- 24 Mayıs 2016
- 1.247
- 476
- 123
- 44
rest çekin derim. bir yerde patlayacaksınız zatenDer.. O potansiyel var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rest çekin derim. bir yerde patlayacaksınız zatenDer.. O potansiyel var.
Patlama noktasına geldim çıldırmaya az kaldırest çekin derim. bir yerde patlayacaksınız zaten
Hay memleketine. Neymiş bu yani bu kadar? Yüz vermeyin bi müddet daha. Kavga etmeden muhabbetinizi azaltınNe eşim ne ailesi bizim artık ayrı yuva kurduğumuzun farkında değil. Benim zorumla gitmesek bile eşimin aklı hep ailesinde olacak. 4 gün üst üste blok nöbet tuttu, yani 4 gün boyunca evde yoktu. eve geldi babasıyla telefonda görüşürken dedi ki, baba aslında memlekete gelecektik yorgundum gelemedik diyor, ben 4 gün evimde yoktum karımla vakit geçiremedik demiyo yani
Kasıtlı yapmıyorum. İçgüdüsel olarak içimden ona sıcak olmak gelmiyo. İnsanda hem benimle vakit geçirmiyo, ailesi olarak göremiyo düşüncesi oluyo hemde zaten bedenen yol it gel dayanamıyo insan.Hay memleketine. Neymiş bu yani bu kadar? Yüz vermeyin bi müddet daha. Kavga etmeden muhabbetinizi azaltın
eğer tayin şansınız varsa en uzağa iste. eşin gelirse senindir, gelmezse ailesine postala. zaten onların koynundan çıkamıyor.Aynen öyle... Ben hafta sonu sendromu yaşıyorum. Eşim memleketine tayin istemek istiyor fakat ben istemiyorum. Memleketine gidersek bu sefer haftaiçi akşamları evimde duramam evimi otel gibi gece yatmaya gitmek için kullanırız. Düğüne gitmiştik ya geçen hafta sonu, o zaman kayınvalidem misafirlerin yanındayken, onlar burda olsa ben onların yemeğini koymam yaparım ya alır giderler ya burda yiyip giderler dedi. Şaka gibi.. yemek de yapamıcam artık evimde onun hesabına göre..
Hayır konusu bile açılmadı. Gidemedik, şu zaman gidelim demedi. Bi aktivite yapmadıkhaftasonu ne yaptınız. sınavdan başka, teklif ettimi bi yerlere gitmeyi. kendisi memllkete iş için gidince o haftasonu gezmeye gitcektinizde, kendisi hasta olmuştu sanırım gidemediniz. onun telafisi oldumu
Şu sıralar tayin şansım yok tayin dönemi gelmedi daha . Onun gönlü tabiki memleketine tayin istemekten yanaeğer tayin şansınız varsa en uzağa iste. eşin gelirse senindir, gelmezse ailesine postala. zaten onların koynundan çıkamıyor.
eşine de aynen böyle söyle.
tayin zamanı gelince sen kendi ailenin olduğu şehire, o da kendi ailesinin olduğu şehire istesin. sorun çözülsün. evli olup olmadığına karar verir belki.Şu sıralar tayin şansım yok tayin dönemi gelmedi daha . Onun gönlü tabiki memleketine tayin istemekten yana
Sanki 20-25 senelik evliler gibisiniz :/ O istesin tayin siz istemeyin bence. Bunu söylemek bana düşmez ama yol yakınken yolları ayırsanız mı acaba ?Şu sıralar tayin şansım yok tayin dönemi gelmedi daha . Onun gönlü tabiki memleketine tayin istemekten yana
O babasının oğlu olarak kalmak istiyo. Şöyle ifade edeyim. Sonuçta yaklaşık 1 senedir evliyiz, hissettiğimi söylüyorum, objektif olarak değerlendiriyorum. Mesela diyelimki biz memleketine tayin istedik gittik, hadi diyelim altlı üstlü oturuyoruz. Diyelim gece 11 e kadar ailesinde oturduk, 11 de kendi evimize geçtik, 12 ye kadar yani yatma zamanına kadarki 1 saatlik sürede acaba ailem üst katta napıyo diye merak eder o derece..Sanki 20-25 senelik evliler gibisiniz :/ O sitesin siz istemeyin bence. Bunu söylemek bana düşmez ama yol yakınken yolları ayırsanız mı acaba ?
