yarın gidecek misiniz?Eveeettt.. Ben onların isteğine koyun gibi uyduğum için böyle. Gitmeyince nasıl olcak tavırları onu görmek lazım. O zaman görürüz sevgi mi başka bişey mi
Hayır . Pazar günü 24 saat nöbetçi çünküyarın gidecek misiniz?
Ayrıca gidecek olsak yarın değil bugün mesai çıkışı olan ilk otobüsle giderdik. Yarına bırakmazdı gidiş saatini bugünden gitmek isterdiHayır . Pazar günü 24 saat nöbetçi çünkü
Ohaa sen ya ananın bloku deseydinValla aileyle mücadele etmek cok zor, daha cok yenisiniz. Simdi rest cekip tepkini gösterirsen degisirse degisir, degismezse ya cekeceksin ya gideceksin.
Kac senelik evliyim, is ciddiye bindigi andan beri kv benden nefret eder. Sebebi kendi kazancimi kendim idare etmem, daha dogrusu (yakinda eski) kocamla. Neler neler yaptilar, ne laflar söylediler, kv dövmeye bile kalkti, cocugumu aldirmami istedi, bosanmazsan annen degilim dedi, öyle küfürler etti ki ben o kelimlerin var oldugunu bile bilmiyorum. Esimin tepkisi her zaman cok yetersiz oldu, banada tek bir laf bile ettirmedi. Ben hep sustum bu yüzden. Gel gelelim, sen annemin b.kunu ye benim annem melek dedi iki gün önce.
sen gitmemeye kararlısın değil mi?Ayrıca gidecek olsak yarın değil bugün mesai çıkışı olan ilk otobüsle giderdik. Yarına bırakmazdı gidiş saatini bugünden gitmek isterdi
hakikaten ohaOhaa sen ya ananın bloku deseydin
Şark görevi yok bizdeşarka gitme ihtimaliniz yok mu bu aralar?
Tabiki evetsen gitmemeye kararlısın değil mi?
2buçuk-3 ayda bir gidioruz. Mesefe uzak çünküSizin aileniz ? Ne zaman gorusuyorsunuz? Siz kendi ailenize neden gitmiyorsunuz?
Tamam öyle yapıcamBir dahaki sefere gitmek isterse bırakın kendi gitsin.. Çok yoruldugunuzu,evibizde de kendi şahsi islerinizin olduğunu belirtin ama bunu sitem dolu sözlerle söylemeyin ki tartışma Vs olmasın yani eline koz vermeyin...Ailesine de selam söylemeyi unutmayın :)
Şuanda bişey yok.Geçtiğimiz haftasonu pazar günü nöbetçiydi. Gidelim diyemezdi zatensnmana888 merak ettim ne yaptın
Gitmedi. Daha doğrusu gidemedi.. Pazar nöbeti vardı. Bu hafta sonu için bana sormaya tenezzül etmeden kendi kendine ailesini bize davet etti. Telefonda babasına söylerken duydum. Hiç işin var mı haftasonu için planın var mı demedi. Birşey desem bu sefer ailemi istemiyor pozisyonuna düşcem. Ben itmiyorum diyerek şükür ederek artık onlar gelsin ne yapayım yolu bu sefer de onlar çeksingitti mi eşin yine?
senin tavrını farketmiyor mu, umursamıyor mu?Gitmedi. Daha doğrusu gidemedi.. Pazar nöbeti vardı. Bu hafta sonu için bana sormaya tenezzül etmeden kendi kendine ailesini bize davet etti. Telefonda babasına söylerken duydum. Hiç işin var mı haftasonu için planın var mı demedi. Birşey desem bu sefer ailemi istemiyor pozisyonuna düşcem. Ben itmiyorum diyerek şükür ederek artık onlar gelsin ne yapayım yolu bu sefer de onlar çeksin
Hayır. Ama üzerime düşüyor sanki. Örneğin mutfakta pek yardımda bulunmazdı yardımda bulunuyor ..senin tavrını farketmiyor mu, umursamıyor mu?
rüşvetçi :)@Hayır. Ama üzerime düşüyor sanki. Örneğin mutfakta pek yardımda bulunmazdı yardımda bulunuyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?