- 16 Mart 2011
- 316
- 108
- 103
- 34
Kalsaydı ailesiyle.. Evliliği oyuncak zannetti.Böyleleri niye evlenir ki kalsın ailesiylee evlenipte milletin başına külhanbeyi kesiliyorlar ezikler milletin kızı bunlara hizmetçi sankiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalsaydı ailesiyle.. Evliliği oyuncak zannetti.Böyleleri niye evlenir ki kalsın ailesiylee evlenipte milletin başına külhanbeyi kesiliyorlar ezikler milletin kızı bunlara hizmetçi sankiii
senin durum da çok kötü ya. millet pazartesi sendromu yaşar, sen hafta sonu.Hayır gitmedim. Çünkü eşim pazar günü kpss sınavına girdi. Bu haftasonu nöbetçi, haftaya boş gidelim der kesin yine
Aynen öyle... Ben hafta sonu sendromu yaşıyorum. Eşim memleketine tayin istemek istiyor fakat ben istemiyorum. Memleketine gidersek bu sefer haftaiçi akşamları evimde duramam evimi otel gibi gece yatmaya gitmek için kullanırız. Düğüne gitmiştik ya geçen hafta sonu, o zaman kayınvalidem misafirlerin yanındayken, onlar burda olsa ben onların yemeğini koymam yaparım ya alır giderler ya burda yiyip giderler dedi. Şaka gibi.. yemek de yapamıcam artık evimde onun hesabına göre..senin durum da çok kötü ya. millet pazartesi sendromu yaşar, sen hafta sonu.
Haklısınız. Tahammülüm kalmadı. MutsuzumSen gitme tek gitsin.
Simdiye kadar bu durumu surdurmen hata olmuş.
Çalisan insansin, kendine guven.
Her sey 'koca' demek degil. Araniz bozulabilir ama suanda da mutlu degilsin zaten.
O ne öyle köle hayati gibi.
Çekmeyin kardesim, katlanmayin. Siz çektikçe aynen devam ederler.
Haklısınız. Tahammülüm kalmadı. MutsuzumSen gitme tek gitsin.
Simdiye kadar bu durumu surdurmen hata olmuş.
Çalisan insansin, kendine guven.
Her sey 'koca' demek degil. Araniz bozulabilir ama suanda da mutlu degilsin zaten.
O ne öyle köle hayati gibi.
Çekmeyin kardesim, katlanmayin. Siz çektikçe aynen devam ederler.
Tepkinizi verin, bence durum bir sekilde degisir. İnsallah konusarak halledersiniz.Haklısınız. Tahammülüm kalmadı. Mutsuzum
Daha önce konuşmam fayda vermedi. Bu aralar canım sıkkın yüzüm gülmüyo. O da sıcak davranmaya çalışıyo durumumu farkettiği için. Belki düzelir artık nasipTepkinizi verin, bence durum bir sekilde degisir. İnsallah konusarak halledersiniz.
Bir gunde her sey degismez tabi, sen yavas yavas işleyeceksin, biraz zaman alir ama insallah ikna olur. Once bir tepki verirler, istedikleri gibi koloni hayati yasamalarina engel geliyor ya =) yillarin alişmişligi var ama artik önce sizin ikinizin bir aile oldugunuzu anlamasi kabullenmesi gerek.Daha önce konuşmam fayda vermedi. Bu aralar canım sıkkın yüzüm gülmüyo. O da sıcak davranmaya çalışıyo durumumu farkettiği için. Belki düzelir artık nasip
Gitmediği zamanlarda aklı ailesinde.. Şuanki evimiz 'bizim' olamadı. Onun evi ailesinin evi..Bu ne böyle ya , ailesinden kopamayan erkekler evlenmedin yada tedavi görsünler bu nasıl bir zihniyettir
Çok zor değişmesi.. Adam memleketinde yaşamak istiyor. Tayinle gidelim torpil bulalım, snma888 'i merkeze versinler beni şehrin hangi ilçesine verirlerse versinler diyor. Ailesi merkezde.. Bir eş olarak karımla aynı yere versinler demek yerine benden uzak bile olsa yeterki merkeze versinler düşüncesinde.Bir gunde her sey degismez tabi, sen yavas yavas işleyeceksin, biraz zaman alir ama insallah ikna olur. Once bir tepki verirler, istedikleri gibi koloni hayati yasamalarina engel geliyor ya =) yillarin alişmişligi var ama artik önce sizin ikinizin bir aile oldugunuzu anlamasi kabullenmesi gerek.