Benim sabrımla yürüdü zaten bu zamana kadar.Bu gidişle öyle olacağa benziyor ama bakalım gitmek istemiyorum dediğimdeki verdiği tepki ne olacakSanki 20-25 senelik evliler gibisiniz :/ O istesin tayin siz istemeyin bence. Bunu söylemek bana düşmez ama yol yakınken yolları ayırsanız mı acaba ?
Benim sabrımla yürüdü zaten bu zamana kadar.Bu gidişle öyle olacağa benziyor ama bakalım gitmek istemiyorum dediğimdeki verdiği tepki ne olacakSanki 20-25 senelik evliler gibisiniz :/ O istesin tayin siz istemeyin bence. Bunu söylemek bana düşmez ama yol yakınken yolları ayırsanız mı acaba ?
çok kötü.O babasının oğlu olarak kalmak istiyo. Şöyle ifade edeyim. Sonuçta yaklaşık 1 senedir evliyiz, hissettiğimi söylüyorum, objektif olarak değerlendiriyorum. Mesela diyelimki biz memleketine tayin istedik gittik, hadi diyelim altlı üstlü oturuyoruz. Diyelim gece 11 e kadar ailesinde oturduk, 11 de kendi evimize geçtik, 12 ye kadar yani yatma zamanına kadarki 1 saatlik sürede acaba ailem üst katta napıyo diye merak eder o derece..
Evet bunu kabul ediyorum. O ailesiyle aynı evde olmadığı sürece rahat edemez. Tayinle memleketine gitsek ne olacak aklı yine ailesinde olacak.çok kötü.
sen erkekle değil koca bir bebekle evlenmişsin.
sen bu şekilde devam et tavizsiz olarak. anlar da düzelirse ne ala. yoksa ileride çocuğunla beraber o aileye yapışık yaşayacaksın.Evet bunu kabul ediyorum. O ailesiyle aynı evde olmadığı sürece rahat edemez. Tayinle memleketine gitsek ne olacak aklı yine ailesinde olacak.
Annesi bizle aynı yerde yaşasa yemeği kendi yapacağını hayal ediyo. Ya alıp yemeği giderler evlerinde yerler diyo yada bizde yiyip giderler diyo. Ne gitmesi hadi çay içelim tatlı yiyelim derken ancak yatmaya gideriz biz kendi evimize. Misafirleri gelir bizi çağırırlar bi yere gidecek olurlar bizi çağırırlar. Aradaki mesafeye rağmen dur durak bilmedik aynı yerde düşünemiyorum bile.sen bu şekilde devam et tavizsiz olarak. anlar da düzelirse ne ala. yoksa ileride çocuğunla beraber o aileye yapışık yaşayacaksın.
kp politik davranıyor sen itiraz etme diye.Annesi bizle aynı yerde yaşasa yemeği kendi yapacağını hayal ediyo. Ya alıp yemeği giderler evlerinde yerler diyo yada bizde yiyip giderler diyo. Ne gitmesi hadi çay içelim tatlı yiyelim derken ancak yatmaya gideriz biz kendi evimize. Misafirleri gelir bizi çağırırlar bi yere gidecek olurlar bizi çağırırlar. Aradaki mesafeye rağmen dur durak bilmedik aynı yerde düşünemiyorum bile.
Mesele sadece ailesi çağırmış olsa hadi diycem, zaten eşim en başta istiyo sürekli gitmeyi. O alıştırdı ilk baştan itibaren. Şimdi 2 haftasonu gitmesek hemen arayıp özledik diyo ailesi. kayınpeder bile eşimi arayıp gelinimi özledim diyo. Ne var bende bilmiyorum özlencek o kadar
Amin inşallah teşekkürlerAy ne zor işler ya
Allah kolaylık versın