. Ama bunu kayınvalidemin değil de eşimin akıl etmesi , algılaması gerekir. Kayınvalidemin düşünmesi değil eşimin düşünmesi lazım. Birde tamam anlayışlı , herkesle iyi geçinmeye çalışan biri ama bir yandan da alınır mı diye düşünüyorum
Eger uygun bir dille anlatirsaniz alinmaz bence. Eşinize de fazla kinlenmeyin, sonucta o kendisine gore normal bir sey yapiyor. Sizi kirdiginin farkinda bile degildir belki de. Anadigim kadariyla siz bu konuda net olarak kendinizi ifade edememişsiniz. Aralik kapi birakmissiniz ve esiniz de o kapidan iceri giriyor sadece. Sert degil ama net olmanizi oneririm. İnatlasmak bagirip cagirmak en cok size zarar verir. Burdaki yorumlari okuyup daha da kinlenmeyin. Ben de 11 aylik evliyim sizin gibi. Esime kizdigimda hep onun basina bir sey gelme ihtimalini dusunurum hemen kalbim yumusar. Emin olun tatli dille ve net bi sekilde kendinizi ifade ederseniz esinizden de ona gore tepki alirsiniz. Ama lutfen boyle bi konu icin bosanma fikrini dusunmeyin. İnsanlar ne kotu kayinvalidelerle ayni evde yasiyor da sabrediyor. Anlattiginiza gore esinizin ailesi de gayet guzel insanlar. Biraz daha itidalli olmak da fayda var bence