How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ailesine bağımlı eş..

Valla aileyle mücadele etmek cok zor, daha cok yenisiniz. Simdi rest cekip tepkini gösterirsen degisirse degisir, degismezse ya cekeceksin ya gideceksin.

Kac senelik evliyim, is ciddiye bindigi andan beri kv benden nefret eder. Sebebi kendi kazancimi kendim idare etmem, daha dogrusu (yakinda eski) kocamla. Neler neler yaptilar, ne laflar söylediler, kv dövmeye bile kalkti, cocugumu aldirmami istedi, bosanmazsan annen degilim dedi, öyle küfürler etti ki ben o kelimlerin var oldugunu bile bilmiyorum. Esimin tepkisi her zaman cok yetersiz oldu, banada tek bir laf bile ettirmedi. Ben hep sustum bu yüzden. Gel gelelim, sen annemin b.kunu ye benim annem melek dedi iki gün önce.
Ohaa sen ya ananın bloku deseydin

Ayrıca gidecek olsak yarın değil bugün mesai çıkışı olan ilk otobüsle giderdik. Yarına bırakmazdı gidiş saatini bugünden gitmek isterdi
sen gitmemeye kararlısın değil mi?

Sizin aileniz ? Ne zaman gorusuyorsunuz? Siz kendi ailenize neden gitmiyorsunuz?

Bir dahaki sefere gitmek isterse bırakın kendi gitsin.. Çok yoruldugunuzu,evibizde de kendi şahsi islerinizin olduğunu belirtin ama bunu sitem dolu sözlerle söylemeyin ki tartışma Vs olmasın yani eline koz vermeyin...Ailesine de selam söylemeyi unutmayın :)

Bir dahaki sefere gitmek isterse bırakın kendi gitsin.. Çok yoruldugunuzu,evibizde de kendi şahsi islerinizin olduğunu belirtin ama bunu sitem dolu sözlerle söylemeyin ki tartışma Vs olmasın yani eline koz vermeyin...Ailesine de selam söylemeyi unutmayın :)
Tamam öyle yapıcam

gitti mi eşin yine?

gitti mi eşin yine?
Gitmedi. Daha doğrusu gidemedi.. Pazar nöbeti vardı. Bu hafta sonu için bana sormaya tenezzül etmeden kendi kendine ailesini bize davet etti. Telefonda babasına söylerken duydum. Hiç işin var mı haftasonu için planın var mı demedi. Birşey desem bu sefer ailemi istemiyor pozisyonuna düşcem. Ben itmiyorum diyerek şükür ederek artık onlar gelsin ne yapayım yolu bu sefer de onlar çeksin

Gitmedi. Daha doğrusu gidemedi.. Pazar nöbeti vardı. Bu hafta sonu için bana sormaya tenezzül etmeden kendi kendine ailesini bize davet etti. Telefonda babasına söylerken duydum. Hiç işin var mı haftasonu için planın var mı demedi. Birşey desem bu sefer ailemi istemiyor pozisyonuna düşcem. Ben itmiyorum diyerek şükür ederek artık onlar gelsin ne yapayım yolu bu sefer de onlar çeksin
senin tavrını farketmiyor mu, umursamıyor mu?

Back