Tabi.. O an bişey desem ince düşünceli kayınvalidenin karşısındaki kötü düşünceli gelin olurdum bide kalabalık ortamda söyledi.kp politik davranıyor sen itiraz etme diye.
iyi oldun da ne oldu? mutsuz bir evlilik.Tabi.. O an bişey desem ince düşünceli kayınvalidenin karşısındaki kötü düşünceli gelin olurdum bide kalabalık ortamda söyledi.
Kesinlikle değmiyoiyi oldun da ne oldu? mutsuz bir evlilik.
değiyor mu?
yine de ümitsiz olma. bakarsın eşinin aklı başına gelir.Kesinlikle değmiyo
İşte sizin sabrınızda bire yere kadar. Bir yerde tüketir sizi. Politik davranıp sizi kendi taraflarına daha çok çekmeye çalışıyorlar benceBenim sabrımla yürüdü zaten bu zamana kadar.Bu gidişle öyle olacağa benziyor ama bakalım gitmek istemiyorum dediğimdeki verdiği tepki ne olacak
Öyle melek gibi davranıyolar. Bebeğim bitanem hep öyleİşte sizin sabrınızda bire yere kadar. Bir yerde tüketir sizi. Politik davranıp sizi kendi taraflarına daha çok çekmeye çalışıyorlar bence
ınsallahyine de ümitsiz olma. bakarsın eşinin aklı başına gelir.
Ömür geçer mi sence...O babasının oğlu olarak kalmak istiyo. Şöyle ifade edeyim. Sonuçta yaklaşık 1 senedir evliyiz, hissettiğimi söylüyorum, objektif olarak değerlendiriyorum. Mesela diyelimki biz memleketine tayin istedik gittik, hadi diyelim altlı üstlü oturuyoruz. Diyelim gece 11 e kadar ailesinde oturduk, 11 de kendi evimize geçtik, 12 ye kadar yani yatma zamanına kadarki 1 saatlik sürede acaba ailem üst katta napıyo diye merak eder o derece..
Evlendikten sonra geçmek bilmedi. Birçok kişiye göre mutluluk olan hafta sonları benim için kaygı haline geldi. Ailesi ile hatta memleketiyle ilgili gereksiz konu açınca kafamı çeviriyorum dinlemiyorum.Ömür geçer mi sence...
Ömür geçmez biliyorum. Hayatta birçok dert çeken insan var onlarınkinin yanında benimki ne ki.. Ama hem ruhsal hem de beden olarak yıprandımÖmür geçer mi sence...
Evet erkekler tuhaf fakat benim eşimin aile kurduğumuzun farkında olmaması, her anlamda hatta nöbet sistemini bile ailesine göre ayarlıyorsnmana888 çok yıpratıcı ama baştan sen sürekli gittiğin için alışmış canım tepkini koy gitme bence de iki ayda bir filan git tayinde isteme. Biz yeni geldik eşimin memleketine ama eşim düşkün değil dün annem burada diye yemeğe davet ettiler bizi eşim gitmedi.annem ben kızım gittik o da ayrı bi tuhaf ne yapacaksn işte normali yok erkeklerin
Ne alakasi var canim, herkesin derdi başka. Eş ile yasanan sorunlar tum hayatimizi etkiliyor, o açidan hafife alamayiz. Sözde uzak oturuyorsunuz ama her haftasonu oradasiniz, belki yakin oturan o kadar gitmiyordur. Bu işe çözüm bulmaniz şart. Yoksa sen alenen 'eşinin hayatini yaşiyorsun'.Ömür geçmez biliyorum. Hayatta birçok dert çeken insan var onlarınkinin yanında benimki ne ki.. Ama hem ruhsal hem de beden olarak yıprandım
Evet tamamiyle onun kontrolünde olan bi hayat. Aynı yerde yaşayanlar o kadar gitmiyodur. Çözüm bulmak şartNe alakasi var canim, herkesin derdi başka. Eş ile yasanan sorunlar tum hayatimizi etkiliyor, o açidan hafife alamayiz. Sözde uzak oturuyorsunuz ama her haftasonu oradasiniz, belki yakin oturan o kadar gitmiyordur. Bu işe çözüm bulmaniz şart. Yoksa sen alenen 'eşinin hayatini yaşiyorsun'.
Boşanmayı kendimden önce eşim ve ailesi için istiyorum aslında. Ayrılsak eşim ailesinin evine yerleşse tamamen rahat etseler. Öteki türlü benimle evli olduğu sürece biz ailesi ile altlı üstlü bile otursak rahat etmez hem kendisi hem ailesiCocuk yokken bosan.
Ailesi bana karşı çok iyiler. Hatta gereğinden fazla iyiler. Ama bende koyun gibi sakin davrandığım için böyle , belki rest çektiğimde görürüm gerçek niyetlerini.. Ailesi hakkında iyi düşünmek istiyorum çünkü asıl iş erkekte bitiyor bence. Erkek adam olup evini bilse eşini ailesi kabul etse korusu zaten eş ailesi kötü bile olsa o kadar sorun olmaz. Benim eşim baştan bu şekilde alışırdı sürekli kar kış hastalık özel gün demeden yollara düştük.Valla aileyle mücadele etmek cok zor, daha cok yenisiniz. Simdi rest cekip tepkini gösterirsen degisirse degisir, degismezse ya cekeceksin ya gideceksin.
Kac senelik evliyim, is ciddiye bindigi andan beri kv benden nefret eder. Sebebi kendi kazancimi kendim idare etmem, daha dogrusu (yakinda eski) kocamla. Neler neler yaptilar, ne laflar söylediler, kv dövmeye bile kalkti, cocugumu aldirmami istedi, bosanmazsan annen degilim dedi, öyle küfürler etti ki ben o kelimlerin var oldugunu bile bilmiyorum. Esimin tepkisi her zaman cok yetersiz oldu, banada tek bir laf bile ettirmedi. Ben hep sustum bu yüzden. Gel gelelim, sen annemin b.kunu ye benim annem melek dedi iki gün önce.
sen oğullarını alıkoy. o zaman gör sevgilerini.Ailesi bana karşı çok iyiler. Hatta gereğinden fazla iyiler. Ama bende koyun gibi sakin davrandığım için böyle , belki rest çektiğimde görürüm gerçek niyetlerini.. Ailesi hakkında iyi düşünmek istiyorum çünkü asıl iş erkekte bitiyor bence. Erkek adam olup evini bilse eşini ailesi kabul etse korusu zaten eş ailesi kötü bile olsa o kadar sorun olmaz. Benim eşim baştan bu şekilde alışırdı sürekli kar kış hastalık özel gün demeden yollara düştük.
Sizin için ayrıca üzüldüm. Allah yardımcımız olsun
Eveeettt.. Ben onların isteğine koyun gibi uyduğum için böyle. Gitmeyince nasıl olcak tavırları onu görmek lazım. O zaman görürüz sevgi mi başka bişey misen oğullarını alıkoy. o zaman gör sevgilerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?