- 16 Mart 2011
- 316
- 108
- 103
- 34
Evet iyiki :)rica ederim canım. iyi ki KK var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet iyiki :)rica ederim canım. iyi ki KK var :)
Tabi yazarım. Benim durumumda yada benzer durumda olan varsa fikir olur oku insanlar.arada gelişmelerden haberdar edersen seviniriz.
onlar program yapar ama başka sıkıntılarla uğraşır eşi hakkında.
olsun. zamanla eşin de program yapmayı , yapılan programa canı gönülden katılmayı öğrenir. sen öğretirsin zamanla.
Gönlüm o kadar kırılmışki zaten en basitinden bi yemeğe çıksak bile zevk almıyorum. Ruh gibiyim..
İçten içe başladı bile o duygu..Bir müddet sonra sizi anlamadığı , size değer vermediği, duygularınızı hiçe saydığı için ondan soğuyup nefret bile edebilirsiniz .. Bende olduğu gibi ..
Cuma akşamı memleketten yorgun ve hastalanmış şekilde geldi. Yolda üşümüş, Cumartesi rahatsızdı. Akşama doğru kendin geldi, biz bugün gezmeye gidecektik eyvah dedi. Bende sesimi çıkarmadım gitcek miyiz vs diye.. Pazar da gitmedik sadece çarşıya gittik evin ihtiyaçları için.Nasılsıniz bugün konu sahibi gezmelere gittiniz mi ? snmana888
Konuştum. Konuşmama rağmen fayda vermedi. Kendisi gitmek istemese, ailesi ısrar etse neyse.. Kendisi de çok istiyor gitmek. Gitmediği zamanlarda bile aklı memlekette.. Kendi gitsin, beni götürmesin istiyorum artık.O hatayi bizde iki haftada bir ablasına gitmekle yaptık zamanla eşim yoruldu ben gitmeyelim dedikçe inatlasti zamana bıraktım şimdi oda istemiyor ama görümce eşimin üzerinde egemenliğini kurmuş durumda arada bir eşime karşı tepki gösteriyorum yola giriyor , sen yolun başındasin şimdi yaptın yaptın yoksa Karnım burnunda daha çoook gider gelirsin.
kavgası hakareti özellikle ailesine karşı ! Sakınce güzellikle söyle hafta başında yok illede gidecem derse buyursun gitsin iki kavga eder kızar küser geçer gider
bir anda değişmez hiçbir şey. sen kendin için yaşamaya başla. o da zamanla anlayacak diye umuyorum.Cuma akşamı memleketten yorgun ve hastalanmış şekilde geldi. Yolda üşümüş, Cumartesi rahatsızdı. Akşama doğru kendin geldi, biz bugün gezmeye gidecektik eyvah dedi. Bende sesimi çıkarmadım gitcek miyiz vs diye.. Pazar da gitmedik sadece çarşıya gittik evin ihtiyaçları için.
Cuma eşim dönüş için bilet alacaktı mesaj attı. Bende pazara kadar dur istersen dönme dedim. Hayret , senin olmadığın yerde ne işim var dedi. Evime döneyim haftaya düğün var zaten niye kalayım pazara kadar demiyor yani..
Evet öyle.. Dediklerinizi uygulamaya başladım. Umarım huzurum yerine gelir. Düğün kuzeninin düğünü.. Gidip gelelim sonrasındaki tutumu nasıl olacak..bir anda değişmez hiçbir şey. sen kendin için yaşamaya başla. o da zamanla anlayacak diye umuyorum.
inşallah düzelir ve çok mutlu olursunuz.Evet öyle.. Dediklerinizi uygulamaya başladım. Umarım huzurum yerine gelir. Düğün kuzeninin düğünü.. Gidip gelelim sonrasındaki tutumu nasıl olacak..
İnşallah.. Düzelsin ki artık gücüm kalmadı..Göçebe bi hayat istemiyoruminşallah düzelir ve çok mutlu olursunuz.
ben düzeleceğine inanıyorum.İnşallah.. Düzelsin ki artık gücüm kalmadı..Göçebe bi hayat istemiyorum
inşallahben düzeleceğine inanıyorum.
iyi iyi maşallah var gelişme :)Cuma akşamı memleketten yorgun ve hastalanmış şekilde geldi. Yolda üşümüş, Cumartesi rahatsızdı. Akşama doğru kendin geldi, biz bugün gezmeye gidecektik eyvah dedi. Bende sesimi çıkarmadım gitcek miyiz vs diye.. Pazar da gitmedik sadece çarşıya gittik evin ihtiyaçları için.
Cuma eşim dönüş için bilet alacaktı mesaj attı. Bende pazara kadar dur istersen dönme dedim. Hayret , senin olmadığın yerde ne işim var dedi. Evime döneyim haftaya düğün var zaten niye kalayım pazara kadar demiyor yani..
Bakalım düğüne gidip gelelim. Sonrasındaki süreçte belli olur. Kendimi yok yere heveslendirip sonrasında üzülmek istemiyorum. Çünkü daha önce birebir konuşmamda hak vermişti. Düzeleceğini söylediği halde düzelmemişti. Zamana bıraktık.iyi iyi maşallah var gelişme :)
aynen böyle devam edin..
ilerde çocuk da olunca hepten zor olur sizin için
Bayram tatilleri, yıllık izinlerde değil gözüm. Benim cumartesi, pazarım bile yok.aynı durumlardayız canım bir farkla benimki gidemiyor uçakla gitmesi gerek çünkü ama tüm tatiller ailesiyle geçiyor 17 gün tatili hiç gezmeden geçirdim ful evde annesinin hizmetindebayramda ailesinin yanındaydık bayramlaşmak için yanağına doğru uzandım sonra sonra dedi geri itti beni. seninki gene hediye vs. vermiş.