Ailesine bağımlı eş..

Hay memleketine. Neymiş bu yani bu kadar? Yüz vermeyin bi müddet daha. Kavga etmeden muhabbetinizi azaltın

Hay memleketine. Neymiş bu yani bu kadar? Yüz vermeyin bi müddet daha. Kavga etmeden muhabbetinizi azaltın
Kasıtlı yapmıyorum. İçgüdüsel olarak içimden ona sıcak olmak gelmiyo. İnsanda hem benimle vakit geçirmiyo, ailesi olarak göremiyo düşüncesi oluyo hemde zaten bedenen yol it gel dayanamıyo insan.

eğer tayin şansınız varsa en uzağa iste. eşin gelirse senindir, gelmezse ailesine postala. zaten onların koynundan çıkamıyor.
eşine de aynen böyle söyle.

haftasonu ne yaptınız. sınavdan başka, teklif ettimi bi yerlere gitmeyi. kendisi memllkete iş için gidince o haftasonu gezmeye gitcektinizde, kendisi hasta olmuştu sanırım gidemediniz. onun telafisi oldumu

haftasonu ne yaptınız. sınavdan başka, teklif ettimi bi yerlere gitmeyi. kendisi memllkete iş için gidince o haftasonu gezmeye gitcektinizde, kendisi hasta olmuştu sanırım gidemediniz. onun telafisi oldumu
Hayır konusu bile açılmadı. Gidemedik, şu zaman gidelim demedi. Bi aktivite yapmadık

eğer tayin şansınız varsa en uzağa iste. eşin gelirse senindir, gelmezse ailesine postala. zaten onların koynundan çıkamıyor.
eşine de aynen böyle söyle.
Şu sıralar tayin şansım yok tayin dönemi gelmedi daha . Onun gönlü tabiki memleketine tayin istemekten yana

Şu sıralar tayin şansım yok tayin dönemi gelmedi daha . Onun gönlü tabiki memleketine tayin istemekten yana
tayin zamanı gelince sen kendi ailenin olduğu şehire, o da kendi ailesinin olduğu şehire istesin. sorun çözülsün. evli olup olmadığına karar verir belki.

Sanki 20-25 senelik evliler gibisiniz :/ O istesin tayin siz istemeyin bence. Bunu söylemek bana düşmez ama yol yakınken yolları ayırsanız mı acaba ?

Sanki 20-25 senelik evliler gibisiniz :/ O sitesin siz istemeyin bence. Bunu söylemek bana düşmez ama yol yakınken yolları ayırsanız mı acaba ?
O babasının oğlu olarak kalmak istiyo. Şöyle ifade edeyim. Sonuçta yaklaşık 1 senedir evliyiz, hissettiğimi söylüyorum, objektif olarak değerlendiriyorum. Mesela diyelimki biz memleketine tayin istedik gittik, hadi diyelim altlı üstlü oturuyoruz. Diyelim gece 11 e kadar ailesinde oturduk, 11 de kendi evimize geçtik, 12 ye kadar yani yatma zamanına kadarki 1 saatlik sürede acaba ailem üst katta napıyo diye merak eder o derece..

Sanki 20-25 senelik evliler gibisiniz :/ O istesin tayin siz istemeyin bence. Bunu söylemek bana düşmez ama yol yakınken yolları ayırsanız mı acaba ?
Benim sabrımla yürüdü zaten bu zamana kadar.Bu gidişle öyle olacağa benziyor ama bakalım gitmek istemiyorum dediğimdeki verdiği tepki ne olacak

Benim sabrımla yürüdü zaten bu zamana kadar.Bu gidişle öyle olacağa benziyor ama bakalım gitmek istemiyorum dediğimdeki verdiği tepki ne olacak

çok kötü.
sen erkekle değil koca bir bebekle evlenmişsin.

çok kötü.
sen erkekle değil koca bir bebekle evlenmişsin.
Evet bunu kabul ediyorum. O ailesiyle aynı evde olmadığı sürece rahat edemez. Tayinle memleketine gitsek ne olacak aklı yine ailesinde olacak.

Evet bunu kabul ediyorum. O ailesiyle aynı evde olmadığı sürece rahat edemez. Tayinle memleketine gitsek ne olacak aklı yine ailesinde olacak.
sen bu şekilde devam et tavizsiz olarak. anlar da düzelirse ne ala. yoksa ileride çocuğunla beraber o aileye yapışık yaşayacaksın.

sen bu şekilde devam et tavizsiz olarak. anlar da düzelirse ne ala. yoksa ileride çocuğunla beraber o aileye yapışık yaşayacaksın.
Annesi bizle aynı yerde yaşasa yemeği kendi yapacağını hayal ediyo. Ya alıp yemeği giderler evlerinde yerler diyo yada bizde yiyip giderler diyo. Ne gitmesi hadi çay içelim tatlı yiyelim derken ancak yatmaya gideriz biz kendi evimize. Misafirleri gelir bizi çağırırlar bi yere gidecek olurlar bizi çağırırlar. Aradaki mesafeye rağmen dur durak bilmedik aynı yerde düşünemiyorum bile.
Mesele sadece ailesi çağırmış olsa hadi diycem, zaten eşim en başta istiyo sürekli gitmeyi. O alıştırdı ilk baştan itibaren. Şimdi 2 haftasonu gitmesek hemen arayıp özledik diyo ailesi. kayınpeder bile eşimi arayıp gelinimi özledim diyo. Ne var bende bilmiyorum özlencek o kadar

kp politik davranıyor sen itiraz etme diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…