Ailesine bağımlı eş..

Siz hiç tepki göstermemişsiniz ki.
Tepki göstermeyi bırak konuşmamışsınız belki de.

Hayatınızı birileri bir şeyleri anlasın diye geçirmeyin, hayat akar gider, sadece size yazık olur.
Konuştum, bana hak verdiğini de ifade etti. Ama sonrasında yine devam etti. Yolculukta yanında renk değiştirerek gidiyorum kötü oluyorum buna rağmen devam..

Senin ailene karsi tavri nasil?
İyi. Fakat onun memleketine gidileceği zaman saat hesabı bile yapar. İş çıkışı gider , diğer iş olacağı güne kadar kalmak ister. Benim memlektime her zaman gidemdiğimiz halde yaylana yaylana gidip, erken dönmek ister

Evlendiginde yeni aile kurdugunun farkina varamayan erkekleri anlamiyorum...Anne baba bir tek onda mi var? hadi simdi havalar iyi kar kis oldugunda ne olacak? Hamile oldugunda ne olacak? Sacma sapan isler
Geçen kış gittik geldik yani hadi kışın durum 2 hafta gitmeyip 3.hafta gitmek yani hep bu durum bu.

Sırf bu yüzden çocuk düşünmüyorum. Çocuk düşünsem bile hamileyken dahi acımaz anam daha iyi bakar sana deyip yollara düşürür beni. Korkarım sonumuz kötü olcak. Çok pişmanım evlendiğim için..

Aynı şekilde düşünüyorum. Çocuk olunca daha sık gitmemiz beklenecek. Yok yok istemiyorum.

Çok haklısınız. Ben 3 ayda bir 3 günlüğüne görüyorum. Bayan olarak benim sıkıntı yaşamam gerekirken, erkek olarak onun dik durması gerekirken ben onun peşinden koşuyorum.

Kayınvalidemler sürekli çocuk talebinde bulunuyor. Net bi tavrım var bu konuda. Eşimin aile bilincine varmamış olmasından dolayı istemiyorum. Önce koca olsun da sıra babalığa ancak öyle gelmeli

Ben amman kavga gürültü olmasın diyen biriyim. O yüzden bu kadar yüz buldu.

Evet ne hamilelikte acır bana, ne çocuğa acır.. Düşünmüyorum bende o yüzden çocuk. Doğum günümde bile götürdü beni oraya hep beraber kutladık.

Ayda 1 bile fazla bence. Hayır anormal falan değilsiniz. Bu haftasonu yap bakalım ne diyecek. Peki hiç konuştunuz mu etraflıca ben gitmek istemiyorum yoruluyorum vs diye.
Tabiki konuştum. Bana hak verdiğini söyleyip sonra yine devam etti.. Bende zaten memnun bi havada değilim ordayken. Ailesine güler yüzlü ona karşı somurtkan oluyorum ordayken

Isin cok zor gitmeyerek alistirman lazim esin 2 gidiyorsa sen 1 gideceksin madem haftaua dugun var ben iki hafta ustuste bu yorgunlugu kaldiramam sen git gideceksen ben dugune gelecegim de en azindn bi başlasın tek gitmeye.

Yaşadığımız yere evlenince geldik. 11 aydır sürekli memleketine gimekten ortak karı koca arkadaş grubumuz olamadı malesef.

Aşırı anormal geldiniz bana.
250 km 4 saatlik yol.
Siz iyi misiniz?
Bu kadar yolu 2 gün için hele de bu sıklıkla başka giden yoktur, öğrenci olsa bile.
Öğrenciliğimde aileme 4 saatlik mesafede okuyordum. 1 buçuk ayda 1 kez anca giderdim.

Isin cok zor gitmeyerek alistirman lazim esin 2 gidiyorsa sen 1 gideceksin madem haftaua dugun var ben iki hafta ustuste bu yorgunlugu kaldiramam sen git gideceksen ben dugune gelecegim de en azindn bi başlasın tek gitmeye.
Aynen bende öyle yapcam.

Yaşadığımız yere evlenince geldik. 11 aydır sürekli memleketine gimekten ortak karı koca arkadaş grubumuz olamadı malesef.
Bi arkadaşım vardı eşi akşam dışarı cıkmak istediği zaman eşine uyku ilacı verirdi akşam yemeğinde :) birden nedense o geldi aklıma

Bi arkadaşım vardı eşi akşam dışarı cıkmak istediği zaman eşine uyku ilacı verirdi akşam yemeğinde :) birden nedense o geldi aklıma
Gergin halimle güldürdünüz beni :) Güzel fikirmiş. Fakat ailesi arayıp durur ve bir şey mi oldu endişesi içine girerler. Kendisi nöbetten gelip memleket yoluna düşen biri uykusuz yorgun halde bile.. Ayrıca kaç kere uyku ilacı koyabilirim ki.. Bide mesele ne kendisinin ne ailesinin garipliği farketmemesi.. Ne eşi olduğunun, aile olduğumuzun farkında olup benimle bişeyler yapma gayreti içinde.. Ne de aman bi oturalım evimizde nefes alalım yoruluyoruz düşüncesinde. Yolculuk sonrası kayınvalidemler sofra koyarlar, ben yol kötü etti diye şikayet edip yemem zaten yiyemem. Biliyolar yolun kötü ettiğini..

Ya benmi yanlış düşünüyorum, çoğu arkadaşlar bırak kendi gitsin denmiş, iyide bu defa da karısını hep yalnız bırakacak, güzel zamanları paylaşacağı bi evi olduğunu ve karısına karşı olan sorumluluğunu unutacak.
Konu sahibi tabiki ara sıra eşin yalnız gidebilir fakat siz ikinci planda kalmadan, siz onun eşi canı herşeyi olduğunu bilerek gitmeli.

Onun artık öncelik vermesi gereken kişinin ben olduğumu, eşi olduğumu anlamasından umudum kalmadı artık. O yüzden bari kendimi düşünüp yorulmayayım, evimin tadını çıkarayım derdindeyim.

Geçen kış gittik geldik yani hadi kışın durum 2 hafta gitmeyip 3.hafta gitmek yani hep bu durum bu.
Lutfen duruma el koy restini cek. Kuslukse kusluk kavgaysa kavga. Anlasilan guzellikten anlamayan bir esin var. Kimseye sakinlikten ayril diye tavsiye vermem ama seninki hakediyor sanki biraz

Haftasonu icin daha önceden planlar yapsaniz, mesela cumartesi gunu icin sinema/tiyatro bileti alsaniz? Yahut birilerine söz verseniz. Arkadaslarinizi eve davet etseniz. Esiniz haftasonu icin plan yapma derse de ben hayatimi ailene gitme plani uzerine mi kuracagim dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…