Bayram sonrası benim aileme gittik yıllık izin alarak. Fakat bayramda olan bütün izin günlerini onun memleketinde geçirmeye gerek yoktu. Cuma mesai biter bitmez yola düştük. Haftasonları için de böyle cuma mesaiBu nedir yaa? Daha 11 aylık evlisiniz. Evlenmeseydi o zaman sürekli ailesinin yanına gidecekse. Bayramda 6 gün orada kalmak ne demek? Sizin aileniz yok mu sanki? Sizde bir ailesiniz artık. Tavrınızı koyun bence bu şekilde gitmez çünkü. Daha çok mutsuz ve karamsar olursunuz. Benim eşimin ailesi 1,5 saatlik mesafe de ben 1 senelik evliyim iki bayramlarda ve bir kere de öyle gittik sadece. Sonuçta benim de ailem var ve bayramlarda onun ailesinde kalınıyorsa benim ailemde de kalınır. Bu böyledir yani
Lütfetmiş yani sizin ailenize gitmekle! Üzüldüm açıkcası durumunuza ama bir çözüm bulmalısınız. Belli zaman sonra beraber oturalım da der eşiniz benden söylemesi. Kusura bakmayın ama uyuz oluyorum böyle düşüncesiz erkeklere.Bayram sonrası benim aileme gittik yıllık izin alarak. Fakat bayramda olan bütün izin günlerini onun memleketinde geçirmeye gerek yoktu. Cuma mesai biter bitmez yola düştük. Haftasonları için de böyle cuma mesai
çıkışı yemek yiyip yola çıkıyoruz pazar akşam dönüyoruz. O kadar pazar erken dönelim dememe rağmen pazar akşam eve en erken girişimiz 9 oluyo
Demek ki azıcık tehditle yola gelebilir.Daha önce konuşmam fayda vermedi. Bu aralar canım sıkkın yüzüm gülmüyo. O da sıcak davranmaya çalışıyo durumumu farkettiği için. Belki düzelir artık nasip
Der.. O potansiyel var.Lütfetmiş yani sizin ailenize gitmekle! Üzüldüm açıkcası durumunuza ama bir çözüm bulmalısınız. Belli zaman sonra beraber oturalım da der eşiniz benden söylemesi. Kusura bakmayın ama uyuz oluyorum böyle düşüncesiz erkeklere.
Gitmediği zamanlar bile aklı ailesinde. Hiç bıkacak hali yok. Bende konuştum ama yine aynı oldu. Ailesine göre de normal bu durum. Kayınpederim birinin yanında övünerek, gelinle oğlan her boş kaldıklarında bize geliyolar diye anlattı. mutlu onlarDemek ki azıcık tehditle yola gelebilir.
İlk evlendiğimizde her tatilde götürüyordu eşim beni. Ama her tatilde. Bi gün patladım ya ben kendi yatağımda uyanmak istiyorum tatilimde diye. Bi an duraksadı kafa bastı sanırım. Sonra iki haftada bire zorla düşürdüm kavga ede ede. Şimdi ailesiyle yaşadıklarımdan dolayı 10 sen gitmesem göbek atarım. Kendisinin de hevesi kalmadı. Ayda bir bazen 2 ayda bir gidiyoruz.
Ama ne kavgalar yani bunun için..
Ay tiksindirici. Biz de gidip iki üç gün kalmayınca el gibi gidiyorsunuz diyorlar. Zaten beraber yaşayalım istiyorlar da yüz bulamadılar yüzüğü bıraktım avcuna nişanlıyken ondan beni çok sevmiyorlar.Gitmediği zamanlar bile aklı ailesinde. Hiç bıkacak hali yok. Bende konuştum ama yine aynı oldu. Ailesine göre de normal bu durum. Kayınpederim birinin yanında övünerek, gelinle oğlan her boş kaldıklarında bize geliyolar diye anlattı. mutlu onlar
Ne eşim ne ailesi bizim artık ayrı yuva kurduğumuzun farkında değil. Benim zorumla gitmesek bile eşimin aklı hep ailesinde olacak. 4 gün üst üste blok nöbet tuttu, yani 4 gün boyunca evde yoktu. eve geldi babasıyla telefonda görüşürken dedi ki, baba aslında memlekete gelecektik yorgundum gelemedik diyor, ben 4 gün evimde yoktum karımla vakit geçiremedik demiyo yaniAy tiksindirici. Biz de gidip iki üç gün kalmayınca el gibi gidiyorsunuz diyorlar. Zaten beraber yaşayalım istiyorlar da yüz bulamadılar yüzüğü bıraktım avcuna nişanlıyken ondan beni çok sevmiyorlar.
Zaten biz sizin için evlenmiştik deseydiniz. Ben öğlen arası bile gelirim ışınlanıp siz yeterki mutlu olun